Как да напълнея

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Как да напълнея

Мнениеот TristaNNN » 26 яну 2011 20:55

Пич, като бях на твоите години и аз имах подобен проблем. В първи и втори клас бях един от най-едрите и висовки в класа. След това изведнъж забавих растежа и в осми и девети клас бях един от най-дребните. Доста съм си мислил тогава как да израстна. Та моят съвет е следният .... не го мисли това и не се чувствай кофти. Просто няма да усетиш как ще израстнеш изведнъж след някоя и друга година. Според мен при теб е ген, както беше и при мен. Не ги слушай тия глупости за късното хранене, за вафлите и т.н. И аз тогава се скъсвах да ям, но метаболизмът и генът си казват своето. Така че ...гледай си даскалото и не го мисли ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 яну 2011 20:58

:lol:

По време на управлението на ГЕРБ, това е мисия невъзможна ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 яну 2011 21:00

Просто още не ти е дошло времето, ще те хранят малко повече с моркови и накрая ще ти мине... :lol:
И аз 9 клас бях 154 см 40 кг или нещо такова, но 10ти клас за 2 месеца качих 10см и отделно пак си растях и станах общо 178см ..не, че съм много висок де, ама поне не останах 155см :twisted: :twisted:
А килограмите дотогава винаги са вървяли почти без промяна и съществена разлика... общо взето колкото см качвах толкова и кг... така че бях 178 / 63 като спрях да раста, после влезнах в университета и там още първия месец ми се отвори апетита и качих 7 кг без да разбера как стана.... изведнъж бях 70 кг :shock:
Както и да е.... сега съм 82 кг.... не мога да спра да ям и т.н. Та, явно просто такова ти е развитието... успокой се и рано или късно ще дойде и твоето време, просто нямаш да си късмета от по-бързо физически развиващите се, но това не е проблем :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 26 яну 2011 21:01

Айде стига сте му пълна ли глава с глупости ще се оправи ще оправи момчето,идваш на герена на проби първо трябва да минеш медицински прегледи подписваш анекс отиваш при баткоф прставяш се и тренираш пълноцено стига да нямаш контузия на рамото.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 яну 2011 21:01

Не знам колко килограма имаш, но почвам да се замислям колко акъл имаш?!?!?! Ти си 1,5 м и искаш да напълнееш, за да станеш висок :roll:

Човек има определена физиология, която не можеш да промениш. Научи се да слушаш тялото си и живей здравословно. Спортувай (за мен фитнесът не е спорт, в тая възраст плуването може да е най-добре за теб, ама като цяло прави нещо, което ти е приятно и интересно).Ако си слаб най-вероятно ще имаш проблеми със силовите неща, като безмислено помпане, обаче, ще имаш доста добра издържливост (виж спортистите в спортове като колоездене и биатлон).

По-добре е да си по-слаб, отколкото като трикрилните гардероби. По-здрав си, по-умен си и т.н и т.н. (и е много вероятно, ако имаш добър метаболизъм да не можеш да напълнееш, както дебелите хора отслабват само с много тормоз и после пак качват)

[offtopic]Човек никога не може да има обективно мнение за това как изглежда. Спортен форум е последното място, на което да искаш съвет за важно нещо. Ако си по-самоуверен, рещултата ще е по-добър от 3 кила отгоре.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 яну 2011 21:10

vladitol написа:Сигурно ще ви стане смешно ще си кажете,те хората се мъчат да отслабнат ти обратното просто яж повече е ям,но не се получава :| Ако можете да кажете какви храни да ям,за да напълнея.на 15 години съм тежа 47 кг. и съм 1.50 И съм доста изостанал от връстниците си,които са по 1.70 и са 65-75 кг :)

яж 6 пъти на ден по 2 часа - равномерно хранене , без да се тъпчеш - мюсли,пилешко , ориз , мляко ( аз пия по 2 литра на ден) и вече съм качил 5 кг , за месец някъде
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 яну 2011 21:49

vladitol написа:Сигурно ще ви стане смешно ще си кажете,те хората се мъчат да отслабнат ти обратното просто яж повече е ям,но не се получава :| Ако можете да кажете какви храни да ям,за да напълнея.на 15 години съм тежа 47 кг. и съм 1.50 И съм доста изостанал от връстниците си,които са по 1.70 и са 65-75 кг :)

Филии с течен шоколад късно вечер!Преди лягане!по 3-4!Гарантирам ти 3-4 килограма прогресивно всеки месец!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 26 яну 2011 22:20

аз съм на 15 също съм 1.82 и тежа 86 килограма майка ми е пушила кат е била бременна с мен но...играй повече футбол баскетбол и се храни по 6 пъти на ден

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 26 яну 2011 22:25

LSFCforever написа:

Ха че ти пак си добре 1.50 47 е нормално. Аз съм 164см - 47кг - 13год. Проблема ми е че ям много наистина много но не спирам да се движа.

всеки е различен в това отношение има ендо момче от моя клас което тренира колоездене и баскетбол и е 1.88 аз тренирам само ръгби и съм 1.82 зависи от гена

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 26 яну 2011 22:26

Всичко е до ген. Не се притеснявай- няма шанс да останеш толкова. Аз почнах пубертета много рано и на 12-13 години бях 180. Скоро ставам на 22 и съм ....... 181. За близо десетилетие съм мръднал с 1 сантиметър ако изобщо съм пораснал. В началното даскало имаше само един колкото мен. В гимназията половината момчета, над които стърчах с една глава, ме задминаха :) Имах трима съученици като теб и единият стана към 175, другият е колкото мен някъде, а третият е по средата.

Относно килограмите, 47 не са малко за твоя ръст. Рязко качване от порядъка на 7-8 кила за 2 месеца ще ти докара само разпуснат корем и излишни мазнини. Килограми се качват чисто с висок прием на въглехидрати и достатъчно белтъчини. Само на месо е супер скъпо и освен това просто щя ти се яде и друго. Препоръчвам ти да тръгнеш на фитнес, защото покачването на тегло има смисъл само при добре оформено тяло. Ако имаш въпроси пиши на лично и ще ти кажа какви упражнения да правиш.

Относно ускоряването на растежа, може да започнеш да скачаш всеки ден по 100-200 пъти или да играеш баскетбол. Яж богати на протеин храни, защото е важно да си го набавяш в организма. Повечето ми познати правеха точно това и си пораснаха хората. Не станаха по 190, но никой не остана нисък.

Мисля, че си харесал някое готино момиче и се притесняваш да не те отреже заради ръста. Не влизай във филми само. Ако е така, бъди уверен, дръж се мъжки и не си създавай комплекси за неща, на които ще се смееш след 1-2 години.
Последна промяна от Синият Болярин на 26 яну 2011 22:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”