Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Вярвате ли, че записите уличаващи премиера са манипулирани ?

Мнениеот BaLoN » 20 яну 2011 10:51

Sleepwalker написа:Айде сега - манипулирани или не, какво значение има? Да не си мисли някой, че има български политик с чиста съвест и работил само за благото на народа? Разликата между Бойко и всички останали преди него е, че сега кокалът е твърде апетитен, идват избори и се води борба за електората с всички сили! Не съм фен на Бойко, но не съм фен и на никой друг. Но да не мислите, че Сергей, Царя, Костов и останалите бивши премиери не са покровителствали свои хора, не са ходатайствали за служби, не са крали с милиони...За Доган не говорим, той си реве за прокуратура от 30 години. Да не си мислите, че е нямало подслушване и преди? Всички са слушали, всички са крали, всички са лобирали. И на фона на това не разбирам що Бойко ви стана най-черния сред черните!? Едно трябва да му се признае - строи магистралите. И въпреки, че някой ще каже, че това е капка в морето, не мисля че е така. То това е друга тема :)

Добре щом и другите са го правели ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ГО ОПРАВДАВАМЕ така ли ??? Това е престапление и злоупотреба с служебно положение НАЙ-ІМАЛКОТО...Освен това ние трябва да гледаме само напред и нагоре .... Сега той е на власт,защото да се оправдаваме с минали Царя,сергей и други ???? Защо изобщо ги споменаваш при положение,че има запис на Б.Б. И той е на власт ???! Миналите са си минали (макар,че за миналите можеш да предполагаш и да имаш вътрешни убеждения,но няма запис и доказателства),ние тяхната не можем да променим .... можем обаче да променим СЕГА и УТРЕ !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 яну 2011 10:57

О, аз изобщо не защитавам Бойко. Писах, че не съм му фен. Ако има 100%-ви доказателства за злоупотреби, нека да си понесе отговорността. За мен обаче тея записи не са 100% гаранция, знаем колко лесно в днешно време е да се преработи цифрова информация. Не мога да вярвам на хора, които са ме лъгали с години докато са били на власт и именно те сега ми казват, че тоя, втория и третия са мошеници и измамници. Просто много ми мирише на скалъпена история! Пак казвам - не вярвам, че Бойко и тези около него са чисти като момина сълза, но в конкретния случай не мога да повярвам, че записите са истински! В едно изречение има ли някоя измежду думите "Яне Янев", "Алексей Петров", "РЗС" или "Галерия", за мен това е сигурен знак за манипулиране! А тия компромати излизат точно от там.
Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 яну 2011 11:17

Може би,защото от друга медия нямаше да излезнат не мислиш ли ? ;) Ами ако някой иска да изобличи Б.Б. или някоий друг, не е ли най-логичното да предостави записите там където ще е сигурен,че ще ги направят обществено достояние,защото знае ,че не се харесват,че са опозиция или че са в някаква такава "скрита" война ? Ако тоя с качулката ли с кво е бил незнам точно, ако ги беше оставил пред министерството или пред народното събрание мислиш ли че щяхме сега да знаем за тях ??? Ами то е същото и с повечето медии,които отдавна лансират,взимат пари и защитават определени субекти.И този с качулката мисля,че няма да си рискува записите пред която и да е медия,а е нормално да ги даде там където с радост биха ги разпространили ... Поне така си мисля аз ...

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 20 яну 2011 11:18

Според мен не е важно записите какви са,а каква е целта на тази истерия.Първо:Ясно е,че някой е пуснал СРС на някой заинтересован,после този последния го е презаписал със микрофони от компютър и това произведение е основа на едва ли не политическа криза.Въпрос:Кой е ЗАИНТЕРЕСОВАН ОТ ТОВА,сега тези записи да се раздухват,точно сега.Втори въпрос:През колко ръце е минал записа и защо по най-първобитния начин е записан,като просто може да се свали на диск или флашка,след като е възпроизведен от компютър.Това не е ли с цел изкуствено да се предизвикат шумове за да се заличат следи от снаждане или смесване.Трети въпрос:Как СРС попада в нечии ръце и каква е ролята на бившия шеф на ДАНС А.Петров и подлогата му Яне Янев в тази мръсотия,естествено след заканите и декларациите на двамата след пускането на А.Петров на свобода.Второ:Това е СРС/вероятно/,но знае ли някой дори да е автентичен записа,каква може да е целта на задържането на акцията на митничарите и дали е възможно да е имало не протекция,а разработка в тази посока,след като е разрешено ползването на СРС.Знаем,че се дава разрешение за това,при наличието на улики за извършване на тежки престъпления.Възможно ли е и ББ и МВР да знаят за това,но да не казват,заради тези разработки,които им пречат да огласят истината.Трето:От детските си години знаем чий приоритет е мръсната работа за фабрикуване на доноси,компромати и досиета и кой и по какъв начин ги ползва от 20 години насам за да манипулира политически кризи и обществено мнение.Отговора оставям на вас.Четвърто: След като именно разкриването на нарушения във бирената фабрика в Мездра е дело на МВР по време на правителството на ББ,каква е логиката самият ББ в телефонен разговор след разрешение за ползване на СРС по този случай сам да се надяне и да упражнява протекция над Мишо Бирата и делата му и каква може да е личната му полза от това.Има и още въпроси,но нека да не се втурваме като стадо овце на фалшивото блеене на вълците в овчи кожи защото отново можем да им послужим за мезе както досега.Някой колеги тук много правилно го казаха-това правителство за пъри път разрина "Авгиевите обори" на комунистите и свързаната с тях престъпност,а тази реакция е поредната за да бъде компроментирано и свалено.Акция по всички похвати и правила на ДС и КГБ.А може и да греша,но грешките на това правителство са нищо,сравнени с престъпленията срещу нас гражданите и издевателствата и бедността и какво ли не още /от 20 години не от 2/,които са много по-тежки и неприемливи от това,което се размириса напоследък.И нека не забравяме,че ББ беше избран от след тоталното разграбване на държавата от кръгове около БСП, ДПС и НДСВ,след поредици отвличания и убийства,всичките неразкрити/умишлено/ и всичко това под чадъра на дотогавашната власт.Така,че преди да се присъедините към крясъците на тълпата "разпни го..." първо помислете дали сте тълпа или имате собствено логично и разумно мнение по въпроса,иначе просто ставате участници в поредното отрязване на клона на който сами седите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 яну 2011 11:24

optimistik, добре казано. В общи линии съм на твоето мнение, но не ми се пишат толкова дълги обяснения! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 яну 2011 11:27

pepsi 1914 написа:Дори и да са истински записите не може някакъв си Явор Дачков да сваля правителства.Това го няма никаде по света,а весник Галерия му търси цаката още от както е създаден.

Това е демокрация ! Всеки , да има право и да може да участва в обществените процеси. По точно това се нарича "Гражданско общество" - Гражданското общество е онази форма на обществото, в която частният интерес и личната сфера на човека са основата на системата от отношения. Частната собственост е материалната субстанция на гражданското общество, а свободата - духовната. Социални регулатори в гражданското общество са правото и моралът, като важна роля играе моралът. Заедно с държавните институции в свободното гражданско общество действат освободени от държавна опека организации на гражданите, изразяващи техните интереси. Същевременно държавата запазва за себе си само най-главните функции, като оставя на гражданското общество възможност да се саморегулира. Тези организации регулират отношенията вътре в гражданското общество, а някой от тях служат и за връзка между структурите на държавата и тези на обществото. Но главен регулатор на отношенията между държавата и гражданското общество се явява правото, което с еднаква сила важи и за държавата и за обществото.

Тук е мястото на различния тип тълкувания на гражданското общество (оптимистичен или песимистичен), които оперират с различен обем на самото понятие. В широк смисъл под гражданско общество се разбира самоосъзнатостта и самоинициативата на гражданите на националната държава, която в тяхно име регламентира дейността на националния бизнес. В тесен смисъл гражданското общество обхваща само регистрираните юридически структури на гражданите.

Друг е въпроса , че в България от 20 години се налага американският модел на демокрация : Каквото ми е изгодно е демократично, което не ми е изгодно е недемократично. Което ми носи печалба е демократично, което ми пречи да печеля е недемократично и следва да се унищожава.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 яну 2011 11:42

pepsi 1914, a къде по света го има това Министър Прецедател да назначава Прецедател на народното събрание ;) :lol: :lol: :lol:

NO COMMENT! ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 яну 2011 11:53

Записите не са истински!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Свободна зона”