obi4am_pirin написа:CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Всичко наред ли е...с теб?![]()
![]()
А с теб![]()
Леле скинара се обади...
Как пък реши че съм скинар не ми стана ясно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Всичко наред ли е...с теб?![]()
![]()
А с теб![]()
Леле скинара се обади...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Всичко наред ли е...с теб?![]()
![]()
А с теб![]()
Леле скинара се обади...
obi4am_pirin написа:CTAHKO написа:Как пък реши че съм скинар не ми стана ясно![]()
![]()
И не съм се обидил,споко
Blagoy написа:Толкова много популизъм, толкова много промиване на мозъци не помня да е имало в краткия ми житейски опит. Както написа и колегата "urkoto" и това правителство не може да се справи със сивата икономика.... Защо няма воля да се изкорени корупцията в МВР? Една малка Естония се е справила с този проблем с въвеждането на изключително ефективно и РАБОТЕЩО електронно правителсто.
[/center]controller написа:dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.
Подкрепям ! Естествено ,че единствения човек в правителството , който се бори всячески за извършването на реформи в сектори чийто министри не желаят да се правят - НЕ трябва да си ходи !
Fridtjof Nansen написа:controller написа:dodo7271 написа:Дянков е единственият от това правителство, който НЕ трябва да си ходи.
Подкрепям ! Естествено ,че единствения човек в правителството , който се бори всячески за извършването на реформи в сектори чийто министри не желаят да се правят - НЕ трябва да си ходи !
+1Напълно съм съгласен и аз. И не мога да разбера, защо авторчето на темата се прави на толкова отворено по финансови въпроси, след като онзи ден не знаеше дори това, каква част от вноските към бюджета от неговата заплата се поемат от работодателя, ами плачеше за помощ във форума.

shevchenko написа:Този Дянков трябва да си иде. Той само гледа как да съдере пари от хората. Защо не иде да вземе от мултимилионерите? Тамън успея да направя някой лев и тия данъчните налитат като стършели. Айде няма нужда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта