Защо Исландия трябва да е в новините, но не е..?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Re: Защо Исландия трябва да е в новините, но не е..?
Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата. 

shevchenko написа:Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
по-добре прочети отново предният ми пост за да разбереш че изобщо не става въпрос за кражба
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- shevchenko
- Контакти:
CTAHKO написа:shevchenko написа:Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
по-добре прочети отново предният ми пост за да разбереш че изобщо не става въпрос за кражбаИ това изобщо не е ЛОШО стечение на обстоятелствата,това си чиста проба алчност
Възможно, но от страна на исланските банки идва тази алчност.

-
гражданин от село
shevchenko написа:Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
Недей така с "лошото стечение на обстоятелствата",защото някой и на теб може да ти го каже за някои исторически случки и едва ли ще ти стане приятно и ще го приемеш за такова.
- shevchenko
- Контакти:
гражданин от село написа:shevchenko написа:Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
Недей така с "лошото стечение на обстоятелствата",защото някой и на теб може да ти го каже за някои исторически случки и едва ли ще ти стане приятно и ще го приемеш за такова.
Първо се запознай с фактите по случая с фалиралите банки и после ще коментираме по нататък.

shevchenko написа:CTAHKO написа:shevchenko написа:Никой нищо не е крал. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
по-добре прочети отново предният ми пост за да разбереш че изобщо не става въпрос за кражбаИ това изобщо не е ЛОШО стечение на обстоятелствата,това си чиста проба алчност
Възможно, но от страна на исланските банки идва тази алчност.
Не,алчността е точно от страна на големите кредитори и то става въпрос за цял свят,а не само за исландските банки
Андрий Шевченко дето се явява ревностен застъпник на всички организации целящи да обират до шушка по-малките народи
да ми обясни каква е разликата от следните неща и от къде идва тя ?
1. Фалират американски банки и парите на Исландия потъват , банките които са фалирали правят ли нещо за парите на Исландия
и страната от която са тези банки (САЩ) какво прави по въпроса за парите на исландците. Бедните американци ще дават ли по 100
или 10 или пък 1 $ на месец за да върнат парите ??
2. Исландия фалира но понеже е малка шбани*е британци и холандци които са гушили от Исландските банки решават
че си искат парите .
Къде е разликата ?
Исландските банки са държали парите в САЩ, банките фалират и никой не дава нищо на Исландия .
От друга страна разни луничави финансисти които се оказва че не са били толкова печени държали пари в Исландия
ама и тя фалирала .
Защо великите финансисти не могат да си понесат риска ами ако сбъркат другите трябва да им плащат сметката ?
1. Фалират американски банки и парите на Исландия потъват , банките които са фалирали правят ли нещо за парите на Исландия
и страната от която са тези банки (САЩ) какво прави по въпроса за парите на исландците. Бедните американци ще дават ли по 100
2. Исландия фалира но понеже е малка шбани*е британци и холандци които са гушили от Исландските банки решават
че си искат парите .
Къде е разликата ?
Исландските банки са държали парите в САЩ, банките фалират и никой не дава нищо на Исландия .
От друга страна разни луничави финансисти които се оказва че не са били толкова печени държали пари в Исландия
ама и тя фалирала .
Защо великите финансисти не могат да си понесат риска ами ако сбъркат другите трябва да им плащат сметката ?
Pichichi написа:Андрий Шевченко дето се явява ревностен застъпник на всички организации целящи да обират до шушка по-малките народи
че си искат парите .
Къде е разликата ?
ама и тя фалирала .
С най общи приказки казано,аз да изтегля едни пари(няколко стотин милиарда),да ги пренасоча през различни фирми(банки) и присвоя и изпера както аз си знам,пък вие си ги връщайте
И какво ще ги правят тия пари? На Венера ли ще си ги харчат? Айде стига с тия конспирации!
Това не са конспирации,това си е живата реалност
Ако за теб и за мен парите не са фикс идея,за тези хора ПАРИТЕ И ВЛАСТТА СА ВСИЧКО
И нещата не се определят от днес за утре,те се определят след 50 или 100 години какво ще представлява светът