Кой е ви е любимият актьор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ви е любимият актьор?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Кой е ви е любимият актьор?

Мнениеот gilento93 » 18 юни 2011 00:35

Никой ли не харесва Брат Пит?Някоя жена няма ли да гласува за него? :mrgreen:

Потребителски аватар
*Blinded In Chains*

Мнениеот *Blinded In Chains* » 18 юни 2011 00:36

Вин Дизел!

pepsi 1914
Контакти:

Мнениеот pepsi 1914 » 18 юни 2011 00:37

Луи дьо Фюнес най-добрия,мир на праха му,ще живее вечно в нашите сърца,страшен е .Много е добър,и смешен.

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 18 юни 2011 00:39

Знаете ли, че ако Робърт де Ниро, Джак Никълсън и Антъни Хопкинс ни видят класацията, ще забранят киното в България :twisted:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

the_parasite
Контакти:

Мнениеот the_parasite » 18 юни 2011 00:45

Най-разнообразният актьор, който няма повтарящи се филми и не се притеснява да играе и второстепенни роли, е само един...

Маестро КЕВИН СПЕЙСИ

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 18 юни 2011 00:52

Джони Деп,Джим Кери,Ал Пачино,Де Ниро,Ръсел Кроу,Брус Уилис,Крисчън Бейл,Джак Никълсън,Брад Пит,Ди Каприо,Хопкинс,Марлон Брандо...и др.(на които се извинявам , че съм им пропуснал имената) всичките са ВЕЛИКИ!!!
Последна промяна от bultras4e на 18 юни 2011 00:56, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 18 юни 2011 00:52

Робърт Де Ниро и Ал Пачино, като определено Ал Пачино ми е любимият актьор, заради ролите си в Кръстникът, Белязаният и Усещане за жена. Много странно защо Де Ниро и Джак Никълсън имат толкова малко гласове след като са едни от най-великите актьори в историята на киното, изиграли едни от най-незабравимите роли. Имаше спор на запад - кой актьор играе по-добре - Де Ниро или Пачино. Стигна се до извоза, че Де Ниро е по-добрият, защото може да изиграе гангстер, психопат, неудачник, да играе перфектно в комедии, да играе перфектно всичко. Ал Пачино ще се запомни основно като актьорът играещ най-добре гангстер и някои други невероятни роли, но лично не съм гледал добра комедия с него и не съм го виждал в ролята на психопат. Де Ниро в Разяреният Бик е невероятен, качва 30 килограма за да може да влезне в образ. И двамата са велики и общите им сцени в Жега са невероятни просто и това е филмът след Кръстникът, който ми е най-любим.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2011 00:53

Аз съм голям фен на Брус Уилис :mrgreen: Кефи ме,че винаги е в супер неизгодна ситуация,всичко е срещу него,но с много ирония и сарказтъм успява или да спаси света,или да срази враговете си :lol: Голям е 8-) Иначе от посочените в анкетата,гласувах за Де Ниро,но Ал Пачино,Джим Кери,Кевин Спейси също са ми любими актьори.Голям фен бях и на Лесли Нилсен,Бог да го прости.Като цяло обаче,всички големи актьори вече са на края на кариерата си,няма вече и големи филми като преди.В музиката също има подобна тенденция.Спортът все още се държи :)
Последна промяна от acmilan на 18 юни 2011 01:00, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 юни 2011 00:55

Дензъл Уошингтън
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100