Какво мислите за това ДНСК да глобява за остъклени тераси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Какво мислите за това ДНСК да глобява за остъклени тераси

Мнениеот Синьо сърце » 22 ное 2011 21:13

Особено в панелките процесът е наистина необратим...Там са изнесени кухни,правени са спални,нищо не може да се направи без да бъдат унижени хората,които и без това едвам преживяват...С глоби няма да стане-а и основната идея е да не се нарушава външния вид...Къв вид на панелка??? :geek: Тя немотията ни е сгрухала и налегнала отвсякъде,балконите са ни цяр!
Виж,при КАТ е друго-аз например миналата седмица сгафих,треснаха ми фиш(все пак-дребно нарушение),днес си го платих и толкоз!Няма "... ми сега кво да праим,ми да пишем ли акт..."-чиста работа!Сбъркал-плащаш!Но в тия панели,дето ем плащаш ток,ем парно и ти е студено,пък си заделял по нещо-я за остъкление,я за изолацийка,и да те ебават-няма да стане!Съседите ги не боли ,че при теб тече лайняната тръба,викат" при нас е добре,не тече и не мирише!"...Ма кво ви разправям-знаете за какво иде реч!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 22:48

Най-много,вместо да глобяват,да пратят хората да си вадят разрешения.От което,естествено,съответната служба и държавата ще се "нагушат"! :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 ное 2011 02:28

Е, наистина няма такава държава! Идеята да заприличаме на нормалния свят е много добра, но...точно по време на най-ужасната криза ли трябва да дереш народа си с всякакви измислени данъци и такси. Тия ( управляващите ) не виждат ли, че народът вече започва да изтрещява от немотия? Не усещат ли, че вече на хората им трябва съвсем малко за да хванат сопите и лопатите? Българинът е търпелив, но когато стане така, че децата му започват да си лягат без да са сложили трошица хляб в устата си - дупе да им е яко на управляващите. На там вървят работите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 23 ное 2011 09:40

Синьо сърце написа:Особено в панелките процесът е наистина необратим...Там са изнесени кухни,правени са спални,нищо не може да се направи без да бъдат унижени хората,които и без това едвам преживяват...С глоби няма да стане-а и основната идея е да не се нарушава външния вид...Къв вид на панелка??? :geek: Тя немотията ни е сгрухала и налегнала отвсякъде,балконите са ни цяр!
Виж,при КАТ е друго-аз например миналата седмица сгафих,треснаха ми фиш(все пак-дребно нарушение),днес си го платих и толкоз!Няма "... ми сега кво да праим,ми да пишем ли акт..."-чиста работа!Сбъркал-плащаш!Но в тия панели,дето ем плащаш ток,ем парно и ти е студено,пък си заделял по нещо-я за остъкление,я за изолацийка,и да те ебават-няма да стане!Съседите ги не боли ,че при теб тече лайняната тръба,викат" при нас е добре,не тече и не мирише!"...Ма кво ви разправям-знаете за какво иде реч!

Точно това имам впредвид и аз, въобще не казвам че ни управляват добре /по-добре е от едни други/ или че всичко ни е ок, но ние като народ нямаме никаква култура било на пътя, на улицата или в дома. Хвърляме боклука където ни падне, караме както си искаме и почти никой не го е.е за другия.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”