Аз съм твърдо за видеоповторенията, щом една технология е открита, защо да не се използва ,иначе т.нар. кампания на FIFA FAIR PLAY е прах в очите на наивници.
И аз не съм съгласен с правилото за голове на чужд терен.
Аз имам едно предложение от 2-3 години, една моя идея, казвал съм я на някой мои приятели, едни я харесват други не.
Искам да подчертая ,че тази идея е приложима само в шампионатни мачове и групова фаза на турнирите, не е приложима при елиминационна фаза!
При равен резултат, съдията свири край на мача:
Всеки отбор си взема по 1 точка.
1.След редовните 90 минути,3-5 мин почивка.След това се играе 10 минутно продължение, като се тегли жребий за врата и топка.Няма смяна на вратите по време на продължението,ако си се паднал на северната врата(примерно) си защитаваш само нея в тези 10- мин..
2.Преди продължението ,всеки един от двата отбора е длъжен да извади един свой полеви футболист.
3.В 10 минутното продължение ,победителят печели 0.5 точки + спечелената точка от редовното време 1.5.Загубилият печели точката ,която е спечелил в редовното време-т.е. 1 точка.При равенство, всеки отбор взема по 1 точка.
4.Няма правило за златен, сребърен и бронзов гол.
Идеята ми е,че в 10 минути ще видим най-интересното и нападателно лице на футбола.Понеже никой от двата отбора няма да има какво да губи, никой няма да отнеме спечелена точка.Може да се добави само 0.5 точки към актива.
Нови правила във Футбола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нови правила във Футбола?
Като чета мненията се радвам искренно много, че нямате власт да променяте нищо във най-великата игра
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
pumpo написа:Аз съм твърдо за видеоповторенията, щом една технология е открита, защо да не се използва ,иначе т.нар. кампания на FIFA FAIR PLAY е прах в очите на наивници.
И аз не съм съгласен с правилото за голове на чужд терен.
Аз имам едно предложение от 2-3 години, една моя идея, казвал съм я на някой мои приятели, едни я харесват други не.
Искам да подчертая ,че тази идея е приложима само в шампионатни мачове и групова фаза на турнирите, не е приложима при елиминационна фаза!
При равен резултат, съдията свири край на мача:
Всеки отбор си взема по 1 точка.
1.След редовните 90 минути,3-5 мин почивка.След това се играе 10 минутно продължение, като се тегли жребий за врата и топка.Няма смяна на вратите по време на продължението,ако си се паднал на северната врата(примерно) си защитаваш само нея в тези 10- мин..
2.Преди продължението ,всеки един от двата отбора е длъжен да извади един свой полеви футболист.
3.В 10 минутното продължение ,победителят печели 0.5 точки + спечелената точка от редовното време 1.5.Загубилият печели точката ,която е спечелил в редовното време-т.е. 1 точка.При равенство, всеки отбор взема по 1 точка.
4.Няма правило за златен, сребърен и бронзов гол.
Идеята ми е,че в 10 минути ще видим най-интересното и нападателно лице на футбола.Понеже никой от двата отбора няма да има какво да губи, никой няма да отнеме спечелена точка.Може да се добави само 0.5 точки към актива.
По-сложно правило от това не съм виждал през краткия си живот!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Frankie Lampard написа:maximalniq написа:Frankie Lampard написа:Бих олеснил правилото за засадата.Много е трудно,дори някой вратари се объркват.
И как би го улсенил ?
Бих махнал пасивната засада.По-объркващо правило няма.
Направо бих махнал засадата!
Така ще има и повече голове, а защитниците вместо да ми се връщат да правят засади, да си следят нападателите които пазят - така ще има и повече положения в близост до вратите!
fearbless написа:
Какво по точно не ти стана ясно?Бих отговорил на всякакви въпроси относно идеята ми.
Видео повторения задължително, за да се избегне фактора име. Смисъл за едните спорните положения се свирят по един, за другите по друг начин. Друго какво да му се промени...неслучайно е най-великата игра.
-
- Контакти:
haha написа:Аз бих въвел видео повторенията и премахнал правилото за голове на чужд терен.
Абсолютно съм съгласен с колегата. Всичко останало си е наред.

pumpo написа:fearbless написа:
Какво по точно не ти стана ясно?Бих отговорил на всякакви въпроси относно идеята ми.
Какво става с дузпите например

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]

fearbless написа:pumpo написа:fearbless написа:
Какво става с дузпите например![]()
Няма ли да има дузпи вече?!
![]()
Колега не си ме разбрал, четеш между редовете.Това важи за шампионатните мачове-примерно Серие А, Висша Лига, А група, Б група, В група, не важи за елиминационна фаза, при нея си остават сегашните правила 2 по 15 мин и евентуално дузпи
Ето едно примерно класиране да речем, няма да пиша имена на отбори, щото някой ще кажат що си сложил Левски първи или защо Шипково са втори и т.н.
Класиране след 16 кръг
1.Отбор А 10 3 3 33.5 точки (1 спечелен мач след 10 мин продължение)-играни 3 пр. по 10 мин.
2.Отбор Б 9 3 4 31 точки (2 спечелени мача след 10 мин продължнеие)-играни 3 пр. по 10 мин.
3.Отбор В 8 4 4 29.5 точки (3 спечелини мача след 10 мин продължение)-играни 4пр. по 10 мин.
Последна промяна от pumpo на 29 дек 2010 19:46, променено общо 1 път.
Ами аз лично, най-много харесах предложението на haha.
1-видеоповторения(не мисля,че е редно победител в ШЛ или Световно първенство да станеш след съдийска грешка-била волна или неволна)
2-премахване на правилото за чужд гол(аз лично не знам кой го е измислил,но за мен това е крайно несправедливо правило)
И още едно,което е част от точка 1. Слагане на чип или някакво подобно устройство в топките и при преминаване на голлинията да се разбира. За мен лично по-голямо ощетяване от това да вкараш гол и да не ти го признаят няма(дузпа да не ти дадат, не означава,че ще я вкараш, несъществуваща засада-също,но при вкаран гол нещата са различни). Естествено и обратния случай-топката не е минала голлинията,а съдията е показал центъра. Излишно е да споменавам колко важни мача са били решавани с подобни голове,които и до днес будят дискусии - гола на Джефри Хърст на финала през 1966, гола на Луис Гарсия от полуфинала срещу Челси през 2005, непризнатия гол на Лампард срещу Германия от последното световно и т.н., все изключително важни и ключови двубои.
1-видеоповторения(не мисля,че е редно победител в ШЛ или Световно първенство да станеш след съдийска грешка-била волна или неволна)
2-премахване на правилото за чужд гол(аз лично не знам кой го е измислил,но за мен това е крайно несправедливо правило)
И още едно,което е част от точка 1. Слагане на чип или някакво подобно устройство в топките и при преминаване на голлинията да се разбира. За мен лично по-голямо ощетяване от това да вкараш гол и да не ти го признаят няма(дузпа да не ти дадат, не означава,че ще я вкараш, несъществуваща засада-също,но при вкаран гол нещата са различни). Естествено и обратния случай-топката не е минала голлинията,а съдията е показал центъра. Излишно е да споменавам колко важни мача са били решавани с подобни голове,които и до днес будят дискусии - гола на Джефри Хърст на финала през 1966, гола на Луис Гарсия от полуфинала срещу Челси през 2005, непризнатия гол на Лампард срещу Германия от последното световно и т.н., все изключително важни и ключови двубои.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]