Две години от смъртта на MJ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Две години от смъртта на MJ

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 00:13

Благодаря на всички ,които се включиха активно в темата и публикуваха едни от най-емблематичните негови песни! Той остава вечен чрез тях,той промени света на музиката!
Някои хора чрез своите изказвания, в темата,се опитаха да опетнят името на Майкъл,но разбира се ,те са НИКОИ,а MJ е легенда и това показва, само и единствено,на какво ниво е тяхното възпитание и култура!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 юни 2011 03:42

KategorieC написа:
Cesc Fabregas написа:Явно тоя само аз не мога да го понасям...

Не си само ти повярвай ми. Аз го бях забравил този дори,аз също не го понасям. Маймуна, която иска да стане бяла и пее против расизма- оксиморон, нали ;)
Айде умрял умрял,толкова! На смуут темите са безумни , умирам да се хиля с него. Само Гара Дембели може да направи също толкова безумни постове.
П.С Чакаме Мадона,че да станат Крал и Кралица. Негро и Латиноска. Мария , Майкъл те зове от синьото небе :mrgreen:

Поредния ''човек'', който е чул нещо и го разнася без да знае дали е вярно...да те светна, че Майкъл е искал да стане бял, точно колкото ти искаш да станеш черен....имал е болест, която избелява кожата му глупако.....а тези, които казват, че е педофил мога да им кажа, че е такъв, точно колкото тях :) :) бтв Kategoriec мръсен чалгар ли си или така ми се струва :shock: :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 юни 2011 10:43

kingofpop,

Не съм чалгар. Никът ми е красноречив за стилът музика , който слушам. А примерът, който съм дал е нарочно негър =циганка .Политкоректен пост исках да е :mrgreen:
А това какво слушам , ами пиши Stahlgewitter, Kategorie C, RadikaHl,HKL, Brutale Haie, Endstufe в youtube и ще разбереш какво харесвам и какво не. Добави всякакъв метъл и хард рок
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 юни 2011 10:46

Това, което е избелило тоя човек е ВИТИЛИГО и в никакъв случай не може да се предизвика умишлено ;)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 26 юни 2011 12:22

:( :cry:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 юни 2011 16:21

Джако си остава най-големия глас заедно с Фреди Меркюри. Лично за мен. Велик не само заради музиката, но заради посланията в песните му. За един по-добър свят и за това го изкараха педофил, защото както каза Боб Марли преди време "на този свят има лоши хора които не си вземат ден за почивка" . Тези същите сега гледат да съсипят и Чарли Шийн.

Колкото до тези които го обиждат явно не разбират от изкуство, защото изкуството както във футбола няма черни бели. То или е добро или не. Само хората слагат разни изкуствени граници на техния тесен и плитък светоглед. Защото една от най-големите грешки е човек да почне да смесва изкуството и спорта със своя мироглед.

Върни се в “Свободна зона”