Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот controller » 30 юли 2011 18:36

Автора на темата ще има право ако ми посочи ПОНЕ едно предно правителство реализирало спортен проект с подобни размери ! В противен слчуай да замълчи ! Естествено ,че половината правителство ще там , все пак това е най-мащабния спортен проект в последните над 20г. и плюс това , ти кое правителство искаш да присъства в залата на Гърция или Румъния ? Направо темата е жалка !
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2011 18:36

Най-жалка беше речта на първия секретар на партията и председател на Държавния съвет другаря Тодо..ааааа министър-председателя Бо(й)ко Борисов.Можеше малко уважение към строителите,към спортистите,към феновете да покаже и да не пропагандира за великото си управление,но няма от какво да се учудваме.Неслучайно докато говореше за метрото,южната дъга,северното не знам си какво и т.н.,които не са в прерогативите на един министър-председател,се чуваха тук-там аплодисменти,тук-там смях и в същия момент показаха волейболистите и залата изригна.Трудно е да излъжеш всички хора,дори и в държава като България.Много жалък беше и начинът,по който Данчо Лазаров е накарал Владо Николов да говори като ученик пред директора на първи учебен ден,какво е направил за училището,но и това не ме учудва,все пак навремето бяха писали декларация от името на отбора в подкрепа на Гоце,която не всички бяха подписали.Както и да е.Успех на българските спортисти и дано имаме много успехи за в бъдеще.Колкото до БНТ,трябваше да оставят звука от залата,докато Томислав обявяваше нашия състав,а не да намаляват звука,за да слушаме Сашо Йовков...
Последна промяна от acmilan на 30 юли 2011 18:37, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 30 юли 2011 18:36

Гадното е че волейбола , не е шоу спорт , или по точно няма как да се направи кой знае какво шоу като примерно в баскетбола .
но все пак в това сме най-добри и националния ни отбор е най-обичан. :P
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 30 юли 2011 18:37

що бе какво имате против партийния конгрес на Герб :lol: :lol: ?!?!
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 30 юли 2011 18:37

След като виждаме резултати като този и дай Боже и новите стадиони е нужно да подкрепяме .Дано вс партии започват и да приключват управлението си с поне по 1 такъв спортен обект или болница..Такива песимистични статии не помагат на никого.Нека вс да подкрепим тези проекти.Приятел да не би проблем да ти е името на залата Армеец :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 30 юли 2011 18:38

Проекта Многофункционалната Спортна Зала се реализира чрез инженерингов екип:

Главен Изпълнител – Главболгарстрой АД
Архитектурно бюро – Тилев Архитекти ООД
Инженерно бюро – Иркон ООД

Бюро ИРКОН бе ангажирано активно с този проект от месец май 2009 година, когато се разработваше конкурсния вариант.

Май 2009-а..тогава май на власт не беше ГЕРБ?
Какво ли е проектирано и построено за тези две години от ГЕРБ, защото Бойко Откривателя само реже ленти?!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 юли 2011 18:38

Поспри се българино, залата е построена с парите на българския данакоплатец, заскужава да и се порадваме защото такова чудо на чудесата се чака от десетилетия. Хич не ме и интересува ББ и неговите посттоталитарни разбирания за откриване на зала, така може така го прави. Нека всеки Българин се гордее че имаме зала като хората, гледам днес и в Русе купола е направен, очаквам и ние скоро да си имаме зала за чудо и приказ, чувам и за Пловдив също това са си поводи за радости и много ясно че който е на власт той ще реже лентите, айде честито и пийте по няколко бири, че да ни върви само на победи!!! :)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 18:38

marmi52 написа: 8-)

Специално за теб повтарям: Това е гнусна политическа пропаганда !!!
В момент, когато народа ти загива, ти да се биеш в гърдите, че си направил някаква спортна зала (и то с народни пари !) е меко казано хиперпростащина !
България загива, а народа ни изчезва !
Най-нови европейски изследвания показват, че сме на първо място в Европа по всичко отрицателно и на последно по всички положителни критерии !
Колко пъти ще се напълни тази зала в годината ? Тя дори днес НЕ Е ПЪЛНА !!! Въпреки безплатния вход и томболите.
Кому е нужна тази грандомания ?! Отговорът е един: На самовлюбения ни вожд !
Сама по себе си залата не е нищо особено, както правилно отбеляза някой преди мен.
А, начинът, по който се открива е срамен и позорен !!!

Специално ти благодаря за повторението! Друго имаш ли да кажеш или да повториш? :) :) :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2011 18:39

WeAreCSKASofia написа:Напротив!!! Откриването е повече от добро!!! Не виждам какво не харесваш, като не си от ГЕРБ, не е нужно да споделяш жалкото си мнение. Ако не беше Бойко, тая зала немаше да я има, и пътищата щяха да бъдат още по разбити!!! Ти си един жалък тип! Залата е страхотна! Само Томислав Русев незнам кой го е откарал там, тоя ако е най-добрия коментатор в БГ, значи аз съм най-добрия в света. СМЯХ!

Няма нужда от толкова пропаганда не сме на партиен конгрес! ;) Иначе залата е хубава но акцента беше върху Бойко а не върху нея! ;)
И по полека с определенията всеки си има мнеие! На мен пък може да ми е харесал Томето( не че ми е) и да ти кажа че си жалък тип задето го хулиш! ;)
Последна промяна от runnersa на 30 юли 2011 18:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”