Бойко и ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Бойко и ТВ7

Мнениеот hrclspr12 » 25 дек 2011 23:15

А оставете злобата си поне за Коледа бе мушмороци. Колкото по ви бие Бате Бойко на избори толкова повече драскате във всевъзможни форуми и сайтове против ГЕРБ. Как пък не разбрахте, че никой не се вълнува от това което е написал някой си комплексар във форумите и под статиите ? Да се чуди човек на PR агенциите дето ви плащат или на лудниците дето ви пускат....След година и половина като ГЕРБ на изборите пак пребие комунистите и окончателно ликвидира сектата от Драгалевци предполагам, че всяка 2-ра тема ще бъде против Бойко :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
С купуване на гласове е ставало винаги, но ГЕРБ забраниха на хората да гласуват с техните измишльотини. ГЕРБ са неофашисти и скоро милионите българи ще ги свалят.[/quote]

Викаш като печелят комунистите или СДС всичко е тип топ, а? А като Бате Бойко мачка било купуване на гласове....тези приказки за пейката пред блока с другите пенсионери ;)[/quote]
Кого е смачкал? Колко българи гласуваха? Извади ми статистика и тогава говори!

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 25 дек 2011 23:22

White Snake написа:
obi4am_pirin написа:Бареков-Дудука е голям подлизурко!

Не,Баречето е истински жълт фен,това му е предавано от поколение на поколение.

Ние поне не крадем историите на другите клубове и нямаме изкуствено създадена година.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 дек 2011 23:27

ГЕРБ не купували гласове :mrgreen: :mrgreen:

Един приятел (циганин) ми вика в селеметата дават по 20 лв да гласуваш за тях. Бягай да изкараш някой лев
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 дек 2011 23:30

hrclspr12 имам усещането, че с идването на герб на власт ти е пресъхнал изворът и от там си здраво афектиран.
Няма идеални политици, такива просто несъществуват.
Да се плюе е модерно, но пък да се пише само пошлото, а хубавото да не се споменава е тъпо.

Не зная каква е твоята политическа ориентация, но е хубаво да гледаш трезво на нещата.
преди да ме нападнеш, че съм от герб, не, не съм и политически не съм обвързан с никоя партия
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 25 дек 2011 23:31

hrclspr12 написа:А оставете злобата си поне за Коледа бе мушмороци. Колкото по ви бие Бате Бойко на избори толкова повече драскате във всевъзможни форуми и сайтове против ГЕРБ. Как пък не разбрахте, че никой не се вълнува от това което е написал някой си комплексар във форумите и под статиите ? Да се чуди човек на PR агенциите дето ви плащат или на лудниците дето ви пускат....След година и половина като ГЕРБ на изборите пак пребие комунистите и окончателно ликвидира сектата от Драгалевци предполагам, че всяка 2-ра тема ще бъде против Бойко :lol: :lol: :lol: :lol:

С купуване на гласове е ставало винаги, но ГЕРБ забраниха на хората да гласуват с техните измишльотини. ГЕРБ са неофашисти и скоро милионите българи ще ги свалят.[/quote]

Викаш като печелят комунистите или СДС всичко е тип топ, а? А като Бате Бойко мачка било купуване на гласове....тези приказки за пейката пред блока с другите пенсионери ;)[/quote]
Кого е смачкал? Колко българи гласуваха? Извади ми статистика и тогава говори![/quote]

Ами на президентските и на местните избори над 50% от гласувалите са гласували за ГЕРБ ;) Като процент от всички имащи право на глас резултата е доста по нисък, но тогава не ми се смята какъв ще е резултата на БСП и на СДС :lol: :lol: :lol: :lol: И ако може един последен въпрос защото не ми се пише за политика повече - свикнахте ли Бате Бойко да ви бие? Т.е. прави ли ви впечатление или претръпнахте....

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 25 дек 2011 23:32

pomiqrat написа:ГЕРБ не купували гласове :mrgreen: :mrgreen:

Един приятел (циганин) ми вика в селеметата дават по 20 лв да гласуваш за тях. Бягай да изкараш някой лев

Хахахахаха - да ти имам приятелите....или пък евтината фантазия...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 дек 2011 23:33

мен никой бате бойко никога не ме е бил

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 дек 2011 23:34

velez написа:
pomiqrat написа:ГЕРБ не купували гласове :mrgreen: :mrgreen:

Хахахахаха - да ти имам приятелите....или пък евтината фантазия...

Евтина е да не пиша кой. Те и по телевизията даваха как в пловдивско циганите ходят да плащат

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 дек 2011 23:34

Ама явно е модерно да си слабоумен

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 дек 2011 23:36

BadBoy написа:hrclspr12 имам усещането, че с идването на герб на власт ти е пресъхнал изворът и от там си здраво афектиран.
Няма идеални политици, такива просто несъществуват.
Да се плюе е модерно, но пък да се пише само пошлото, а хубавото да не се споменава е тъпо.

Не зная каква е твоята политическа ориентация, но е хубаво да гледаш трезво на нещата.
преди да ме нападнеш, че съм от герб, не, не съм и политически не съм обвързан с никоя партия

И политическата и сексуалната му ориентация са леви
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Свободна зона”