Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 12:17

Eminem написа:Тиквите можеха да изчакат няколко седмици преди да го кодират, за да може операторите да имат достатъчно време. Не може дни преди мачовете да го кодирват и тепърва да започват преговори с оператори. Българска работа, толкова сме зле.......

Виваком, Близу, НЕТ1, Мтел как имаха време и сключиха договор?

Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 21 фев 2015 12:19

Момчета телевизията е умираща индустрия, имам два телевизора в къщи, пускам го само на вечеря, да дрънка и това е. Мачовете ги пускам на лаптопа и с HDMI кабел към телевизора. Трябва ви програма SopCast и сте готови всичко си гледате HD, безплатно... Ако не можете да отидете на стадиона, дайте 2 лева на Gong, и това е . Те поне си ги заслужават.
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 фев 2015 12:21

love_hurtz написа:
popokutepetel написа:Хубава работа, но циганска :) . Типично по булгаристански стават нещата, а после рев, що така се получило. Нов канал, особено спортен се пуска преди начало на сезон, а не по средата. Да не говорим, че нас отново ни взеха за аборигени. От една страна плащам за Диема и Нова спорт, а от друга искат да ми приберат пари за двата им измислени канала, които отгоре на всичко имам интерес да гледам за два месеца, а после цяло лято какво? Само ще им плащам? Странно ми е как ли ще ме гледат в кабеларката ако отида и заявя, че искам да си прекратя договора с тях. А за това имам право, тъй като ми променят съдържанието на програмите. Нова показаха какво се нарича нелоялна търговска практика. Просто си плачат да бъдат съдени. Ако ми остане време за кеф може и да ги подпукам.

Ок има подходящи агенции отиди оплачи се, също така опитай да ги съдиш няма проблем. "Адвокате" сигурен съм, че дори договора си не си си прочел като го подписваш за кабелната. Така, че кротни се ;)

Умник, сигурно си на заплата към собственика като гледам :). Айде обяснявам като за малоумен, че белким схванеш :). Когато подписвам договора аз го подписвам за конкретни програми. А програмата има прог. схема и съдържание. С договора аз се съгласявам да плащам за това съдържание, а те да ми го доставят. Като се промени съдържанието за мен възниква правото да се откажа :). И за това казах, че тук е налице лоша търговска практика, което е наказаумо. Пример днес сключвам договор с теб за програма, която ти включва най-интересните мачове от анг. първенство. Ти плащаш за нея. Утре обаче ти пускам друг канал, принуждавайки те да плащаш за него, а от първия махам тези мачове за които аз по договор ти плащам. И аз имам право да прекратя договора. Или за да ме разбереш по ясно - сключвам договор с теб да ми осигуряваш за една година да си гледам Клаудия Шифър. На шестия месец обаче, ти пращаш Клаудия Шифър по друг канал, а почваш да ми пускаш Цецка Цачева :). Естествено, че ще ти тегля една майна и няма да ти платя.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 12:22

maximalniq написа:Момчета телевизията е умираща индустрия, имам два телевизора в къщи, пускам го само на вечеря, да дрънка и това е. Мачовете ги пускам на лаптопа и с HDMI кабел към телевизора. Трябва ви програма SopCast и сте готови всичко си гледате HD, безплатно... Ако не можете да отидете на стадиона, дайте 2 лева на Gong, и това е . Те поне си ги заслужават.

Това, което го гледаш на лаптопа, какво е или получаваш сигнал директно от стадиона? :lol:
Замираща индустрия било за това Sky дават 5 милиарда за телевизионни права.

popokutepetel, що пишеш глупости?
Доставчика няма отношение по програмната схема на телевизиите.
Тук всичко стана специалист :D
Предлагат ли ти Диема, предлагат ти, ама нямало мачове, ми обърни се към Диема :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 фев 2015 12:30

popokutepetel написа:
love_hurtz написа:
popokutepetel написа:Хубава работа, но циганска :) . Типично по булгаристански стават нещата, а после рев, що така се получило. Нов канал, особено спортен се пуска преди начало на сезон, а не по средата. Да не говорим, че нас отново ни взеха за аборигени. От една страна плащам за Диема и Нова спорт, а от друга искат да ми приберат пари за двата им измислени канала, които отгоре на всичко имам интерес да гледам за два месеца, а после цяло лято какво? Само ще им плащам? Странно ми е как ли ще ме гледат в кабеларката ако отида и заявя, че искам да си прекратя договора с тях. А за това имам право, тъй като ми променят съдържанието на програмите. Нова показаха какво се нарича нелоялна търговска практика. Просто си плачат да бъдат съдени. Ако ми остане време за кеф може и да ги подпукам.

Ок има подходящи агенции отиди оплачи се, също така опитай да ги съдиш няма проблем. "Адвокате" сигурен съм, че дори договора си не си си прочел като го подписваш за кабелната. Така, че кротни се ;)

Умник, сигурно си на заплата към собственика като гледам :). Айде обяснявам като за малоумен, че белким схванеш :). Когато подписвам договора аз го подписвам за конкретни програми. А програмата има прог. схема и съдържание. С договора аз се съгласявам да плащам за това съдържание, а те да ми го доставят. Като се промени съдържанието за мен възниква правото да се откажа :). И за това казах, че тук е налице лоша търговска практика, което е наказаумо. Пример днес сключвам договор с теб за програма, която ти включва най-интересните мачове от анг. първенство. Ти плащаш за нея. Утре обаче ти пускам друг канал, принуждавайки те да плащаш за него, а от първия махам тези мачове за които аз по договор ти плащам. И аз имам право да прекратя договора. Или за да ме разбереш по ясно - сключвам договор с теб да ми осигуряваш за една година да си гледам Клаудия Шифър. На шестия месец обаче, ти пращаш Клаудия Шифър по друг канал, а почваш да ми пускаш Цецка Цачева :). Естествено, че ще ти тегля една майна и няма да ти платя.

А ако това е решила телевизията и пуска нов канал, който не влиза в пакета, за който си подписал договора?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 21 фев 2015 12:31

Долно уйно написа:
maximalniq написа:Момчета телевизията е умираща индустрия, имам два телевизора в къщи, пускам го само на вечеря, да дрънка и това е. Мачовете ги пускам на лаптопа и с HDMI кабел към телевизора. Трябва ви програма SopCast и сте готови всичко си гледате HD, безплатно... Ако не можете да отидете на стадиона, дайте 2 лева на Gong, и това е . Те поне си ги заслужават.

Това, което го гледаш на лаптопа, какво е или получаваш сигнал директно от стадиона? :lol:

Предлагат ли ти Диема, предлагат ти, ама нямало мачове, ми обърни се към Диема :lol:

Нещо си се объркал, телевизионната индустрия, че умира не е мнение, а е факт. Потърси статистика и ще видиш.
Изображение

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 21 фев 2015 12:32

Долно уйно написа:

Ти на кой оператор си бе- отворен?Това което гледаш по тв,аз го гледам на компа,и го пращам към тв,в ролята на монитор.... :)
Последна промяна от Megatron_69 на 21 фев 2015 12:34, променено общо 1 път.
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 12:32

maximalniq написа:
Долно уйно написа:

Нещо си се объркал, телевизионната индустрия, че умира не е мнение, а е факт. Потърси статистика и ще видиш.

Я кажи, какво разбираш под телевизионна индустрия? :lol:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 фев 2015 12:33

Аз повечето първенства така ги гледам най-вече испанското, защото у нас не се излъчва освен ако не си на БСК или на някоя кабеларка да ти пуска нелегални канали от Румъния, Сърбия, Турция и т.н.
Става дума за нашето първенство и сам се сещаш, че читави стриймове за нашите мачове няма да намериш или ако има такива ще са с гадно качество и вероятно ще ги дебнат да ги режат от Нова по сигнали. Имаме много хляб да ядем докато стигнем руснаците например по качество на стрийма да е в HD качество.

THE G.A.M.E

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2015 12:36

W84me написа:А Булсат кога? :mrgreen:

Днес все още ги няма 2-та канала.

Ако всичко беше договорено ( вчера още са преговаряли ) ... 2-та канала трябваше от 00:00 ч. днес, да ги има.
Поне такова ми беше моето инфо... До края на този месец - безплатно, а за следващият, който доплати 3.96 над досегашната си сметка, ще ги има и за Март.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”