Самоубиец-камикадзе се вряза в автобус с 46 човека !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Самоубиец-камикадзе се вряза в автобус с 46 човека !

Мнениеот marmi52 » 16 авг 2011 19:04

Botevist_1912 написа:Не е случайно, че вече почти всеки ден стават инциденти дело на откачени хора. Народът полудява от безпаричие, безработица и липса на перспектива за нещо по-добро в този живот. Не искам да бъда лош пророк, но такива инциденти ще стават все по-често в нашата татковина, защото положението е трагично в страната. Вярно е, че навсякъде има луди хора, но причината не е само в това, основната причина е, че ниският ни жизнен стандарт и скапаната ни държава ни води до полудяване. Така че аз очаквам или още такива инциденти или още по-лошо - революция или война, защото народът вече едва издържа. Това е истината, колкото и някои хора, които са добре и имат имоти, пари и власт да си затварят очите и да игнорират този факт, дори напротив това е най-лошото нещо, което могат да направят.

8-)

Същото бих написал и аз, но пак ще скочат срещу мен и ще кажат, че пиша злобни коментари.
А, то как да пишеш позитивни неща в днешно време ? За да го правиш, трябва или някой да ти плаща за това, или самия ти да не си много у ред ! :lol:
Не одобрявам това, което е направил и най-вече това, че са пострадали невинни хора.
Кой знае какво му е било обаче на човека, за да стигне до такава крайност ....
Може заеми да е имал или ипотека .... Нормално е човек да превърти, когато е поставен в безизходица ! Не всички хора имат еднаква психика ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 17 авг 2011 01:03

[center]българия днес[/center]
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 17 авг 2011 19:54

Не одобрявам това, което е направил и най-вече това, че са пострадали невинни хора.
Кой знае какво му е било обаче на човека, за да стигне до такава крайност ....
Може заеми да е имал или ипотека .... Нормално е човек да превърти, когато е поставен в безизходица ! Не всички хора имат еднаква психика ...

Напълно съм съгласен. И аз не одобрявам тази постъпка, но никога не бих съдил човека, защото всеки човек в даден критичен момент от живота си, и притиснат от обстоятелствата и от реалността в България, може да откачи, и в момент на умопомрачение да извърши нещо, за което ще съжалява, ако изобщо има възможността да съжалява...Т.е. ако изобщо остане жив.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Свободна зона”