marmi52 написа:McLovin написа:megan fox написа:Автора е прав, че стегнацията на пазара с имотите ще се задържи (за жалост, защото от това страдам аз и моят бизнес) и все пак в някои градове наистина има леко съживяване в търсенето предимно на малки (двустайни) апартаменти и гарсонери. Не мога да говоря общо за цяла България, но във Варна цените на новите апартаменти няма да падат повече, даже се наблюдава лек ръст в строителството и респективно цените. Цените около мол Варна, Гранд мол, пожарната, цветният квартал, ХЕИ-то бяха паднали до 530-550 евро на квадрат за ново жилище (панелите не ги знам колко струват и не ме вълнуват), а последните няколко месеца в този регион сделките се правят на цени от порядъка 700 евро, някои дори успяват да продават на 750 евро квадрата като "Дамян Йорданов" ЕООД...
Всеки сам решава какво да прави с парите си, аз лично смятам да се възползвам, докато цените все още са ниски и края на пролетта, началото на лятото живот и здраве мисля да си купя нов апартамент, ест след като успея да продам този, в който живея в момента.
Я, ето един наистина запознат човек, който може да говори по темата... Забележете разликата в мненията
![]()
Ами, ясно е, че си брокерче и искаш да продължаваш да мамиш хората, ама баламите свършиха !![]()
![]()
Споко Марми , световната конспирация няма край , просто Меган Фокс е част от нея....

[/center]