9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Player » 10 май 2015 00:03

fcb_bg написа:
Player написа:
boabbb написа:Честит ден на победата на всички :!: Истинска гавра с паметта на хората, дали живота си в битката с националсоциализма и фашизма, са простотиите с маковете, изместването на празника за вчера, играта на обиден от доста от т.нар. " западни лидери ... Ако ги нямаше тия хора, 90% от въпросните "лидери" нямаше да съществуват като индивиди :!: Лидери е в кавички, защото вече и аз се чудя на какво могат да се нарекат "лидери" Меркел, Оланд, че даже и наш Роско ( той и на жена му не е лидер :mrgreen: ) , при положение, че не честват празника, на практика създал т.нар. "обединена Европа". И защо :?: Щото някакъв циганин от през море не го кефело - ми, батка, бягай да нагъваш "Kentucky Fried Chicken" и Grape Soda ( леко расистко, ще ме извините :mrgreen: ) остави Европа да си оправя работите ...

САЩ и британците си биеха немците и без русите...

Тва е направо.... немам думи. :lol: как бе , мъжки? Те не отвориха договорения 2-ри Съюзнически фронт през 42-ра, щото британците немаха вътък да мръднат извън Острова.

Нямаш думи, защото няма как да ме опровергаеш! Русия защо не спря японците, а трябваше американците да ги спрат? Защото не можеше. Лесно е срещу омаломощен и нежелаещ да се бори враг, ама срещу нахъсан враг загиват. САЩ ако са искали още 1945 година щеше да премаже СССР. Бъдете благодарни, че не са решили да ви смачкат. Минават със самолетчето отгоре и пускат няколко атомни бомби и край с рашата. Нямало е кой да се опита дори да ги спре след всичките загуби и жертви. Докато САЩ са със свежи сили и много оръжие и войници.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 май 2015 00:05

Siegfried написа:[offtopic]Поредната епична тема с участието на българофилите и русофилите :mrgreen: Вечното дерби в името на България!!!![/offtopic]

[offtopic]Всеки ден ще е така, до победата![/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 май 2015 00:07

Player написа:
Siegfried написа:[offtopic]Поредната епична тема с участието на българофилите и русофилите :mrgreen: Вечното дерби в името на България!!!![/offtopic]

[offtopic]Напълно съм съгласен. Накрая доброто винаги побеждава :!:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 май 2015 00:18

Siegfried написа:
Player написа:

[offtopic]Напълно съм съгласен. Накрая доброто винаги побеждава :!:[/offtopic]

Дебили! :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 май 2015 00:40

Siegfried написа:http://en.wikisource.org/wiki/Agreement_of_Mutual_Assistance_between_the_United_Kingdom_and_Poland-London_(1939)

ДОЙДОХ. ВИДЯХ. ДОКАЗАХ. ПОБЕДИХ. И сега отивам да дремя кат пън. Ай :mrgreen:

Aко си отишъл на очен доктор може и да видиш очевадното:
1. (a) By the expression "a European Power" employed in the Agreement is to be understood Germany. (b) In the event of action within the meaning of Article 1 or 2 of the Agreement by a European Power other than Germany, the Contracting Parties will consult together on the measures to be taken in common.
И каква е реакцията на Англия?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 май 2015 00:43

Siegfried написа:Шмаротцер, след като окончателно те разбих с тайния протокол, мога да направя само едно -

Да те потупам по рамото и да те утеша с думите: "Битката беше с предрешен край, моето момче. Но животът е пред теб, не губи надежда и някой слънцето може да огрее и теб. Дерзай, приятелю. Дерзай."

Дерзай :)

Първо отговори на предния ми пост и след това отивай да акаш. Дано нямаш запек! Битката наистина беше с предрешен край... за теб. Документчетата се четат целите, а не само тази част, която ти изнася.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2015 01:18

Коя победа празнувате пичове ? Тази на Русия, САЩ , Франция, Великобритания и всички останали или разгромът над България ? Ние губим тази война, а пък вие празнувайте...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 май 2015 01:21

dunavfc написа:Коя победа празнувате пичове ? Тази на Русия, САЩ , Франция, Великобритания и всички останали или разгромът над България ? Ние губим тази война, а пък вие празнувайте...

Парадокс неприятен :( Всъщност най-важното е РФ да е добре, това се разбра в последно време. :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 май 2015 07:27

Player написа:
fcb_bg написа:
Player написа:
boabbb написа:Честит ден на победата на всички :!: Истинска гавра с паметта на хората, дали живота си в битката с националсоциализма и фашизма, са простотиите с маковете, изместването на празника за вчера, играта на обиден от доста от т.нар. " западни лидери ... Ако ги нямаше тия хора, 90% от въпросните "лидери" нямаше да съществуват като индивиди :!: Лидери е в кавички, защото вече и аз се чудя на какво могат да се нарекат "лидери" Меркел, Оланд, че даже и наш Роско ( той и на жена му не е лидер :mrgreen: ) , при положение, че не честват празника, на практика създал т.нар. "обединена Европа". И защо :?: Щото някакъв циганин от през море не го кефело - ми, батка, бягай да нагъваш "Kentucky Fried Chicken" и Grape Soda ( леко расистко, ще ме извините :mrgreen: ) остави Европа да си оправя работите ...

САЩ и британците си биеха немците и без русите...

Тва е направо.... немам думи. :lol: как бе , мъжки? Те не отвориха договорения 2-ри Съюзнически фронт през 42-ра, щото британците немаха вътък да мръднат извън Острова.

Нямаш думи, защото няма как да ме опровергаеш! Русия защо не спря японците, а трябваше американците да ги спрат? Защото не можеше. Лесно е срещу омаломощен и нежелаещ да се бори враг, ама срещу нахъсан враг загиват. САЩ ако са искали още 1945 година щеше да премаже СССР. Бъдете благодарни, че не са решили да ви смачкат. Минават със самолетчето отгоре и пускат няколко атомни бомби и край с рашата. Нямало е кой да се опита дори да ги спре след всичките загуби и жертви. Докато САЩ са със свежи сили и много оръжие и войници.

Русия що не запрела японците.... ми щото немаха обявена война. Когато им обявиха, отпраха шортите на реномираната армия за няма и месец и ТОГАВА Япония капитулира, не след бомбите дет щъкат в твоята глава и ги виждаш щастлив пускани над Москоу. Пускани, ма кога нанкаш гушнат със Зигфрито и то точно в момента преди да звънне будилника.
Кое по-напред да спре СССР - 73% от Вермахта или имперска Япония? Ми ония дет ся им викате модерно "целия свят" кво ше правят? Кой ше бият изобщо? Тъпаните гордо през май 45-та?
Докато руснаците си бранеха родината, Могъщата Сила Франция беше насрана за няма и месец и готвеха подлизурската жабешки бутчета за нацистите, перяха им униформите, пускаха им удобни прожекции в киносалоните и правеха снаряди за Източния фронт. Това щеше да им е съдбата занапред, ако не беха онея, дет мосю Олянд ги санкционира, кат не отиде на парада, а отиде да прави свирки на катарците за "Рафал"-ите.
Съдбата на други европейци да я описвам ли? Оная съдба - робската.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 май 2015 07:49

И кат се събудиш и умиеш гурлите заповядай да разтълкуваш тва ти умопомрачение:

"САЩ и британците си биеха немците и без русите..."
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”