Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:28

marmi52 написа:
Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...

8-)

Като прочетеш предните няколко мнения ще разбереш кой го е избрал ...
Както виждаш те продължават да го защитават и да си го харесват.

Не го харесват шепа лумпени от СКАТ ( на който очевидно вие симпатизирате ) и синъо - червената мъгла която живот си живееше, но всичко свърши ;) А ако вземем за база за сравнение изборите преди 2 месеца то повече от 60% симпатизират на ГЕРБ и гласуват за ГЕРБ....а не за онзи приличащ на комуноид от Марс Солаков :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 19:29

marmi52 написа:
Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...

8-)

Като прочетеш предните няколко мнения ще разбереш кой го е избрал ...
Както виждаш те продължават да го защитават и да си го харесват.

Аз знам кой го избра. Такива ще избираме, като сме глупав народ. А, който мисли, че Бойко НЕ Е комунист, значи е много, много прост.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 11 яну 2012 19:30

Бат Бойко е много пекан,няма грешка пича ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 яну 2012 19:30

Комуняга не съм, симпатяго :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 19:31

Bourgas написа:
pehopeho написа:
Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...

Всички са тъпаци и не разбират, малоумници загубени. Само ти, Ооо велики, виждаш истината!!!
Както се пее в една песен "България не ме обича, а аз съм егати пича!".
[offtopic]Който се цепи от колектива, му го нацепват колективно![/offtopic]

Хммм и на двама ви ще смогна. Не съм казал първо всички, казах масата и пич, обясни ми на мен, че не зацепвам, кое му харесваш на ББ? Какво е направил, за да се почувстваш добре, освен, че дава храна на сценаристите на различни предавания и го усмиват и се хилиш?

Никъде не съм казал, че го харесвам! Само, че в случая смятам, че е прав. Аз искам магистрала, разкопки на мен не ми трябват. Сигурно защото съм глупав, не знам, но това искам. А се дразня от такива като Марми, които политизират всяка тема, щом имат възможност да поплюят по ББ. Но все пак най-вероятно му плащат за това! Омръзна ми ББ е некадърник и трябва да си ходи, щото прееба разкопките! После пак същото да се маха щото не спази срока! ББ да се маха щото вали сняг, да се маха щото е жега и т.н. И не ми казвайте и двамата, че не е така!!! Просто ми стана досадно вече. А кой ще е на власт ми е все едно. Стига да прави магистрали и стадиони, да вдига заплатите и пенсиите, да лови престъпниците и корумпаците и т.н. Пък ако ще и Марсианец да е! Аре лека!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 19:33

pehopeho написа:Никъде не съм казал, че го харесвам! Само, че в случая смятам, че е прав. Аз искам магистрала, разкопки на мен не ми трябват. Сигурно защото съм глупав, не знам, но това искам. А се дразня от такива като Марми, които политизират всяка тема, щом имат възможност да поплюят по ББ. Но все пак най-вероятно му плащат за това! Омръзна ми ББ е некадърник и трябва да си ходи, щото прееба разкопките! После пак същото да се маха щото не спази срока! ББ да се маха щото вали сняг, да се маха щото е жега и т.н. И не ми казвайте и двамата, че не е така!!! Просто ми стана досадно вече. А кой ще е на власт ми е все едно. Стига да прави магистрали и стадиони, да вдига заплатите и пенсиите, да лови престъпниците и корумпаците и т.н. Пък ако ще и Марсианец да е! Аре лека!!!

Бойко се пукна да прави стадиони, да вдига заплати и пенсии, да лови престъпници.... :lol: :lol: :lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 яну 2012 19:35

Eminem написа:
pehopeho написа:Никъде не съм казал, че го харесвам! Само, че в случая смятам, че е прав. Аз искам магистрала, разкопки на мен не ми трябват. Сигурно защото съм глупав, не знам, но това искам. А се дразня от такива като Марми, които политизират всяка тема, щом имат възможност да поплюят по ББ. Но все пак най-вероятно му плащат за това! Омръзна ми ББ е некадърник и трябва да си ходи, щото прееба разкопките! После пак същото да се маха щото не спази срока! ББ да се маха щото вали сняг, да се маха щото е жега и т.н. И не ми казвайте и двамата, че не е така!!! Просто ми стана досадно вече. А кой ще е на власт ми е все едно. Стига да прави магистрали и стадиони, да вдига заплатите и пенсиите, да лови престъпниците и корумпаците и т.н. Пък ако ще и Марсианец да е! Аре лека!!!

Бойко се пукна да прави стадиони, да вдига заплати и пенсии, да лови престъпници.... :lol: :lol: :lol:

Те пък щото другите са по-хубави! И въобще не крадът !!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 19:37

Eminem написа:

Добре бе пич, защо ми вкарваш думи в устата, които не съм казал! Къде видя да съм написал, че ББ е направил толкова стадиона, зали, магистрали и е хванал толкова престъпници?!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 яну 2012 19:37

pehopeho написа:Извинявай, защо не кажеш другия път, за кой да гласуват хората! Някой, който теб те кефи! Ще го изберем и ще го траем колкото кажеш, само и само ти да си доволен! А бе да го духат мнозинството избиратели! Важното е на Марми да му е гот!!!

8-)

Колко сте "мнозинство" ще видим на изборите догодина ! Не ви остана много ! Последна година ви е ! :mrgreen:
Защо питате все мен ? Нали аз съм "луд", "глупав", "неосведомен" ... Уж съм такъв, а все искате аз да казвам какво да правите ... :roll:
Казвал съм го и преди - най-малкото зло за България сега е БСП !

Да се сформира служебен "Кабинет на националното спасение" в условията на световна икономическа криза и бедстващ български народ, също е добро решение.

PS: За съвети и консултации ще взема да ви искам вече хонорар. :mrgreen:

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 11 яну 2012 19:38

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Glc4JvEfuBY&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] Ето средностатистическия гласоподавател на Бойко. :)
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Върни се в “Свободна зона”