За всички, които са имали такова детство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За всички, които са имали такова детство.
Madridist, снимките са уникални 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Madridist написа:[center][/center]
Да те ударят с такава топка в лицето - безценно

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Madridist написа:[center][/center]
Да те ударят с такава топка в лицето - безценно![]()
Само дето се казват "Striker" иначе мега-болеше ! Първите два-три дена бяха твърди като камъм,после ставаха на коцни

Аз съм правил почти всички неща
..Много ми липсват тия времена !

Джабуланито пасти да яде

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
zara boy написа:да имаш един ключ за дома и да ти виси на врата
тогава колите се провираха между нас а сега ние се провираме между колите :evil:![]()
това много ме дразни сега....
Да строиш снежни кули и укрепления.
Да правиш снежни човеци поне до 2-рия етаж - естествено с цялата банда.
Някой спомня ли си едно време как се продаваха семки? В едни такива хартиени пакетчета .... Ние се надяждахме със семки.
Шиехме дрехи за кукли .
Колекционирахме мостри от платове, салфетки и т.н.т., а не фейсбук приятели.
Също така скачахме на ластик до 1 през ноща..
Ходехме на летни лагери и летувания..
Ох, благодаря за темата просто ме върна в най - хубавото детство....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- storm
- Контакти:
Аз съм набор 91 ,но мога да кажа че повече от нещата които спомехта аз също съм ги изживявал и сега като се върна в миналото изпитвам страхотна носталигя по отминалите времена .Мога да добавя още няколко неща
1. Много обичахме да играем Монополи.
2.Зарчета със стотинки БЕЗЦЕННО !
3.Сладолед в фунийка ,но не от тези новите ами старите(знаете за кои говоря)
4.Футбол естествено .Играехме на "5 минутка" "Лаком за Гол" "дузпи с продължения" "двоен" и т.н
5. Федербал с кварталните момичета ,беше ми интересно макар ,че винаги пдах
6.Да се събираме пред блока ,ти да се прибереш и да пуснеш кисийка с вода върху някой БЕЗЦЕННО !
7.Разбирасе няма как да пропусна стикерите с лепенки на Панини ,които и до сега са ми интересни .
8. Да избягам от училище да гледам мач и забележете на ЦСКА
Много неща ми идват на ум ,но ако почна да пиша ще стане време за мача ....
1. Много обичахме да играем Монополи.
2.Зарчета със стотинки БЕЗЦЕННО !
3.Сладолед в фунийка ,но не от тези новите ами старите(знаете за кои говоря)
4.Футбол естествено .Играехме на "5 минутка" "Лаком за Гол" "дузпи с продължения" "двоен" и т.н
5. Федербал с кварталните момичета ,беше ми интересно макар ,че винаги пдах

6.Да се събираме пред блока ,ти да се прибереш и да пуснеш кисийка с вода върху някой БЕЗЦЕННО !

7.Разбирасе няма как да пропусна стикерите с лепенки на Панини ,които и до сега са ми интересни .
8. Да избягам от училище да гледам мач и забележете на ЦСКА

Много неща ми идват на ум ,но ако почна да пиша ще стане време за мача ....

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Да играеш на вързано на джамини (с монети по 2 ст. в прахта между блоковете). Който стигнеше до 50 ст. спираше играта и си купуваше билет за мач на Ботев (или Локо). 

105 години / 4 поколения ботевисти!
Понеже все играех с големите ми счупиха носа точно с такава топка

valio написа:Да нарежеш списание Жената днес за фунийки

Аз съм 89-ти набор,но съм преживял мнозинството от всички посочени култови неща в тази тема.Няма как човек да забрави времето,когато Канал 1 свършваше малко след полунощ,когато пускаха химна,в неделя даваха Дисни,а в петък часът на Уорнър,Трето полувреме беше адски гледано предаване,а любимият Милан го гледах по Всяка Неделя,в петък пък Петела водеше рубриката гол след гол
Понеже от малък се интересувам от политика,никога няма да забравя как един петък не даваха часът на Уорнър заради скандали в Парламента,а на мен не ми беше по-малко интересно,напротив
От малък спорех с един възрастен комшия на село по темата СДС-БСП
Няма да забравя зимата на 97-ма,когато бях първи клас,но по главната улица на Зарата на митинг
Майната й на политиката,просто исках да ви покажа как,макар и дете,съм се вълнувал и съм вярвал в много неща,някакси през 90-те всички се интересуваха какво става с тази държава,всеки имаше мнение,изразяваше го,спореше се,имаше някакви идеали,пък били те грешни,абстрактни,имагинерни и т.н.Никога няма да забравя и малките квартални гаражи,които бачкаха до 22,както и култовото студио за видеокасети,от което над 20 пъти съм си вземал любимия филм-К-9 с инспектор Дули и кучето Джери Лий
Няма как да не спомена,че бях цар на Фифа 2002 и ранните ПЕС 2000,2001,на които Андрий Шевченко поразяваше противниковите врати,управляван,разбира се от моя милост
Разбира се,култовите тричасови дисекции на мачовете от родната А група от страна на Сашо Диков,Иво Славейков и Петър Бакърджиев в тогавашната София Кабел бяха невероятно гледани
Асене,върни беше една от най-коментираните реплики от ТЕЛЕВИЗОРА
Мутренските години също бяха култови.Тогава нямаше полиция,имаше борци
.И в заключение,никога няма да забравя и Четвъртите в света.Колкото и глупости да направиха вече като треньори и ръководители,те направиха цяла България горда и щастлива,бях малък,но помня много мачове.А и както бих перифразирал едно мнение в темата-тогава ни беше някакси странно да не се класираме на голямо първенство.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.