Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот demy27 » 19 дек 2012 18:36

CTAHKO написа:
drvasko98 написа:
parvanoff написа:Естествено и никой не си сложи ръка на сърцето и да каже колко хора познава умрели от пушене...

Аз познавам около 300, сред тях най-важният - баща ми, на 43 години тогава. Имаш ли други въпроси?

Имена колега,имена :lol:

Твоите елементарни остоумия карат хората да се смеят на теб, не на лафовете ти. Точно ти напълно заслужаваш този закон.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 дек 2012 18:36

Разбира се, майтапя се само, щото си нямам работа

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 дек 2012 18:38

За работа не знам,но понятие наистина си нямаш.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 18:41

demy27 написа:Твоите елементарни остоумия карат хората да се смеят на теб, не на лафовете ти. Точно ти напълно заслужаваш този закон.

Много си загрижен за мен 8-)Ама не се притеснявай,аз си пуша където си поискам ;)
Последна промяна от CTAHKO на 19 дек 2012 18:44, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 дек 2012 18:41

demy27 написа:
CTAHKO написа:
drvasko98 написа:
parvanoff написа:Естествено и никой не си сложи ръка на сърцето и да каже колко хора познава умрели от пушене...

Аз познавам около 300, сред тях най-важният - баща ми, на 43 години тогава. Имаш ли други въпроси?

Имена колега,имена :lol:

Твоите елементарни остоумия карат хората да се смеят на теб, не на лафовете ти. Точно ти напълно заслужаваш този закон.

"Прав си за Вашингтон Градът Вашингтон се намира в щата Колумбия,ама така е,като пиша без да мисля"

Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 дек 2012 18:45

drvasko98 написа:

Eстествено. Да не си доктор? И какви са им били болестите? И как разбра, че цигарите са били причина, а не замърсеният въздух? Надявам се баща ти да те е възпитал и в честност!
П.П. Интересно ми е в каква среда живееш, тъй като аз не познавам нито един, а доста от тях са били страстни пушачи...

П.П.2 Блу Чемпиънс-прав си. Аз също от доста време твърдя, че има къде-къде по-важни неща от злобата срещу пушачите, но хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 дек 2012 18:48

CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати 8-)

За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 18:49

v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.

Абе мислещия,така и не ми обясни,по какъв начин и с какво ти пречат лично на теб цигарите,които аз пуша 8-)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 дек 2012 18:49

v.r.s. написа:
Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.

И теб не съм те видял да си от градивните, тъй като така и не коментира някои важни въпроси, а ги подмина. А предложението ти за скъпи заведения засега подминавам, но пушачите достатъчно са наказани с акцизи и постоянни увеличения на цигарите, та викаш още да ги накажем. А случайно помисли ли за производителите-или викаш по-добре е да накажеш обикновения човечец? Пушил ли си електронна цигара? Знаеш ли дали може да замести обикновената? И как даваш мнения без да знаеш. Почти не познавам човек, който да е минал на електронна цигара и после да не се е върнал отново на обикновените. Защото повярвай, разликата е огромна! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 18:52

UltraBlue написа:
CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати 8-)

За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.

Вече не се пуши,смятай се за безсмъртен 8-) А дрехите си ще ги переш един път в годината ;)

Върни се в “Свободна зона”