Los Che
амбразурата тясна за твойта душа е
Кога човек по Месито пикае,
трябва да забрави форумния мир,
да бяга от спора и да проси мир.
Иван Минчов от Сопот в стихотворението "Матросов Фокс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Los Che
амбразурата тясна за твойта душа е
Кога човек по Месито пикае,
трябва да забрави форумния мир,
да бяга от спора и да проси мир.
Иван Минчов от Сопот в стихотворението "Матросов Фокс"
Без име написа:megan fox написа:
Само, че има една маааааааааалка подробност! Винаги си ходя със шурикена в джоба, а повечето пъти си нося и патлака! А ако все пак имам нужда от помощ в такава ситуация, подкреплението винаги е някъде на близо!Така че аз проблеми не мога да имам! И ти ако ще да си квадрат 2 на 2 пак ще бъдеш сгънат, или застрелян като куче!
П.П. Аз никога не заплашвам! Предупреждавам, ако се налага и после изпращам ударната група, рядко си цапам ръцете лично да свърша работата, но за теб ще направя изключение!!!
Разглеждах темата и забелязах, че е едно от най-култовите мнения липсва. Не че забелязах, ами някакъв пич е питал.. и бързам да го поустна.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
MQplaya написа:riak4 написа:Абе да не е баннат sandy-то ? Липсва ми.![]()
От твоята уста в модераторските уши!![]()
megan fox написа:Доста противна личност, на моменти откровен провокатор, никак не съм впечатлен от мижавите му мисловни качества! Лично за мен неговото съществуване е неоправдано хабене на ценни ресурси като вода, въздух и храна. Бих го сравнил с безполезно изкопаемо, но уви няма чак толкова безполезни изкопаеми...
kirchaka написа:megan fox написа:Доста противна личност, на моменти откровен провокатор, никак не съм впечатлен от мижавите му мисловни качества! Лично за мен неговото съществуване е неоправдано хабене на ценни ресурси като вода, въздух и храна. Бих го сравнил с безполезно изкопаемо, но уви няма чак толкова безполезни изкопаеми...
ВЕЛИК!!!!![]()
![]()
![]()
bilyaletdinov написа:Който твърди , че няма дузпа и има фаул на Пелузо да си прати адреса на лично , да му пратя едно въже по Еконт ...
tevez написа:bilyaletdinov написа:Който твърди , че няма дузпа и има фаул на Пелузо да си прати адреса на лично , да му пратя едно въже по Еконт ...
![]()
Педя човек написа:Според Вас за колко мача трябва да го накажат. Според мен минимум 8 мача. Тоя белгийски лешпер малтретира детето пред цял свят, и после се хилеше мазно със змийската си физиономия, докато Лампард и Рамирес се извиняваха на детето![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 10 госта