Осама бин Ладен е мъртъв

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Осама бин Ладен е мъртъв

Мнениеот badboy95 » 02 май 2011 15:29

Като чета всичките изписани глупости се чудя как живеете с тия конспирации в главите си...
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 02 май 2011 17:14

shotgun blues написа:по CNN дават как излезли по улиците и се радват и празнуват :twisted: :twisted: :twisted:
и пеят USA USA USA :twisted: :twisted: :twisted:

Трепят свой и се радват :lol:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 май 2011 17:26

AndreyBG написа:Изключително интересна новина. Преди Обама да се включи от Белия Дом, официалната информация бе, че бин Ладен е бил убит преди седмица в някакво имение в Исламабад. Узнали, че е бин Ладен със съдействието на негови роднини, които съдействали. После по време на речта си Обама обяви, че е знаел от седмица къде е бил Осама, но едва днес е пуснал бомбите, с които е бил ликвидиран. Каза, че е имал информация от сигурен източник. Ал Джазира пък обяви, че Осама е ликвидиран на границата на Афганистан със Пакистан, като заедно с него са били убити още 20 човека. На кое да вярва човек? Едно е сигурно - това става поради някаква причина, която ще разберем много скоро. Аз предполагам, че може би американците искат да се изнесат от Афганистан, и сега, когато Осама го няма, ще го направят. А може и Барак да иска да си осигури подкрепа на предстоящите избори. Все пак каза, че именно той казал на шефа на ЦРУ да заловят бин Ладен и му поставил такава задача. Ще видим какво ще стане, но нищо не е случайно. Някой някъде има интерес от всичко това.

+100

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 май 2011 17:27

вие не се радвате толкова, но аз се радвам тъй като освен българско гражданство, имам американско и се гордея с това. Вие не знаете какво хората тук преживяха през 2001ва година. Много се радвам че той е мъртъв. Радвам се защото един тeрорист и лидер на Ал Кайда е мъртъв.
Винаги на 100% зад ОБАМА!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от emi_loko_plovdiv_usa на 02 май 2011 19:44, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 май 2011 17:45

emi_loko_plovdiv_usa написа:вие не се радвате толкова, но аз се радвам тъй като освен българско гражданство, имам американско и се гордея с това. Вие не знаете какво хората тук преживяха през 2001ва година. Много се радвам че той е мъртъв. Радвам се защото един турист и лидер на Ал Кайда е мъртъв.

Турист?
А и айде да не почваме с това "колко са преживели". Щото колко преживяха хората във Виетнам, Корея, Афганистан, Ирак и всички останали страни, страдали от американската жажда за пари и световно господство?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

GreenLight
Контакти:

Мнениеот GreenLight » 02 май 2011 17:52

emi_loko_plovdiv_usa написа:вие не се радвате толкова, но аз се радвам тъй като освен българско гражданство, имам американско и се гордея с това. Вие не знаете какво хората тук преживяха през 2001ва година. Много се радвам че той е мъртъв. Радвам се защото един турист и лидер на Ал Кайда е мъртъв.

Ти дори не можеш да пишеш правилно. Радваш се? Живееш в измисления си свят в който един добър е убил един лош? И се радваш? Нямаш си ни най-малката представа какво става и защо става така. Хора като теб не могат да различат истината от лъжата,ако ще и да стои пред теб и да ти крещи в лицето.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 02 май 2011 18:27

Човече, ти тотално си се повредил. Явно "добре" ти се е отразило американското гранданство. Просто си изперкал като типичен американец.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 май 2011 19:04

Ех тия простите американци, тънат в мизерия и едва свързват двата края, добре че умният и находчив българин, който знае, може и разбира всичко си живее царски и гледа високомерно на тия бедняци :lol: :lol:
Що се отнася до Осама - поредният гаф на ЦРУ, допуснало тяхна разработка да се обърне срещу Америка ;) Предполагам, че наистина е убит или поне е затворен на сигурно място, едва ли биха рискували да лъжат, той да пусне нов видеозапис и да станат за смях ;)
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2011 19:15

А не мислиш ли,че самия начин по който е ликвидиран(Ако е ликвидиран ;) аз лично се съмнявам.Много набързо го погребаха и забележете къде ;) )също е терористичен акт
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 02 май 2011 19:21

Типичното мислене на откачил Американец :| Отдавна мразя тази държава,защото все се бутат във войни,където има петрол.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Свободна зона”