fcb_bg написа:Player написа:boabbb написа:Честит ден на победата на всичкиИстинска гавра с паметта на хората, дали живота си в битката с националсоциализма и фашизма, са простотиите с маковете, изместването на празника за вчера, играта на обиден от доста от т.нар. " западни лидери ... Ако ги нямаше тия хора, 90% от въпросните "лидери" нямаше да съществуват като индивиди
Лидери е в кавички, защото вече и аз се чудя на какво могат да се нарекат "лидери" Меркел, Оланд, че даже и наш Роско ( той и на жена му не е лидер
) , при положение, че не честват празника, на практика създал т.нар. "обединена Европа". И защо
Щото някакъв циганин от през море не го кефело - ми, батка, бягай да нагъваш "Kentucky Fried Chicken" и Grape Soda ( леко расистко, ще ме извините
) остави Европа да си оправя работите ...
САЩ и британците си биеха немците и без русите...
Тва е направо.... немам думи.как бе , мъжки? Те не отвориха договорения 2-ри Съюзнически фронт през 42-ра, щото британците немаха вътък да мръднат извън Острова.
Нямаш думи, защото няма как да ме опровергаеш! Русия защо не спря японците, а трябваше американците да ги спрат? Защото не можеше. Лесно е срещу омаломощен и нежелаещ да се бори враг, ама срещу нахъсан враг загиват. САЩ ако са искали още 1945 година щеше да премаже СССР. Бъдете благодарни, че не са решили да ви смачкат. Минават със самолетчето отгоре и пускат няколко атомни бомби и край с рашата. Нямало е кой да се опита дори да ги спре след всичките загуби и жертви. Докато САЩ са със свежи сили и много оръжие и войници.