Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот bossar » 04 сеп 2011 21:25

daniel875 написа:Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Послепис: Избираме за пети път президент. С първия избор на Петър Младенов стават шест. На тези избори определено няма да гласувам. Те са предрешени. Не е нормално един месец преди провеждането на събитието да няма обявен кандидат от ГЕРБ и да са толкова сигурни в успеха.

Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти. Той ръководи най-големия проект на компанията в страната, Бизнес парк София. Той е започнат през 1999 г. и е най-големият ЧАСТНО(нали се сещаш не държавни пари ,където Доган, Костов или кой ли още не пипаше в посока джоба си) финансиран проект в областта на недвижимите имоти в България и един от най-големите бизнес паркове в Югоизточна Европа. През 2003 година е започнат и проекта Резиденшъл парк София, жилищен комплекс в близост до Бизнес парк София.[1]

!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 04 сеп 2011 21:27

С такова мислене като на някои юзери стигнахме до тук. Ще загубим добъл министър , но хайде да му дадем кредит на доверие като президент , ако го изберем ;)

Твърдо гласувам за ГЕРБ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2011 21:29

Бъдещата президентска двойка на Република България 8-) С огромно нетърпение очаквам 23 октромври,такъв кеф ще ми прави,когато комунистите осъзнаят,че вече не ги броят за живи нито в парламента нито в президентството......идилия 8-)

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 04 сеп 2011 21:37

Ще гласувам за Атанас Семов - оставам с впечатлението, че повечето от вас изобщо не са се поинтересували кой пък всъщност е той. В случай на балотаж Плевнелиев - Кунева, естествено бих гласувал за Плевнелиев. По принцип би било хубаво да имаме президент жена, но не точно тази пача.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 сеп 2011 21:39

dunavfc написа:Бъдещата президентска двойка на Република България 8-) С огромно нетърпение очаквам 23 октромври,такъв кеф ще ми прави,когато комунистите осъзнаят,че вече не ги броят за живи нито в парламента нито в президентството......идилия 8-)

Да не гледаш тогава като опикано мушкато-така беше с Петърчо Стоянов!И ако не си разбрал,Калфин никой не го ебава-Кунева е анти-ГЕРБ кандидатът и там ще си стоварим всичките сили!Както каза колегата "Червени шампиони",на първи тур сме за Светльо,но на втория всички,дето ненавиждат ББ и компания,ще отидат там!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 21:41

bossar написа:
daniel875 написа:Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Послепис: Избираме за пети път президент. С първия избор на Петър Младенов стават шест. На тези избори определено няма да гласувам. Те са предрешени. Не е нормално един месец преди провеждането на събитието да няма обявен кандидат от ГЕРБ и да са толкова сигурни в успеха.

Ето ти малко инфо:
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[2]
Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[1]
През 1994 г. основава и управлява „Линбългария” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер (Линднер Ирис Имобилиен, Ирис Интернешънъл, Линднер България, Линднер Имобилен Мениджмънт), работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти. Той ръководи най-големия проект на компанията в страната, Бизнес парк София. Той е започнат през 1999 г. и е най-големият ЧАСТНО(нали се сещаш не държавни пари ,където Доган, Костов или кой ли още не пипаше в посока джоба си) финансиран проект в областта на недвижимите имоти в България и един от най-големите бизнес паркове в Югоизточна Европа. През 2003 година е започнат и проекта Резиденшъл парк София, жилищен комплекс в близост до Бизнес парк София.[1]

!!! Не искам да те обиждам ,но вземи спри да коментираш, защото се излагаш колко си неук ,а това е тъжно защото си млад.

Кой млад, бре момче? Ти знаеш ли кой набор съм аз? Не гледай ника, а чети. Той е за заблуда, но явно само ти не си разбрал.
Някой знаеше ли това момче, преди да дойде в България? Май не. Направи доста неща, но имаше ли работата му такъв контрол, както в други министерства. Помисли логично, не го защитавай, защото си чул или прочел това! Аз не вярвам на пресата и хорското мнение.
Ще го видим колко ще е президент Плевнелиев. Според мен това е поредното западно юпи, което идва в България, за да богатее още повече на гърба на държавата.
Защо този умник не се е борил да се докаже тук, ами се е кланял на сума народ в чужбина? Сега изведнъж се връща в България, две години има добър имидж и всичко го възнасят. Е, много хубаво, не е на хубаво. Това запомни от мен!
Жив и здрав!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 сеп 2011 21:48

Най-добрият кандидат за президент,на Република България е:

[offtopic]Няма такъв![/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2011 21:59

Синьо сърце написа:
dunavfc написа:Бъдещата президентска двойка на Република България 8-) С огромно нетърпение очаквам 23 октромври,такъв кеф ще ми прави,когато комунистите осъзнаят,че вече не ги броят за живи нито в парламента нито в президентството......идилия 8-)

Да не гледаш тогава като опикано мушкато-така беше с Петърчо Стоянов!И ако не си разбрал,Калфин никой не го ебава-Кунева е анти-ГЕРБ кандидатът и там ще си стоварим всичките сили!Както каза колегата "Червени шампиони",на първи тур сме за Светльо,но на втория всички,дето ненавиждат ББ и компания,ще отидат там!

Боли ме оная работа къде ще отидат гласовете на бкп или другите отпреки.Росен Плевнелиев да стане президент,пък вие си правете сметките после..

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 04 сеп 2011 22:24

Първо искам да уточня,че не съм привърженик на ГЕРБ и съжалявам че употребяват най-добрия си кадър за такава безсмислена длъжност като президентската.Росен Плевнелиев трябва да бъде премиер на тази държава,а лицето ББ президент,но от страх да не загуби изборите ББ праща Росен в битката за президентската институция.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2011 22:38

пирин написа:Първо искам да уточня,че не съм привърженик на ГЕРБ и съжалявам че употребяват най-добрия си кадър за такава безсмислена длъжност като президентската.Росен Плевнелиев трябва да бъде премиер на тази държава,а лицето ББ президент,но от страх да не загуби изборите ББ праща Росен в битката за президентската институция.

ББ,щеше да отвее конкуренцията,още на първи тур,сега с Плевнелиев поне има някаква мъничка интрига...

Върни се в “Свободна зона”