Viktor4o_Rs написа:nqkoisitam написа:Ех тези турски сериали, трън в очите на хората, най-големият проблем на обществото.
Всичко е въпрос на договорки между продуцентите и ТВ-те, как не го разбрахте за толкова години.
Просто това се предлага най-евтино, впоследствие (понеже си притежават рекламното време) ТВ си го рекламират като хитов, невероятен, най-най-най, бла-бла-бла.
Все едно аз и ти да имаме рекламно време в праймтайма на БТВ, НОВА(да не ги изброявам), изобщо няма да сме известни, а?
Причината да ги дават е защото са евтини(най - евтини,лично съм го чувал от Андрей Слабаков), не е някаква форма на гавра с държавата ни или каквото и да е.
Все тая какви ще са - турски, латино, маке, дори и от Мадагаскар да предложат нещо евтиничко и бозаво, пак ще се завърти и ще бъде хит.
Крайно време е да съсредоточим усилията си за нещо, което наистина си струва.
Тази кауза е глупава, защо въобще трябва да им отделяме внимание на такива неща?
Недейте да гледате и толкова.Векът на информацията е факт, ние тука обсъждаме някакви хора, дето даже и на джамия не ходят сигурно, или пък имат нещо общо с живота на обикновения турчин.
Иначе тука в България масово се мрази на верска основа, ама цървките що не се пръскат от хора не знам.
Май вярата на българина клони към 0, освен по Великден и Коледа

И още нещо, историята не се трие, но който я владее, владее и бъдещето(за жалост).
На теб и прочие дървени философи как да ви се обясни, че това е платена ПРОПАГАНДА, спонсорирана от турското правителство и много хора биват подлъгани и промивани от нея

Боливия, Аржентина или Бразилия не са ни мачкали 5 века, така че съвсем не е все едно какъв е сериалът. Ако на теб не ти пука, мен пък ме дразни, както ще ме дразни и гръцки сериал за Василий Втори да речем

Викторчо, да си имаме уважението. Нито съм дървен философ(напротив), нито чакам от теб обяснение(някакво).
Нещото, което можеш да направиш е да се АРГУМЕНТИРАШ и с това да потвърдиш, или поне защитиш изложената си теза.
Боли ме фара за турските сериали и за турския народ, това че Османската империя (надявам се правиш разликата) ни е мачкала 5 века,съвсем не значи, че трябва да е еквивалент на съвременна Турция.Нещо повече, ако сериала има историческа нотка, ще е интересно да се види как е представена турската страна, понеже ние си знаем нашата позиция.Предполагам знаеш, че дори и опонента ти да не е прав, заслужава поне излушване на тезата му.
И след като едно нещо те дразни, защо просто не го игнорираш (освен, че вече си изказал мнение, което също може да направиш)?
В крайна сметка да пишеш във форум с намерението да си решиш проблема(да спреш сериала) е малко като да чакаш на Неволята да дойде, с тази разлика, че във форума може да стане някаква интересна дискусия.
Да приемем, че е спонсорирано от турското правителство и се прави ПРОПАГАНДА.
Изниква въпроса какво пропагандират хората, ако знаеш - сподели.
Със здраве и лека вечер, че не ми се хабят приказки повече за подобни тъпотии (сериали), дето даже(най-вероятно) няма да заслужат вниманието ми(ни).