Арийският произход на българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Арийският произход на българите

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:46

puhisamolevski написа:Абе какъв е този страх от историческата и биологична истина?! Какво, като кажеш истината значи, че си нацист?
Не, аз не съм нацист, а съм български националист. За съжаление няма партия в България която да представя моите възгледи, но това няма значение в спора.
Българите са арийска раса, очевиден факт. Не знам кой комунистически мозък ви е промил до такава степен, че сами да се принизявате./
Едно голямо БРАВО на Siegfried за точните факти и твърдения, които подкрепят съответно и мойта теза.
А за Гара Дембеле нямам думи, него май го е страх от думата ариец, все едно е нещо обидно :) "всички сме еднакви." :roll: :roll: :lol:

Будните българи са радост за окото ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 22 яну 2011 22:48

правите ли разлика между езикова група и кръвна група ?
\m/

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2011 22:48

Siegfried, според теб всички ли народи, чиито езици спадат към Индо-европейското езиково семейство, са арийци или полу-арийци :) :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 22 яну 2011 22:48

Еми разположението на нашата държава е такова, че никой не може да каже с точност какви сме. Прабългарите са от индо-ирански произход със сигурност, но тук е имало славянски племена, когато са дошли. Отделно през България са преминавали кръстоносци, нахлували са кумани, хазари и т.н., живели сме под византийско и турско робство. Нещата са толкова умесени и не само тук, че никой не може да каже какви точно са корените ни. За това дали сме арийци според Хитлер сме чисти арийци като и историците от Третият Райх вадят хиляди потвърждения за това. Според СССР и комунстическият режим в България сме чисти 100 % славяни, братя на нашите освободители руснаците. Това нещо, че сме чисти славяни до такава степен е втлъпено на хората чрез промиване на мозъци от учебници, ръководители и т.н., че дори да се извади 100 % доказателство, че не сме славяни няма да повярва никой. Зависи от политическото положение , което изкривява призмата за това кой е и какъв е. Сега например права за човека и т.н. защитават ромите и искат да ги интегрират, но единственият начин да бъдат интегрирани тези хора е показан в периода 1933-1945 год. но нали носят гласове за изборите ;)

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 22 яну 2011 22:49

Siegfried написа:
puhisamolevski написа:Абе какъв е този страх от историческата и биологична истина?! Какво, като кажеш истината значи, че си нацист?
Не, аз не съм нацист, а съм български националист. За съжаление няма партия в България която да представя моите възгледи, но това няма значение в спора.
Българите са арийска раса, очевиден факт. Не знам кой комунистически мозък ви е промил до такава степен, че сами да се принизявате./
Едно голямо БРАВО на Siegfried за точните факти и твърдения, които подкрепят съответно и мойта теза.
А за Гара Дембеле нямам думи, него май го е страх от думата ариец, все едно е нещо обидно :) "всички сме еднакви." :roll: :roll: :lol:

Будните българи са радост за окото ;)

ти българин ли си , ариеец ли си , НЛО ли
\m/

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2011 22:50

Siegfried написа:
vaskonti написа: Славяните са германски племена? Що за глупост? И какъв индоевропейски език са говорили? Втора глупост!
И между другото и до ден днешен няма категорично мнение от къде точно са дошли прабългарите и въобще от къде произхождаме. Просто се е приела една версия поради липса на доказателства за друга.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%86%D0%B8 - славянските езици са ИНДОЕВРОПЕЙСКИ.

Знам, че е трудно да се откъснете от детските книжки по история, но това е действителността.

Ами виж, по тая логика всички езици на земята произлизат от един - първият, който се е проговорил преди хиляди години. А една от най-древните известна цивилизация е шумерската, която се е намирала точно в този район. Шумери ли са българите според теб? Славянските езици произлизат ли от шумерските?
И между другото защо темата е за арийският произход на българите, а не за индоевропейския?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:50

;; w.a.s.p написа:правите ли разлика между езикова група и кръвна група ?

И двете говорят в полза на тезата ми, благодаря, но тя не се нуждае от допълнително потвърждаване.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:51

vaskonti написа:
Siegfried написа:
vaskonti написа: Славяните са германски племена? Що за глупост? И какъв индоевропейски език са говорили? Втора глупост!
И между другото и до ден днешен няма категорично мнение от къде точно са дошли прабългарите и въобще от къде произхождаме. Просто се е приела една версия поради липса на доказателства за друга.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%86%D0%B8 - славянските езици са ИНДОЕВРОПЕЙСКИ.

Знам, че е трудно да се откъснете от детските книжки по история, но това е действителността.

Ами виж, по тая логика всички езици на земята произлизат от един - първият, който се е проговорил преди хиляди години. А една от най-древните известна цивилизация е шумерската, която се е намирала точно в този район. Шумери ли са българите според теб? Славянските езици произлизат ли от шумерските?
И между другото защо темата е за арийският произход на българите, а не за индоевропейския?

За индоевропейски се води езикът, не прозходът - това е простата фактология.

Не виждам какъв аргумент за опровержение е твоят пост. Шумерите слабо ни засягат в тази тема.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2011 22:51

Siegfried написа:Славяните са живеели много преди да се появят наименованията Берлин и Прусия.

Красавец....прусите са славянско племе, живели в източна Германия(каквато е сега).Унищожени са от германците около 9-и век от н.е.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:53

Кашчей написа:
Siegfried написа:Славяните са живеели много преди да се появят наименованията Берлин и Прусия.

Красавец....прусите са славянско племе, живели в източна Германия(каквато е сега).Унищожени са от германците около 9-и век от н.е.

Това твърдение е исторически неиздържано и не е заплаха за тезата ми.

Тук се говори чисто и просто за славяни, а не за някакви подразделения като уж въпросните пруси.
Последна промяна от Siegfried на 22 яну 2011 22:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”