Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Пичове, приятно ми е, аз съм Диан, от екипа на "Пеналтерия". Хиляди благодарности за темата тук, и още повече-за милите мнения
Отворени сме към всякакви предложения, съвети, мнения, за нас е голям кеф това което правим, и се надявам и за вас да е, и да продължава да бъде още дълго време 
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Пожелавам много успехи на радиото
Саше, много добре се справяш
Саше, много добре се справяш
Браво пожелавам ви успех,ще има каментари на мача реал-барса,че тия испанци само знаят тиро-лиро... 
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
как ви се сторихме днес, тези които сте ни слушали
Мнения и критики може да споменете тук
Иначе съжалявам за техническите проблеми на моменти, но за сега без пари е доста трудно 
Май ви написах във FB, но ще напиша и тук.
Снощи когато реших да сменя малко вълната и да си пусна моя музика, Winamp-a ми показваше 498:04min.
Ще рече че съм ви слушал нонстоп над 8 часа.
Предаването за театъра ми хареса, не му запомних името.
Предаването "Deep Down" ми напълни душата с прекрасната музика подбрана от водещата.
Спортното коментиране в "Пеналтерия" ми хареса доста, смея да твърдя че сте класи над "Гонг" в този аспект от радиоотразяването.
Само питайте предварително за читави стриймове.
Ако трябва ще помагаме. 
Единственото, което ми направи негативно впечатление, е прекалено дългото включване на единия ви събеседник снощи,
като човека определено не беше готов за толкова дълга изява и му беше трудно да подреди и изкаже мислите си.
Все едно някой да си мисли, че трябва да изкаже кратко мнение, а да го изтъпанчат за 2часова реч.
Иначе се казаха доста вярни неща и ми направи впечатление задълбоченото познаване на първенствата (в частност Премиършип снощи, заради дербито obv.)
Желая ви успех.
Снощи когато реших да сменя малко вълната и да си пусна моя музика, Winamp-a ми показваше 498:04min.
Ще рече че съм ви слушал нонстоп над 8 часа.
Предаването за театъра ми хареса, не му запомних името.
Предаването "Deep Down" ми напълни душата с прекрасната музика подбрана от водещата.
Спортното коментиране в "Пеналтерия" ми хареса доста, смея да твърдя че сте класи над "Гонг" в този аспект от радиоотразяването.
Само питайте предварително за читави стриймове.
Единственото, което ми направи негативно впечатление, е прекалено дългото включване на единия ви събеседник снощи,
като човека определено не беше готов за толкова дълга изява и му беше трудно да подреди и изкаже мислите си.
Все едно някой да си мисли, че трябва да изкаже кратко мнение, а да го изтъпанчат за 2часова реч.
Иначе се казаха доста вярни неща и ми направи впечатление задълбоченото познаване на първенствата (в частност Премиършип снощи, заради дербито obv.)
Желая ви успех.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Да си кажа и аз - Богдан от предаването 
Морски,разкажи малко за Кичка 
Masaba написа:Морски,разкажи малко за Кичка
Да,аз винаги ви слушам,но понякога забравям за предаването в сряда
но този път слушах и беше трепач.