Една тъжна Коледа ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kenny
Контакти:

Re: Една тъжна Коледа ...

Мнениеот kenny » 24 дек 2010 11:41

Не бива да хвърляме цялата вина върху политиците. Това е най-голямата грешка и за съжаление най-типично българската черта: някой друг е виновен, но не и ти. Хора, тия политици от къде са дошли? От луната ли са паднали? От народа са излезли. Били са сред нас, всеки ден, всяка минута. Станали са такива, защото средата ги е направила такива. Замислете се, вие ако придобиете ръководен пост и имате много власт, сигурни ли сте,че в един момент няма да се изкушите да правите магарии? Факт е, че има не 3 Българии като по шишманово време, а 8 милиона Българии!

Всеки живее сам за себе си, всеки е готов в един момент да прецака другия, всеки бяга от отговорности, на никого не му пука за колективното благо.

Ние не сме с нищо по-различни от политиците!

Ако всеки един от нас реши да промени нещо в себе си в по-добра насока, тогава България ще се оправи. Но да се бяга, да се казва "е, аз сам какво бих променил?" е грешно. Всеки един от нас е длъжен да опита и да даде най-доброто от себе си ако наистина иска България да види по-светли дни.

dimov
Контакти:

Re: Една тъжна Коледа ...

Мнениеот dimov » 24 дек 2010 11:49

metodito- Човек ,след твоето мнение се замислих какво да напиша по темата.На 35г. съм ,видял съм това-онова,мислих доста и просто реших да не казвам нищо.Не знам на колко си години,но с две изречения ти каза всичко.От много време не съм чел толкова дълбоко и смислено мнение.Поклон.А иначе пожелавам на всички да са живи и здрави и дано някой слънчев ден да се оправим.

Върни се в “Свободна зона”