Още за свръхзвуковия Опел Астра...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Още за свръхзвуковия Опел Астра...

Мнениеот pesho_1913 » 07 окт 2011 10:20

ralimavridov написа:Аз не мога да разбера какво си мислят тези хора?!Невинни хора си заминават всеки ден,заради подобни неща.Пукаш гума и летиш в насрещното,а там,семейство с дете на задната седалка кротко си карат с 90км и се радват на живота,който... :o

+1
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Още за свръхзвуковия Опел Астра...

Мнениеот ntodorov » 07 окт 2011 14:27

Да. Факт е. Прави сте. Това не са скорости за нашите пътища и въобще за пътищата, където и да е. Аз също не одобрявам гонките и то там, където има активно движение. Против всичко това съм, но обърнете внимание и на друго. Тази кола е регистрирана и то поне два пъти...Какво излиза - значи някой е одобрил експлоатацията на подобен автомобил и то най - резонно - с граждански номер и всьо. Този Андрей е на 37 години и аз искрено се надявам разумът му да е в повече. За пича, който пишеше за 130 к.с. и нафтовата машина - съгласен съм с него и аз карам такова нещо и ме удовлетворява на пътя идеално, но хора разни идеали бол...И друго опасностите ни дебнат на всеки завой дали с машина от 50 к.с или 500 к.с. За мен единствения рисков фактор е субективния. Ако го нямаш мозъка и в 45 коня си опасен.
Иначе, когато пусках тази тема не исках рейсърско одобрение, исках да покажа, че все пак в БГ живеят мозъци. Ако този Андрей живееше в бяла държава с уменията си щеше да изкара много пари, а трудът му реализиран на някоя професионална писта, където германците ( например) управляват силовите си машини и се радват на страхотен интерес, но само на пистата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Свободна зона”