Георги Първанов- социалният президент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Георги Първанов- социалният президент!

Мнениеот blue magic » 22 яну 2012 13:17

Интересно ми бе само защо съпругата на Плевнелиев остъстваше. Що за отношение към институцията, що за отношение към България.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 22 яну 2012 13:21

marmi52 написа:8-)

Георги Първанов остана в сянката на досието си на агент Гоце.
През всичките 10 години на своето президентстване, той не посмя да излезе на преден план. Притесняваше го миналото ...
Никакъв социален президент не е бил Първанов ! Един социален президент щеше да излиза и да държи критична реч, всеки път, когато законодателната и изпълнителната власт мачкат народа му и го докарват до просешка тояга.
Първанов по-скоро хитро избута тези 10 години без да се набива на очи. За мен доста сив и безличен президент.
В сравнение с новия обаче, Първанов изглежда направо като учител до блед и притеснен ученик. Плевнелиев е още по-сив, безличен, страхлив и фалшив още от първия си ден на кандидат-президентската кампания.
Новият президент ще е изцяло зависим от Бойко Борисов !
Плевнелиев не може да командва жена си, камо ли да командва армия и държава ... :lol:

Прав си,Марми,сив и безличен,идеално прикритие за лобистките функции които изпълнява тази "институция".
Последна промяна от ebaef на 22 яну 2012 13:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 22 яну 2012 13:21

Първаноглу ще го запомня с:

1. Тройната коалиция
2. Ковчезите от Афганистан
3. Архара
4. Подслушването на Дянков (Ей за това тоя очилатко е единствения, който ми е симпатичен от правителството.)
5. Големия член

А новия от главнокомандващ (rofl) очаквам в скоро време да се направи на мъжкар пред ББ и медиите да му напомпат такива мускули каквито и на Тиквата не са помпали. Поредното театро, разбира се.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 яну 2012 13:22

loko2004 написа:Добър президент, България по него време влезна и в НАТО и в ЕС, а глупостите за архари Гоце са за феновете на жълтата преса и чалгата

8-)

И това, че България е влязла в ЕС и НАТО е нещо хубаво, така ли ? :roll:
Кога Първанов беше искрен - когато предвождаше протестите срещу бомбардировките на НАТО срещу Милошевич, или когато хвалеше НАТО и ЕС ?
Човек трябва да е принципен от началото до края на живота си. Не може да сменяш позицията си, както ти е удобно.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 22 яну 2012 13:44

Нелош президент,ако не знаех,че е от БСП,надали щях да разбера.Ще го запомня с безпристрастността му и представителния му вид.Разбира се,че не беше идеалния президент,но изкара два мандата,което определено означава нещо ;)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 яну 2012 13:48

Е, затова пуснах темата, защото знам, че има умни и интелигентни хора във тоя форум, въпреки всичко! Знам, че мислят с главата си и имат собствено виждане! Благодаря на всички, които изказаха мнението си!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 яну 2012 13:57

Днес е хубав ден за България,една свиня си отива,идва интилигентен и успешен човек и бизнесмен 8-) Още един забит пирон в комунистическият ковчег,браво на българите !

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 яну 2012 13:57

marmi52 написа:
loko2004 написа:Добър президент, България по него време влезна и в НАТО и в ЕС, а глупостите за архари Гоце са за феновете на жълтата преса и чалгата

8-)

И това, че България е влязла в ЕС и НАТО е нещо хубаво, така ли ? :roll:
Кога Първанов беше искрен - когато предвождаше протестите срещу бомбардировките на НАТО срещу Милошевич, или когато хвалеше НАТО и ЕС ?
Човек трябва да е принципен от началото до края на живота си. Не може да сменяш позицията си, както ти е удобно.

Принципно уважавам много мнението ти (дори като говориш за масони и конспирации, в които и аз вярвам къде на шега къде наистина) обаче да кажеш, че ЕС и особено НАТО не са добри за България!? Несериозно твърдение!

Иначе някой каза, че Първанов бил изкарал 2 мандата = доказано качество
Изобщо не съм съгласен. Някой помни ли как го избраха Гоцето? Това стана като Стоянов се простреля в крака при един предизборен дебат с Бонев където почна да му развява досието в национален ефир. Вярно буквално насра Бонев (онзи гледаше като натровен), обаче си направи и харакири. По него време доколкото помня фаворити бяха точно стария президент Стоянов и въпросния Бонев, Гоцето се възползва от създалата се ситуация, суматоха и обществено неодобрение и мина между капките. При повторното му преизбиране пък срещу Сидеров и аз и който и да е от тоя форум щяхме да сме президенти. Тъй че за мене тия 2 мандата са по-скоро щастливо стечение на обстоятелствата (или доста интелигентна режисура) но не и някакви доказателства за качествата му. Също като и с настоящия сладур дето не може да постави жена си на място, па камо ли да спасява България. Смях в залата, туй менте като си говори само не си вярва
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 22 яну 2012 13:59

Yanev написа:Нелош президент,ако не знаех,че е от БСП,надали щях да разбера.Ще го запомня с безпристрастността му и представителния му вид.Разбира се,че не беше идеалния президент,но изкара два мандата,което определено означава нещо ;)

Дали си спомняш обаче как спечели втория си мандат- с турските и цигански гласове...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 22 яну 2012 14:07

За мен Първанов беше безличен президент!

Върни се в “Свободна зона”