Тракторите атакуват! 500 са на входа на София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Тракторите атакуват! 500 са на входа на София!

Мнениеот obi4am_pirin » 06 дек 2011 11:22

Right_side написа:Не стига че в последните години хиляди селяни се преместиха в софия с таратайките си,правейки киломентрични задръствания , стотици на ден идват да работят тук ,а на всичкото отгоре мразят и изпитват злоба към всички софиянци и София. Няма такива гадни и завистливи същества... Сега и ако ги пуснат в града с тракторите не знам просто... :evil:

Предполагам ти е приятно да ходиш събота и неделя по родните места на родителите ти! ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 06 дек 2011 12:14

fcb_bg написа:
Thsmith написа:Ако тия кретени Разбойко и Фандупкова пуснат трактори в София ще е поредната им гениялна мисъл! Като иксат да протестират оставят си машините и отиват пред парламента да скачат... иначе да ги арестуват при опит за вкарване на тия машини или за блокиране на някоя пътна артерия

Аз пък съм от Бургас и мисля, че трябва да ви въведат такса преминаване през града. Щото ми писна ей такива като теб да ми правят задръствания цЕло лЕто, щото му е скимнало да си топне заdника в Синеморец.

Френд , топенето цЕло лЕто на задника , не е безплатно о.к. !А иначе съм за връщането на жителството......

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 06 дек 2011 13:36

obi4am_pirin написа:
Right_side написа:Не стига че в последните години хиляди селяни се преместиха в софия с таратайките си,правейки киломентрични задръствания , стотици на ден идват да работят тук ,а на всичкото отгоре мразят и изпитват злоба към всички софиянци и София. Няма такива гадни и завистливи същества... Сега и ако ги пуснат в града с тракторите не знам просто... :evil:

Предполагам ти е приятно да ходиш събота и неделя по родните места на родителите ти! ;)

Събота и неделя съм в София ,където са родени родителите ми. Страшно много ми харесва града по време на празниците - един такъв изпразнен ... жалко че е само за няколко дена.
Българийо, събуди се!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 дек 2011 14:13

FCH написа:Бачо ви Петър младенов би възкликнал: "По-добре да идват тракторите..."

:mrgreen: :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 дек 2011 18:44

Right_side написа:
obi4am_pirin написа:

Събота и неделя съм в София ,където са родени родителите ми. Страшно много ми харесва града по време на празниците - един такъв изпразнен ... жалко че е само за няколко дена.

абе като не ти харесва ,че в София е пълно със селяни... . отиди да живееш в некое китно селце.... навсякъде по селата преобладават само богати граждани като мене ... пък щом се и смяташ за такъв голям кореняк софиянец това означава ,че трябва да имаш шопски акцент.. което предразполага към масивен секс в провинцията .. ;)

по темата.... докато народа не се обедини и не подкрепя протистиращите без значение , учители , лекари , фермери... децата ви ще бъдат на последно място в европа по ерудираност... ще сме държавата с наи мн смъртни случаи.. и ше се тъпчем с пластмасови домати произведени в гърция !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 06 дек 2011 20:53

Хахахаха.......... намерил се , кой да коментира ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Сафрончо .... :) :) :) :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 дек 2011 22:13

Тони Шумахер написа:Хахахаха.......... намерил се , кой да коментира ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Сафрончо .... :) :) :) :)

Проблем ли е, че коментира той?
За мен е по-проблемна таблицата, която показва дялът в проценти на БВП, която бе пусната с идеята , че е таблица за субсидиране.Ако някой си беше направил труда да прегледа графиката....Всички държави с развита икономика, в областта на промишленото производство са с дълга червена линия, защо промишлеността, а не селското стопанство им формират БВП.Направо си изумих, че е възможно субсидии да се наливат в Даймлер-Бенц, Пежо, Круп,... и въобще всякакви частни компании, несвързани със субсидирането.Като я гледах.. тежко им и горко на английските, немските, португалските фермери
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 07 дек 2011 12:31

Кашчей написа:
Тони Шумахер написа:Хахахаха.......... намерил се , кой да коментира ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Сафрончо .... :) :) :) :)

Проблем ли е, че коментира той?
За мен е по-проблемна таблицата, която показва дялът в проценти на БВП, която бе пусната с идеята , че е таблица за субсидиране.Ако някой си беше направил труда да прегледа графиката....Всички държави с развита икономика, в областта на промишленото производство са с дълга червена линия, защо промишлеността, а не селското стопанство им формират БВП.Направо си изумих, че е възможно субсидии да се наливат в Даймлер-Бенц, Пежо, Круп,... и въобще всякакви частни компании, несвързани със субсидирането.Като я гледах.. тежко им и горко на английските, немските, португалските фермери

Кашчей , не ме разбра правилно ! Не мога да приема доказано яростния антибългарист Сафрон да коментира темата !
P.S. Обърни внимание , на по-горното му умотворение ;)

Върни се в “Свободна зона”