СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2015 12:24

1982 написа:
Player написа:Опорната точка на всички руски придворни шутове е думичките платени или соросоиди.

Абсолютно.

А сега обратно - "Опорната точка на всички соросоиди е думичката платени или руски придворни шутове".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 12:26

Щях да ти отговоря, но ти виждам подписа, тъй че няма смисъл, ясно е от кои си. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2015 12:32

1982 написа:Щях да ти отговоря, но ти виждам подписа, тъй че няма смисъл, ясно е от кои си. :lol: :lol:

А ясно е.. И от кои съм!? Не беше ли ваша логиката, че не всеки мразещ Русия е американофил!? Е, същото е и при мен, но в обратен вариант - не всеки, който ненавижда външната политика на САЩ, е непременно русофил.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 12:46

Ама аз не съм казал, че си русофил. :mrgreen: :mrgreen: Малко ..... "гузен, негонен бяга", а ?! :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2015 12:52

Адски ми е забавно, четейки пасквилите на ония с пернатия за аватар! Пръв плювач срещу Сидера, а не усеща, колко много си приличат с него. Имат абсолютно сходен стил на риторика, само главните герои са различни... Дет се вика, две страни са на един и същ медал.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 окт 2015 12:54

Сидеров се чуди как да направи така , че да се махне от политиката без да нарани чувствата на собствените си избиратели .
Той отдавна е видял , че колкото и да отваря очите на хората , тука никога няма да се променят нещата.
Агентите на дс от герб са възприети от обществото като десни.
Бодигарда на диктатора е издигнат в култ от народа . На някой места се печелят избори така , както и през комунизма е било срамно да се печелят с такъв резултат !
Сидеров ще се оттегли от политиката по "вина" на управляващите . Ще си гледа лапето на някой остров и ще си пори Гаджева , когато и където си поиска . А офцете манипулирани от платените медии и псевдо водещи има кой да ги стриже . Това е май френдс истината :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2015 12:54

1982 написа:Ама аз не съм казал, че си русофил. :mrgreen: :mrgreen: Малко ..... "гузен, негонен бяга", а ?! :mrgreen: :mrgreen:

Добре де, кажи от кои съм! Така като те гледам, явно ме познаваш по-добре от мен самия. :)

ПП. За твое сведение - не съм американофоб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 13:10

Според мен, ти си сидероид. :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 окт 2015 13:12

1982 написа:Да, Сидеров е проблемът.

Да припомняме ли как Волен Сидеров подкрепи първото правителство на ГЕРБ ??!
Да припомняме ли как после Волен Сидеров качи лично ДПС във властта ??!

След всичмки тези ФАКТИ, да твърдиш, че Волен Сидеров е опозиция на статуквото.

Да гласуваш за човек,който ти обещава:
-пенсия 1000лв,заплати 5000лв
-безплатен ток,образование,медицинско обслужване
-национализация на всички частни фирми
-излизане от ЕС
Означава само едно,в главата си имаш един канап,който държи ушите ти да не паднат.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 окт 2015 13:13

1982 написа:Да, Сидеров е проблемът.

Да припомняме ли как Волен Сидеров подкрепи първото правителство на ГЕРБ ??!
Да припомняме ли как после Волен Сидеров качи лично ДПС във властта ??!

След всичмки тези ФАКТИ, да твърдиш, че Волен Сидеров е опозиция на статуквото.

Когато Волен подкрепи първото правителство на ГЕРБ тогава имаше редица предпоставки за това. ГЕРБ беше нов политически субект, който не се знаеше как ще управлява, какво ще прави, бяха обнадеждили много хора, които не са твърд електорат и които търсеха новия спасител (макар аз тогава да не бях от тях), доста беше критикувал тройната коалиция през последните 4 години и към онзи момент имаше голямо припокриване между хората с позитивно отношение към ГЕРБ, СДС/ДСБ и Атака. Така че подкрепата тогава бе по-скоро логична. Чест му прави обаче, че сравнително скоро я оттегли, като видя на къде тръгва политиката на ГЕРБ.

Личното връщане на ДПС във властта се оказа факт, оказа се лошо впоследствие за страната. Но какъв избор имаше той тогава: да подкрепи правителство на ГЕРБ, на БСП/ДПС или да предизвика нови избори. Първото очевидно нямаше как да стане. От позицията на времето третото щеше да бъде най-приемливо, макар че щеше да вкара страната в продължителна политическа криза със служебни правителства и нови и нови избори, като не се знае какви щяха да бъдат тенденциите при тях. Второто обаче изглеждаше логично и оправдано. Най-малкото, защото програмите на БСП и Атака почти изцяло се припокриваха. Имаше общи действия между двете партии през последните няколко месеца - най-малкото организиран и спечелен референдум и коалицията между тях изглеждаше логична. Техните избиратели просто очакваха нещата да започнат да се случват, така че това до голяма степен не бе предателство спрямо тях. Тези на Атака са достатъчно образовани и интелигентни и за по-голямата част от тях следването на дадена платформа е по-важно от плюенето по дадено плашило. ДПС можеше да бъде просто необходимото зло, което да осигурява мнозинството, дори с цената на някое назначение. Да, ама не. БСП загърбиха всичките си обещания и започнаха да следват стриктно програмата на ДПС. Където имаше твърде големи разминавания, подкрепата за антибългарската платформа на ДПС я осигуряваха сиамските им близнаци като политика и възгледи от ГЕРБ. В случая вината е основно в БСП, които можеха да предприемат съвсем различно поведение, което съответно да не доведе до разрухата им в момента. В същото време ефектът на плашилото изигра основната роля в момента да имаме една от най-срамните фигури в българската история за държавен глава. Не че Калфин няма и той своите кусури. Много неща щяха да бъдат много по-различни ако сиамските близнаци - носителите на статуквото от ГЕРБ и ДПС не си играеха на котка и мишка и бяха в логична коалиция.

Съгласен съм обаче с всички които твърдят, че когато един човек концентрира "общественото" недоволство нещо не е наред. Както беше и случаят с Пеевски. В никакъв случай не мога да направя паралел между Волен и Пеевски, не искам и да казвам каквото и да било положително за втория, но искам да попитам с какво Пеевски е по-различен от Борисов и защо при назначаването на втория и то за премиер нямаше подобни протести? Явно са били по някакъв начин финансово мотивирани. Протести трябва да има във връзка с конкретни политики, а не във връзка с конкретни личности, които с помощта на медиите ги превръщат в концентратор на общественото недоволство и гледат да отклонят вниманието от истинските проблеми, дори от някоя мащабна измама, извършвана в момента.

Възможно е Волен да не е опозиция на статуквото, възможно е да е повече крив, отколкото прав в случая и да заслужава затвор или друго наказание, аз не искам да му бъда адвокат. Но е факт, и че планът "Сидеров" е без алтернатива и не влезе ли скоро в процес на изпълнение от някоя управляваща коалиция нищо добро не ни чака.

И накрая още една тема за размисъл. Много неща в тая страна трябва да се променят, но за мен не трябва да се пипа избирателната система - т.е. да остане пропорционална с преференции. За мен тя е най-добрата измислена. Ако стане "по-мажоритарна" рискуваме "плашилата" напълно да изместят политиките.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”