Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!
Пропуснах Монтана, питам аз след като БФС показаха, че могат да бъдат принципни и твърди, как ще плюят върху себе си, тъй като стадионите на тези отбори не трябва да получат лиценз

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Нали говориха за Полша нещо, че от там щели да взимат пример? Ама нещо примера не им е много точен защото там никой като гледам не прехвърля никакви отбори през 2 или 3 нива нагоре.
Към този момент тези големи отбори за Полша не са в елита:
-Видзев Лодз в 5 дивизия (с 35 сезона в елита, 4 пъти шампион)!
-ЛКС Лодз в 4 дивизия (със 65 сезона в елита, 2 пъти шампион)!
-Полония Варшава в 4 дивизия (с 31 сезона в елита, 1 път шампион)!
-Полония Байтом в 3 дивизия (с 35 сезона в елита, 2 пъти шампион)!
-ГейКСа Катовице във 2 дивизия (с 30 сезона в елита)!
-Заглебие Сосновец във 2 дивизия (с 35 сезона в елита)!
Та кво са гледали точно от Полша не знам?

Та кво са гледали точно от Полша не знам?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
31 страници си чешете езиците за нещо, което е невъзможно да се случи ! Избийте си от главата всякакви подобни измишльотини, защото много боли, когато човек се самозалъгва.
УЕФА никога няма да одобри подобна простотия, тая измислена статия не знам, кой я е съчинил...
УЕФА никога няма да одобри подобна простотия, тая измислена статия не знам, кой я е съчинил...
Avanti_Ragazzi написа:Нали говориха за Полша нещо, че от там щели да взимат пример? Ама нещо примера не им е много точен защото там никой като гледам не прехвърля никакви отбори през 2 или 3 нива нагоре.
Та кво са гледали точно от Полша не знам?![]()
Глупости! За "Големи" това ли е критерият, колко сезона имат в елита? А кои от тези "големи" са "изпаднали" административно и кога - преди или след създаване на "Екстракласа"?
Nuke написа:Ма аз не споря коя е голяма и коя малка новина, а само показвам, че на никого не му дреме за чорбата, освен на чорбарите.
Я пак! На никой не му дреме, а коментари от кухороги са най-срещани в теми за ЦСКА. За Евроидиота дреме ли му на някой, освен на подуенските такива?
Последна промяна от russia на 20 фев 2016 02:13, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Странджата
- Контакти:
Re: Avanti_Ragazzi
В Полша най-напред осъдиха функционери от централата им за корупция, Полша беше заплашвана от УЕФА със страшни санкиции за правителствена намеса в работите на футболния съюз, но полското правителство с помощтта на тайните служби и прокуратурата наложи смяна на ръководството на футболния съюз, и чак след това се появи тази лига. Междувременно Полша се се разправи в голяма степен и с екстремните агитки.
Та така с Полша - ако някой ден настигнем Румъния, тогава можем да подгоним и Полша.
Както виждаш, тука се говори не как да се изчистят авгиевите обори на нашенския футбол, а как да се върнат едни отбори - другото кого го интересува ...
Та така с Полша - ако някой ден настигнем Румъния, тогава можем да подгоним и Полша.
Както виждаш, тука се говори не как да се изчистят авгиевите обори на нашенския футбол, а как да се върнат едни отбори - другото кого го интересува ...
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
УЕФА ще си затворят очите как отбори от трета и втора дивизия ще участват във т.н. Висша лига.За да играеш в по-горна група трябва да го заслужиш.Останалото е утопия.Само ще сменят името на,, майсторите''.Вече няма да е А група,а Висша лига.
- Bojko Berojko
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:УЕФА ще си затворят очите как отбори от трета и втора дивизия ще участват във т.н. Висша лига.За да играеш в по-горна група трябва да го заслужиш.Останалото е утопия.Само ще сменят името на,, майсторите''.Вече няма да е А група,а Висша лига.
Точно това си мислех и аз, че ще сменят само името!
PFC Litex написа:От новия сезон ми е интересно, къде ще играят мачовете си Славия, Черно море, Ботев и Дунав Русе
Дунав (по-точно Общината) работи по въпроса с осветлението и съм убеден, че то ще е факт до началото на следващия сезон независимо дали са в А или Б група. Ще се реновират и неремонтираните трибуни, но ако направят същото като с централните сектори ще стане проблем. До преди първият етап на ремонта стадионът бе с капацитет от 22-23 000места. Вече центраните (ремонтираните) сектори са на половина. Капацитет от под 15000 души ще е малък на Дунав поне първите 6-7 домакинства. Дано Дунав влезе в А група!
Аз съм от Микре Юнайтед
skorpinoks написа:Кашчей написа:
Стоичков и Марадона какво общо имат с ЦСКА в момента, та тази новина е свързана с ЦСКА?!
E какво общо може да има един петкратен шампион по футбол на България ,изиграл и някакво посредствено полуфиналче за Кеш с отбора на ЦСКА
-друго си е молбите на Стойчо да върнат Литекс -тук общото е осезаемо ,тук лицето Ст.Стоев мисли за доброто на Бг - футбола ,изобщо извисени неща нали ? Щом има инфо за Стоичков ,Пенев , Костадинов, Лечков , Бербатов ,Ст.Петров ,М.Петров -за мен това е новина и за ЦСКА ,същото важи и за Сираков ,Аспарухов ,Соколов , Боримиров ,Хубчев .М.Христов -съответно за ПФК Левски ....това са легендита на двата БГ колоса ,футболисти оставили голяма диря в Б-Г футбола а някой от тях в Европейският и Световният футбол ...
Прочети пак маркираното и след това отговори, но едва, след като вникнеш във въпроса! Като новина си е ОК, но трябва да е свързана с футбола в България, а не с ЦСКА, Ривър Плейт, Бока Хуниорс или Барселона, Парма, Кашива, Ню Йорк.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- vratar4eto
- Контакти:
Това с Висшата лига е един доста опасен прецедент. Значи връщат ЦСКА с ново дружество и ако те пак почнат да взимат играчи, които не могат да си позволят, затъват в дългове и после... пак рестарт. Малко несериозно звучи.
Друг е въпросът, че ОНВ винаги ще си остане ОНВ (отбор насила влязъл)
Друг е въпросът, че ОНВ винаги ще си остане ОНВ (отбор насила влязъл)