Взривиха колата на журналиста Сашо Диков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Взривиха колата на Сашо Диков
Поредното посегателство, срещу български журналист! При това срещу най-директния и неудобен!!!! Тия хора май се самозабравят с всеки изминал ден............
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Взривиха колата на журналиста Сашо Диков
B__A__N__DA__TA написа:Какво става в България бе хора,щом и на журналистиката посегнаха..олеле малеле става работата...Аз също мисля, че е заради политическите му коментари и предавания.
Е не,бе-заради прякото предаване на мачове от В група...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Много кофти...
Сашо ми е любимия БГ журналист, откакто се помня.
Дано е жив и здрав, още много-много дълги години и да защитава истината все така
Сашо ми е любимия БГ журналист, откакто се помня.
Дано е жив и здрав, още много-много дълги години и да защитава истината все така
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
B__A__N__DA__TA написа:Какво става в България бе хора,щом и на журналистиката посегнаха..олеле малеле става работата...Аз също мисля, че е заради политическите му коментари и предавания.
Това не е за първи път и даже имаше и по опасни неща като заливане с киселина по лицето на една журналистка преди няколко години - Анна Заркова.
Ако са искали да убият Сашо са щели да го сторят, а това сега е сплашване просто и точно затова са поставели взрива под гумата и се взривява късно вечерта.
Ако беше опит за убийство нямаше да сложат бомбата там, нямаше да е с такъв малък заряд и щяха да го сторят когато той е в колата.
За да разберат коя е колата му значи е следен и се знае кога излиза от къщи и кога се движи с колата.
Иначе като цяло това е тъпо и дано не станат по сериозни нещата след време, а то че Сашо няма да се стресне няма то е ясно.
- manutd legeng
- Контакти:
Re: Взривиха колата на Сашо Диков
nikogapak написа:Поредното посегателство, срещу български журналист! При това срещу най-директния и неудобен!!!! Тия хора май се самозабравят с всеки изминал ден............
Не лапайте мухите!Сашо е свързан (заради едни пари които дължи на Канал 3 ) със ТРАКТОРА!!!!ТРАКТОРА взриви и офиса на Яне Янев... просто елементарни внушения!!!!
Сашо Диков само иска някой негов събеседник да изплюе или изпусне нещо...и КАЖИ,КАЖИ,НАЗОВИ......
А сега сам казва,4е не мисли нищо и за никого....щото ако подозира някого ТРЯБВА ДА ИМА ОСНОВАНИЯ!!!
Знае,4е няма...и го казва!
Слушайте с ума си и ушите си!!!А не с желанията си!!!!
- milen.hristov
- Контакти:
За мен това е опит да бъде разклатена властта,както пред двата офиса на РЗС и ДСБ.Май Васко и Павел и техните аверчета пак са били на работа
п.с. Сашо,продължвай с критикит,всяко правителство има нужда от човек като теб за коректив
п.с. Сашо,продължвай с критикит,всяко правителство има нужда от човек като теб за коректив
- rocknrolla
- Контакти:
Какъв коректив на властта е агент Виктор бе,по цял ден по КАНАЛ 3 дават предизборни концерти на ГЕРБ от цялата страна,агентите имат много господари и колкото и да се стараят, не могат да угодят на всички. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y91oj3XSXB0&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Последна промяна от rocknrolla на 14 окт 2011 08:14, променено общо 2 пъти.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Сашо е много забавен понякога, но леко дразни маркаджийските си изцепки, но въпреки това заслужава да е жив. 
Re: Взривиха колата на Сашо Диков
manutd legeng написа:Сашо Диков само иска някой негов събеседник да изплюе или изпусне нещо...и КАЖИ,КАЖИ,НАЗОВИ......
Ама, че то това е работата на журналиста по принцип бе, братленце!
Само тука в България трудовата им характеристика се изчерпва със задаването на предварително спуснати от пиарите на политягите въпросчета. Препоръчвам ти да изгледаш един много хубав американски филм Frost/Nixon, за интервютата на австралийския ток-шоу водещ Дейвид Фрост, с президента Никсън. Да видиш там за какво надцакване става дума и за какво надлъгване докато го изкара да "изплюе" камъчето по повод аферата Уотъргейт. А това тука е чекиджийска история, някой да е чувал през мандата на Тиквата някой да му зададе неудобен въпрос? Не? Еми няма и да чуете, тия тука са наплашени като мишки и стискат заплатката и поста с всичка сила. Сакън да не останат без работа ако това значи дори и да жертват самата си работа и да станат едни говорещи автомати програмирани от самата власт
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Levski 1914
- Контакти:
Masaba написа:Според мен всичко е свързано с Миглена Кунева и интервюто вчера
+1! И мен това ми мина през акъла.
Сашо за пореден път доказа, че като журналист е номер 1 в България!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/