Los Che написа:мнението на експертите от цял свят
Загорка нещо много назад
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Los Che написа:мнението на експертите от цял свят
vessboja написа:Може и да съм пропуснал, но да се обсъждат тъмни бири без да се спомене "GUINESS" ! А, от "изчезналите" хубави български бири за поне за мен имаше една фантастична бира - "Златен елен" на "Пиринско"
Muscarin написа:vessboja написа:Може и да съм пропуснал, но да се обсъждат тъмни бири без да се спомене "GUINESS" ! А, от "изчезналите" хубави български бири за поне за мен имаше една фантастична бира - "Златен елен" на "Пиринско"
Е човече, "Гинес" е съвсем друга класа
Muscarin написа:Los Che написа:мнението на експертите от цял свят
Загорка нещо много назадЯвно специалистите знаят за какво става въпрос

cska_90 написа:Muscarin написа:Los Che написа:мнението на експертите от цял свят
Хахахаха-ти серем на класацията братле!!!Аре за столично съм съгласен-че е най-яка-ама Болярка,ПИРИНСКО(![]()
![]()
![]()
) и Леденика(
![]()
),Астика да са преди Ариана, Загорка и Каменица
cska_90 написа:Muscarin написа:Los Che написа:мнението на експертите от цял свят
Хахахаха-ти серем на класацията братле!!!Аре за столично съм съгласен-че е най-яка-ама Болярка,ПИРИНСКО(![]()
![]()
![]()
) и Леденика(
![]()

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
![]()
![]()
) и Леденика(
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта