Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:26

il4o_iliew написа:
Искаш да те убеждаваме .... че нали си убеден вече ?? ... нали ние сме въздух под налягане ??! .....

Напротив ти си убеден в теорията на конспирацията. Не аз. Аз я оспорвам само и я подлагам на съмнение. Ти я приемеш без замисляне. ;)

Аз веднага ще си променя мнението. Просто чакам да ми постнеш снимки от Боинг, летящ с 900 км/ч на морско ниво и небостъргач рухнал свободно след пожар. Това само искам. Друго нищо. ;)

100 пъти ти обясних - в историята няма друг сблъсък на Боинг 767 с небостъргач, как да ти дам пример ??!

Ти що не дадеш пример, кога в историята Боинг 767 се е блъскал в небостъргач и той не е падал, а ??!

И не ми давай примери с горящи небостъргачи, в които НЕ се е блъснал огромен самолет, летящ с няколкостотин километра в час.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:28

il4o_iliew написа:
bobmarli написа:
Вижте, няма как да ви покажем клипче от падащ небостъргач в следствие на разбил с в него 767, тъй като досега това не се е случвало. Ако очаквате това от нас, то и ние очакваме от вас да ни покажете клипче на небостъргач, в който се разбива 767 и небостъргача не пада. Хайде чакаме, за да продължъм дискусията.

За да ви покажа такова клипче първо трябва да докажете, че сградата пада, заради сблъсъка със самолета. А преди това трябва да докажете и, че такъв самолет може да развие 900 км/ч на морско ниво и да бъде управляем.

За 100тен път - има официален доклад няколко хиляди страници - там всичко е обяснено и доказано или поне е развита най-вероятна хипотеза за случилото се, това че вие не сте го чели не е наш проблем. Хайде, пускайте клипчето и да продължим разговора.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:30

bobmarli написа:
Явно не знаете, че самолетите имат по две черни кутии. Да, покажете ми снимката с полянката. Очаквам и клипчето, в което 767 се разбива в небостъргач и небостъргачът не пада. Ваше е твърдението, че няма как такава сграда да падне след като самолет се забие в нея, така че ваше е задължението да си докажете твърдението. Хайде, покажете клиповете.

[rimg]http://picbg.net/img.php?file=89efea8564121fe7.jpg[/rimg]
Заповядайте, сър. ;)
Казах ти, клип ще ти покажа, когато ми покажеш документиран случай в историята на самолет Боинг 767, летящ с 900 км/ч на морско ниво. Само тогава мога да приема, че действителен Боинг с такава скорост се е разбил в южната кула. В противен случай те приемам за лаладжия.

Също чакам да видя и възстановката от самолета, катастрофирал в Пентагона и двете черни кутии плюс данните от тях. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:32

Илчо, поредните хора в този форум, които ти го казват. ;)

ivan56 написа:Всеки и свободен да вярва в каквото иска, стига да не налага на другите своите виждания. ;)

bobmarli написа: защото оставяте впечатление, че вие сте в тази тема не да дискутираме, а просто да налагате вашето виждане за нещата, което не води до нищо съществено.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:33

ще направя компромис и показвам клипове със самолети, които развиат съответно 860 и 700км/ч на морското равнище, блъскат се в сгради и сградите падат :

https://www.youtube.com/watch?v=1V1SCWOXJbc

на клипът ясно се виждат два самолета, които се блъскат в небостъргачи и в последствие сградите падат.

Очаквам от вас обещаното клипче.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:34

bobmarli написа:
За 100тен път - има официален доклад няколко хиляди страници - там всичко е обяснено и доказано или поне е развита най-вероятна хипотеза за случилото се, това че вие не сте го чели не е наш проблем. Хайде, пускайте клипчето и да продължим разговора.

Чакайте сега, нали казахте, че знаете какво е причинило рухването, подкрепено с научни данни, посочени в официални доклад? Последно в официалния доклад научни доказателства за рухването има ли? Или само догадки, хипотези, питанки и теории на конспирацията?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:36

1982 написа:Илчо, поредните хора в този форум, които ти го казват. ;)

ivan56 написа:Всеки и свободен да вярва в каквото иска, стига да не налага на другите своите виждания. ;)

bobmarli написа: защото оставяте впечатление, че вие сте в тази тема не да дискутираме, а просто да налагате вашето виждане за нещата, което не води до нищо съществено.

За безброен път. Мнение не налагам. Дотук мнение наложихте ти, Петко, Васко, бобмарли. Аз просто го поставям под въпрос. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:37

il4o_iliew написа: Само тогава мога да приема, че действителен Боинг с такава скорост се е разбил в южната кула.

А мислиш ли, че на някого му пука дали ще го приемеш ??!

Аз, при миналия ни спор по темата, се опитах да ти обясня някои неща, и то не аз, а хора-специалисти, ти, обаче, не приемаш чуждо мнение, така че се отказах. А дори и да ти извадя такова клипче, чисто хипотетично, ти веднага може да кажеш, че и то е монтаж. И пак доникъде няма да стигнем. ;)

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 14:38

Докладът е изцяло създаден на базата на научни данни, експерименти, разпити на очевидци, анализиране на снимки и видеа. Докладът е изготвен от най-големите специалисти в много области на науката - преподаватели, инжинери, пожарникари, физици, химици, самолетни специалисти итн. В самият доклад в началото има около 40 страници само с имената на хората участвали в проучването.
Наричам го хипетоза, защото в науката на високо ниво при подобно събития се говори за най-вероятната хипотеза за това кое се е случило. Абсол'тната увереност е характерна за глупаците.
п.п. очаквам клипчето

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:40

il4o_iliew написа:
1982 написа:Илчо, поредните хора в този форум, които ти го казват. ;)

За безброен път. Мнение не налагам. Дотук мнение наложихте ти, Петко, Васко, бобмарли. Аз просто го поставям под въпрос. ;)

Ние ли пуснахме темата или ти ??

Предният път, ти ли подхвана темата или аз ??!

Как така става, че винаги ти подхващаш темата за 11-и септември, а накрая излиза, че ние ти налагаме мнението си ?!?! Аз спокойно мога да живея и без да обсъждам 11-и септември .... но ти явно не можеш.

Върни се в “Свободна зона”