Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Земетресение в България с магнитуд 5.9 по Рихтер

Мнениеот milen.hristov » 22 май 2012 08:22

Като чуя асаньора, още настръхвам.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 май 2012 08:23

В Люлин направо разцепи, но аз така или иначе не слязох пред блока, сутринта към 6:40 минах през целия център на София, поражения нямаше, нещо ми се стори че жълтите павета са на вълни след парламента, ама може и да се халюцинирал щото съм спал точно 3 часа.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 май 2012 08:33

edmon_dantes написа: Кое земетресение е по-опасно - вертикално или хоризонтално?

Хоризонтално.
И вертикално също е опасно, стига да не е много дълбоко.
При всички случаи трябва труса да е плитък, а не дълбок както стана при нас.

В нашият случай беше на 10 км дълбочина и добре, че не беше 20 и нагоре, че не ми се мисли просто с тези панелки и стари сгради какви неща щяха да са тогава.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер

Мнениеот Tribune East 1912 » 22 май 2012 08:45

Наистина си беше доста силно земетресението. Радващо е, че няма пострадали хора и няма сериозни щети.
ПП - Нашите мили телевизийки си даваха турските сериалчета, веселите програмки и никой не се сети да пусне една извънредна емисия или поне един надпис. Единственото изключение отново бе Сашо Диков, който сигурно в 3:30 вече беше пуснал надписа. Пълно безобразие от нашите телевизии. :evil:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 22 май 2012 08:48

В Дупница също се е усетило.Аз обаче съм спал по това време и съм пропуснал шоуто :lol: :lol: :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 08:49

Аз напълно изключих, че може да е трус.
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 22 май 2012 08:49

Tribune East 1912 написа:Наистина си беше доста силно земетресението. Радващо е, че няма пострадали хора и няма сериозни щети.
ПП - Нашите мили телевизийки си даваха турските сериалчета, веселите програмки и никой не се сети да пусне една извънредна емисия или поне един надпис. Единственото изключение отново бе Сашо Диков, който сигурно в 3:30 вече беше пуснал надписа. Пълно безобразие от нашите телевизии. :evil:

направо теевизиите да ги предадат на турската медия :mrgreen: :x
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 май 2012 08:49

Tribune East 1912 написа:Наистина си беше доста силно земетресението. Радващо е, че няма пострадали хора и няма сериозни щети.

Абе айде стига с тези телевизии... За всеки най-важното е да се успокои и да се чуе с близки и роднини и да е здрав, разбира се. Сега , а и по-рано сутринта ги гледам - е амо глупости и паника създават. Работата на медиитетрябва да е превантивна, по 2 мин на ден да казвак как да се реагира адекватно при бедствия. последващите репортажи кво те топлят.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Re: Земетресение в Студентски !

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 08:51

Masaba написа:В Тракия,Пловдив се усети доста силно, изплаши ме бая :? Дано няма щети

Няма, даже сега и Слънце ни изгря :)
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Върни се в “Свободна зона”