Как се справяте със скуката и депресията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Как се справяте със скуката и депресията?
Гледам мач на Интер
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- milan199440barca
- Контакти:
storm написа:Гледам мач на Интер
Добро
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
А какво по ангелите е "депресия"?
Нивгаш не съм бил в депресия, едва ли скоро ще бъда..., просто съм абсолютен непукист!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
storm написа:Гледам мач на Интер
Напоследък ми се отразява доста добре
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти
Тичам,правя планински преходи,чета книги,поставям си цели и си ги преследвам,в момента в който усетя че влизам в някаква схематичност от действия,сменям действията........по-скоро като се замисля това го правя за да не изпадам в депресия а не КОГАТО изпадна.
Имал съм период в който съм бил в депресия......нещата тогава стават много сложни....Човек не трябва да допуска да изпада,въпреки че много често това не пита.На никой не го пожелавам,но като че ли стреса и еднообразието допринася най-много за този бич на съвременния човек.
Просто трябва много движение, колкото се може по-малко храна в която има боклуци ( по-малко месо),и,много хора казват алкохол,но мисля че това е последното нещо което може да извади човек от депресията.Поне това е моето мнение де.
Имал съм период в който съм бил в депресия......нещата тогава стават много сложни....Човек не трябва да допуска да изпада,въпреки че много често това не пита.На никой не го пожелавам,но като че ли стреса и еднообразието допринася най-много за този бич на съвременния човек.
Просто трябва много движение, колкото се може по-малко храна в която има боклуци ( по-малко месо),и,много хора казват алкохол,но мисля че това е последното нещо което може да извади човек от депресията.Поне това е моето мнение де.
sl321, месото пък какво общо има?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
bez-nick написа:Дайте вашите съвети
Няма да се плашиш братле. Просто зимата беше прекалено студена и дълга. Като се запролети, почнат да цъфтят цветчетата, а женичките се поразголят - ще се оправиш
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- obi4am_pirin
- Контакти:
Вярата в Бог!Някой по-нагоре беше споменал с насмешка пост и молитва...но това е много силно!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
А каква връзка въобще има скуката с депресията? Едното е болест, другото е... скука.
Гледам класически филми