1.Какво ще бъде положението в България след 15 години - Още ще ги има Стара планина, Рила и Пирин...хората, най-вероятно ще говорят на различни езици / В България ще са дошли да живеят чужденци, а ние бягайки от болшевишкото управление на ГЕРБ ще сме се пръснали по света/
2.Българското образование - няма да има такова...заради отговора на въпрос 1
3.Развитието на Българския футбол - Боби ще е почетен вицепрезидент на УЕФА
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати - отражение на Бг действителността, но какво да искаме при Премиер пожарникар със 100 думи в речника и само натегачи около него..
5.Кой ви е любимия Български актьор - Васил Михайлов, Асен Блатечки
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек ... УНИКАЛНА - въпросът е подвеждащ и съставен от милиционер...
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези? - "Фаворит не може да се каже, но най-често гледам NOVA, a най-противна ми е БТВ заради неподготвеността на репортерите по темите, които разработват, простия речник и средношколското ниво на водещите , особено на сутрешния блок. ...
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? - Опитва се да показва ОТКРОВЕНАТА ПРОСТОТИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИЯ/ТЕ, малко по-меко от Сашо Диков.... С наближаването на изборите ще става по - актуален!
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? - Шопен също не ебил "разбран" отначало, но в крайна сметка всяка страна си има уникалност в музиката, нима сиртакито е по-хубаво, или кънтрито /на което можеш да заспиш/ или шансоните... Лошото е, че чалга е симвор на простотия, а не трябва да е така. Много от творците заслужават работата им да се оцени по достойнство..
10.Имате ли любим филм? -Капитан Петко войвода и още няколко ама не се сещам в момента...
11.Какво ви е мнението за Сащ? - Отмираща и противна империя, довела световната икономическа криза.
12.А за Русия - добре, че бяха те да ни освободят от турско робство...
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? - по-скоро "са били" - продажбите показват друго, а и кажи за някой съвременен философ или композитор на класическа музика. Обвинявам Меркел, че сервилничи с пожарникаря, а не критикува болшевишкото му управление.
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? - в края на 1944-а той вече е бил психично болен
15.Гений ли са Японците ?- НЕ!
16.В коя държава искате да живеете? - България, но не с това управление!
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност?? - ... зависи от гледната точка, но определено са велики...
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? - Цар Симеон Велики и баща му Борис І
19.А най-великия пълководец? - може би Калоян, зашото спря кръстоносците, които са били с въоръжение от една епоха напред.
20.Какъв искахте да станете като малък? - ГОЛЯМ и станах....
Кажете мнението си относно...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Кажете мнението си относно...
NIKSANA написа:child in time написа:
5.Кой ви е любимия Български актьор - Алеко Константинов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Грешка! Не прочетох добре въпроса!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- bekono
- Контакти:
1.Може и да е много по-зле от сегашното, но може и да си остане на същото ниво.
2.Пълна трагедия. Децата бягат масово от училище, 50% неграмотни.
3.Доста добро, но липсват кадри. Строят се бази и стадиони, кандидатстваме за световно първенство заедно с Гърция.
4.Няколко нови формата без особен успех, нови сезони на 2-3 от старите, но и те без особен зрителски интерес.
5.Любо Нейков
6.Добра певица е, но и е време да си гледа старините.
7.БТВ може би е най-гледана, показва и нови неща, предавания, филми, но новинарската емисия е много зле. Нова не е лоша телевизия, но не ми харесва особено и я гледам много рядко и то само за Новините или Стани Богат. БНТ - само мачове и то без звук
Всичко друго в тази телевизия си е пълна трагедия.
8.Еми може да се каже, че има още хляб в него, но най-вече заради Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев, другите не са ми интересни. Останалите шоута не са особено интересни.
9.Защото си е чиста чалга
10.Може би не, в момента не се сещам.
11.Мисля, че американците са си по-добре от нас, но лично на мен не ми допада особено, а и е на всяка манджа мерудия.
12.Добре се развиват руснаците, ама много им голяма и студена държавата. Добре, че си имат газ и водка
13.Упорити са, не ги мързи, а и явно имат много таланти (музиканти, философи). Сигурно хората, които работят в автомобилостроенето са добре платени. Колите им са едни от най-добрите и се продават масово в целия свят, което носи големи печалби и за самата страна.
14.Всички щяхме да сме германци
15.Може би да, но не са по-големи от природата и Бог!
16.Англия или Германия.
17.Шекспир може би, но Сервантес едва ли. Предпочитам да чета български автори или нещо съвременно.
18.Цар Симеон Велики и хан Крум.
19.Идея си нямам, кой може да е най-великия.
20.Полицай или пожарникар, но не си спомням точно кое от двете беше.
2.Пълна трагедия. Децата бягат масово от училище, 50% неграмотни.
3.Доста добро, но липсват кадри. Строят се бази и стадиони, кандидатстваме за световно първенство заедно с Гърция.
4.Няколко нови формата без особен успех, нови сезони на 2-3 от старите, но и те без особен зрителски интерес.
5.Любо Нейков
6.Добра певица е, но и е време да си гледа старините.
7.БТВ може би е най-гледана, показва и нови неща, предавания, филми, но новинарската емисия е много зле. Нова не е лоша телевизия, но не ми харесва особено и я гледам много рядко и то само за Новините или Стани Богат. БНТ - само мачове и то без звук
8.Еми може да се каже, че има още хляб в него, но най-вече заради Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев, другите не са ми интересни. Останалите шоута не са особено интересни.
9.Защото си е чиста чалга
10.Може би не, в момента не се сещам.
11.Мисля, че американците са си по-добре от нас, но лично на мен не ми допада особено, а и е на всяка манджа мерудия.
12.Добре се развиват руснаците, ама много им голяма и студена държавата. Добре, че си имат газ и водка
13.Упорити са, не ги мързи, а и явно имат много таланти (музиканти, философи). Сигурно хората, които работят в автомобилостроенето са добре платени. Колите им са едни от най-добрите и се продават масово в целия свят, което носи големи печалби и за самата страна.
14.Всички щяхме да сме германци
15.Може би да, но не са по-големи от природата и Бог!
16.Англия или Германия.
17.Шекспир може би, но Сервантес едва ли. Предпочитам да чета български автори или нещо съвременно.
18.Цар Симеон Велики и хан Крум.
19.Идея си нямам, кой може да е най-великия.
20.Полицай или пожарникар, но не си спомням точно кое от двете беше.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Black&White1926
- Контакти:
1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? Много зле.
2.Българското образование - Бива.
3.Развитието на Българския футбол - Пълна скръб
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати - Пълна простотия
5.Кой ви е любимия Български актьор - Стефан Данаилов
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? - НЕ !
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези? И Бтв и Нова ми харесват. А мразя БНТ , защото дават новини на турски
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? Не мисля.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? -
10.Имате ли любим филм? - Смело Сърце !
11.Какво ви е мнението за Сащ? - Развратници
12.А за Русия - Пияници
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? - Не си обяснявам
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? - Нямаше да има мангали
15.Гений ли са Японците ? - Да !
16.В коя държава искате да живеете? - Испания
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност?? - Така мисля
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? - Цар Симеон !
19.А най-великия пълководец? - Цар Самуил !
20.Какъв искахте да станете като малък? - Полицай
2.Българското образование - Бива.
3.Развитието на Българския футбол - Пълна скръб
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати - Пълна простотия
5.Кой ви е любимия Български актьор - Стефан Данаилов
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? - НЕ !
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези? И Бтв и Нова ми харесват. А мразя БНТ , защото дават новини на турски
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? Не мисля.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? -
10.Имате ли любим филм? - Смело Сърце !
11.Какво ви е мнението за Сащ? - Развратници
12.А за Русия - Пияници
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? - Не си обяснявам
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? - Нямаше да има мангали
15.Гений ли са Японците ? - Да !
16.В коя държава искате да живеете? - Испания
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност?? - Така мисля
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? - Цар Симеон !
19.А най-великия пълководец? - Цар Самуил !
20.Какъв искахте да станете като малък? - Полицай
[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Pro-European
- Контакти:
1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? - искам да съм оптимист за БГ. емоция, не е разум.
2.Българското образование - посредствено. Не успява обаче да пречупи част от талантливите и амбициозни деца, които - странно как, продължава да ги има.
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? - феноменален талант, който няма как да се оцени в страната на истериците.
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? - НОВА. заради разследващата им журналистика и силните новини.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? - съответства на първосигналността около нас.
10.Имате ли любим филм? - Сърца в Атлантида
11.Какво ви е мнението за Сащ? - страната на най-добрите икономисти.
12.А за Русия - харесвам православна Русия. не харесвам Русия на Путин.
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? - прочети "Фатерланд"
15.Гений ли са Японците ? - да
16.В коя държава искате да живеете? - България е страната, която пази най-хубавите ми спомени.
2.Българското образование - посредствено. Не успява обаче да пречупи част от талантливите и амбициозни деца, които - странно как, продължава да ги има.
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? - феноменален талант, който няма как да се оцени в страната на истериците.
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? - НОВА. заради разследващата им журналистика и силните новини.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? - съответства на първосигналността около нас.
10.Имате ли любим филм? - Сърца в Атлантида
11.Какво ви е мнението за Сащ? - страната на най-добрите икономисти.
12.А за Русия - харесвам православна Русия. не харесвам Русия на Путин.
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? - прочети "Фатерланд"
15.Гений ли са Японците ? - да
16.В коя държава искате да живеете? - България е страната, която пази най-хубавите ми спомени.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- B__A__N__DA__TA
smoothc написа:Следните въпроси:
1.Какво ще бъде положението в България след 15 години?
2.Българското образование
3.Развитието на Българския футбол
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати
5.Кой ви е любимия Български актьор
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек?
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези?
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута?
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга??
10.Имате ли любим филм?
11.Какво ви е мнението за Сащ?
12.А за Русия
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика?
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ?
15.Гений ли са Японците ?
16.В коя държава искате да живеете?
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност??
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел?
19.А най-великия пълководец?
20.Какъв искахте да станете като малък?
Моля отговорете на въпросите.
1: розово
2:негативно
3:надеждата умира последна, но умира
4:Има сериозни дезинформации за пийпълметрията
5:Иван Иванов
6:определено
7:БНТ за най-обективно отразяване на новините и отново БНТ заради водещите ,избирани от конкурс по грозота
8:Това не е въпрос а факт
9:защото нямаме закони
10:Форест Гъмп
11:силно негативно
12:още по-силно
13:а как се обяснява факт..просто го приемам
14:А ако Австро-Унгария ПСВ?
15:По-скоро много работливи
16:Куба
17:И много други също, но дали е така?
18:Борис 1
19:Потьомкин
20:Моряк
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
-Лекар1.Какво ще бъде положението в България след 15 години?-По-зле и от сега
2.Българското образование-Няма оправия системата е тотално сбъркана
3.Развитието на Българския футбол-Ще затъва още повече
4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати-Създадено е за хора без работа и деградирали хора
5.Кой ви е любимия Български актьор-Георги Мамалев-страхотен и позитивен човек зарежда ме просто
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек?-Да това си е моето мнение добра певица но страшно дистанциран и надменен човек е ...докато вечната и съперничка Данчето Христова наистина е по-слаба певица но успява да е винаги усмихната забавна и ведра!!
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези?-Нова заради Стани Богат![]()
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута?-Слави вече се чуди какво да прави за да вдига рейтинга дори и актьорите вече се повтарят в образите ..Гостите му правеха шоуто ако помните в началото какви велики хора канеше и те пишеха цитати в книгата ...това беше истинското шоу ..сега го обърнаха на политически дебати..ебати![]()
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга??-Верно ли бе аз мислех че се казва Поп-фолкЗащото сме деградирала нация
10.Имате ли любим филм?-Много са но като фаворит ми се очертава От другата страна...Уникален е
11.Какво ви е мнението за Сащ?-Обичам Сащ Ню Йорк ....велика държава
12.А за Русия-Велика държава но ...от нея идват всичките беди за света не от Сащ!! Запомнете го
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика?-Съдба просто
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ?-Нямаше да сме на този хал последни в Европа по всичко най-бедни най-болни...Хитлер е бил приятел на България...ако който си мисли че щял и нас да унищожи просто е заслепен от Псевдоруската любов
15.Гений ли са Японците ?-Не само че са гений но и са луд гений
16.В коя държава искате да живеете?-Сащ или Мароко
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност??-За мен най-великите писатели са двама:Достоевски и Маркес
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел?-Хан Аспарух
19.А най-великия пълководец?-Наистина е трудно да се каже но фаворит ми е Наполеон Бонапарт
20.Какъв искахте да станете като малък?
child in time написа:NIKSANA написа:child in time написа:
5.Кой ви е любимия Български актьор - Алеко Константинов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече е твърде късно
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
child in time написа:NIKSANA написа:child in time написа:
Вече е твърде късноминавай на айран
след това на едно шкембе,....
-
nqkoisitam
- Контакти:
Следните въпроси:
1. Каквото си го направим
2.Образованието почва от семейството и чак след това преминава в училище, има една поговорка за първите 7 години...
3.Зависи от изцяло от футболистите ни
4.bullshit
5. Нямам
6.Слушай Паша Христова и после да говорим за Лили Иванова и певческите и възможности
7.Всички са противни, всички големи ТВ медии са купени и отразяват неща, които слабо ме вълнуват. Освен това кой храчи срещу спонсорите си
8.Не съм бавен, че да гледам Слави
9.Каквото си го направиш
10. "Писмо до Америка"
11.Не живея там
12.Не искам да живея там
13.Виж, ако за автомобилостроенето мога да се съглася, то за наука като философията и за което и да е изкуство лидери няма.
14.Ако баба имаше дръжка...
15.Ако всички A са B и някои B са C, то някои А са С
16.България
17.Зависи какво търсиш и какво те интересува.
18.Крум
19. Великият войн не воюва
20.Голям
1. Каквото си го направим
2.Образованието почва от семейството и чак след това преминава в училище, има една поговорка за първите 7 години...
3.Зависи от изцяло от футболистите ни
4.bullshit
5. Нямам
6.Слушай Паша Христова и после да говорим за Лили Иванова и певческите и възможности
7.Всички са противни, всички големи ТВ медии са купени и отразяват неща, които слабо ме вълнуват. Освен това кой храчи срещу спонсорите си
8.Не съм бавен, че да гледам Слави
9.Каквото си го направиш
10. "Писмо до Америка"
11.Не живея там
12.Не искам да живея там
13.Виж, ако за автомобилостроенето мога да се съглася, то за наука като философията и за което и да е изкуство лидери няма.
14.Ако баба имаше дръжка...
15.Ако всички A са B и някои B са C, то някои А са С
16.България
17.Зависи какво търсиш и какво те интересува.
18.Крум
19. Великият войн не воюва
20.Голям