ДСБ и РЗС се самовзривиха !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: ДСБ и РЗС се самовзивиха !

Мнениеот KategorieC » 19 юли 2011 12:43

БАТТЯНА написа:
Cesc Fabregas написа:Да бе, той Бат ти Бойко е толкова тъп, че решил да ги взриви в една и съща нощ :lol: Тея поне да си бяха сверили плановете, че така съвсем смешно става вече :lol: А тоя Яне Янев е няма такъв противен дебил, веднага след червените боклуци и турчулята, тоя ми е най-гнусен. :!:

+100000000 ;)

Добави и царО!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 19 юли 2011 12:50

Много елементарно и по комунистически. Внесен вот и бууум, и сега потриват доволно ръчички с ехидни личица. Станишев станишев нищо не сте забравили или променили от нрава си терористки. Трябваше да избият и избесят,както румънците го сториха,показно,до стената и ....................! Както Унгарци Поляци и Чехи забраниха уродите комунистически партии.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 юли 2011 12:57

След като масивната атака срещу Ц.Ц. не успя,сега идват наред другите.Усещам че нещо се случва в тая държава.Явно на Б.Б. не са му толкова развързани ръцете,за да може като министър председател да се справи с цялата тая сган в нашата държава.И той е яко компрометиран и спазва дивиза" По добре си мълчи,че да не си отваряме устите."Аз съм на мнение че това правителство е най-успешното от 89 година насам и най-много е дало на България.Дано да издържат на тая мафия,която със зъби и нокти се опитва да се докопа до властта.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 юли 2011 13:01

UltraBlue написа:
stg333 написа:аз едно не разбирам, пишите че Янето и ДСб се самовзривили, добре имаме 60 000 полицаи , подслушването на всичко е напълно разрешено и се извършва постоянно, факт, щом е Янето няма проблем толкова ли полицията, ДАНС и не знам вече там какви не могат да ги хванат, че то взрив имаше и преди време и какво няма хванати или полицията и службите са супер зле ,което значи че правителството не е на място или какво ?

Че те половината, че да ли не и повечето в тея служби, са хора на Яне и подобните му- комунисти... от къде мислиш изкараха флашките преди време? :?

значи искаш да кажеш че правителството не може да контролира службите за сигурност е то нали баш за това има вот на недоверие виш как се получава

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 юли 2011 13:17

Дано "самовзривяването" да удари по рейтинга на ГЕйРБ!! ДАНО!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юли 2011 13:20

И да дигне това на бкп и рзс нали ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 юли 2011 13:24

stg333 написа:
UltraBlue написа:
значи искаш да кажеш че правителството не може да контролира службите за сигурност е то нали баш за това има вот на недоверие виш как се получава

Вота е за несправяне с престъпността или нещо от сорта... а че службите контролират страната мисля отдавна не е тайна... Правителството полага усилия, но 60 години комунизъм не се изчистват ей така...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 юли 2011 13:27

luxorus написа:След като масивната атака срещу Ц.Ц. не успя,сега идват наред другите.Усещам че нещо се случва в тая държава.Явно на Б.Б. не са му толкова развързани ръцете,за да може като министър председател да се справи с цялата тая сган в нашата държава.И той е яко компрометиран и спазва дивиза" По добре си мълчи,че да не си отваряме устите."Аз съм на мнение че това правителство е най-успешното от 89 година насам и най-много е дало на България.Дано да издържат на тая мафия,която със зъби и нокти се опитва да се докопа до властта.

Напълно съм съгласен с това мнение... на всички е ясно че и Бойко Борисов не е бил цвете за мирисане, но като се сложи на везната заедно с останалите превителства преди него, тук се полагат усилия да се направи нещо, а не само да се лапа... и има някакви реални резултати.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 19 юли 2011 13:32

" Алтернативата " БКП , които си дадоха гъза на Доган и ДСБ , които правят същото - МЕ КАРАТ ПО-МАЛКО ДА НЕ ХАРЕСВАМ ББ . Във моя град управляват БКП и знам , колко безочливо крадят парите на общината ......

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 19 юли 2011 13:34

Алтернативата за България е една : Национален-социализъм! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Свободна зона”