saffron написа:magga написа:Ей сифон ли си,суфрон ли си понеже си много отворен дай линк към тази информацияот къде са тези умни думи на ГД ? История учил ли си ? Нещо чел ли си някога? И можеш ли да ми кажеш как така толкова много македонци си извадиха български паспорти след като влезнахме в ЕС ? Без да са живели и ден в България ? Защо вас ви няма като народ близо 2000 и отгоре години в нито един исторически извор и документ след времето на Александър Велики ? Къде сте вие ? Тук на Балканите има Рим Византия,България,Сърбия и всички тези държави през годините владеят ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ,която е населявана от СЛАВЯНИ не македонци ! Тук когато идва Аспарух по тези земи има малко траки и предимно славянски племена
Защо не се говори за македонци,защо тези "македонци" ГД,ЯС и тн искат да се обедини македонската област със свободна България ? ЗАЩО ? Ако се толкова отворен ми отговори на въпросите
има един лаф... българина е муха със самочувствието на аероплан... твоята работа е същата![]()
не си единствения човек на света ,,които е учил история спокоино.....на всичките си въпроси сам можеш да си отговориш ако хвърлиш книгите на боклуците от вмро - каракачан.. атака.. бнс и "професори" като голямата черна глава божидар димитров. ...
според едни от най изтъкнатите български историци ,,, като бъчваров например...хан аспарух е измислена личност..... тази личност дори не е била спомената и в история славянобългарска.... !?!?!? бащицата на българската история паисии не е знаел за съществуването на подобен елемент... нито е знаел за митичната 681 годинаняма как аз да ти отговарям на въпросите ти .. при положение ,,че са те бомбандирали с азиатски фалшификации брато.. сори
бах маа му! какво са направили от вас? ти направо ни сравни със земята, македонче.Кое е този Бъчваров, че нещо не ме от познатите, а съвсем скоро завършх история.проф васил златарски, акад.димитър ангелов, проф петър мутафчиев, проф.петър ников,проф петър петров, проф.петър ангелов, проф веселин бешевлиев, проф иван дуйчев са най-изтъкнатите медиевисти в българия и никой от тях не изказва съмнения, че няма "подобен елемент" като аспарух. ама като гледам как са ви осакатили знанията по история евросъюза ще го гледате като ви пуснат екскурзии до българия. изобщо не намесвай паисий.доста от твърденията му са неточни, а и е събирал материали с давност над 1000 години.Само македонистите могат да вадят кристални факти на хиляди години