Пълна простотия!
То така ли иначе цялата година минава във ваканция,защото в училищата нищо не се учи....
Накъде отива България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Накъде отива България
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ако мето дете излезне на на протест такива шамари ще яде,че ще вика кво стана и от къде ми дойде.
Така...Аз съм ученик,6 клас, в МГ "Баба Тонка" Русе.През повечето дни от седмицата уча от 8:00 до 15:30,но въобще не се оплаквам...Обаче имам чувството,че 99 % от учениците в училище сякаш работят...радват се на някоя шестица,сякаш са им дали заплатата...В училище,в моя клас, един мой съученик ми каза,че техните за всяка негова шестица му плащат...Това мене ме изуми...Като че ли вече почти всички влизат в часовете ей така,проформа,само и само да спечелят някоя шестица...Много малко са учениците,които влизат в час,за да научат нещо...Така,че според мен ваканцията въобще не трябва да се увеличава и без това всичко е като при възрастните...Нека имаме и 1 месец почивка лятото...Мен не ме интересува,аз искам да уча и не мога да разбера как някои тук казват,че това дете от 2-то видео е "бъдещето на България"...После се чудим защо все повече умни млади хора напускат България...Отговора е прост...Все по-малко осъзнават значението на думата "училище"
vakuum написа:Ако мето дете излезне на на протест такива шамари ще яде,че ще вика кво стана и от къде ми дойде.
Браво така и трябва. Не знам какво да кажа, в нашето начално/основно училище се помещаваше и механотехникум, но такива олигофрени, не станахме въпреки, че бяхме под влиянието на най-големите изроди в целият регион. Ходели сме на училище и сме няма парно зимата, защото тогава бяха ужасни времена, и пак ходехме и не се оплаквахме. Не знам нямам думи...................................
- sir George
- Контакти:
dunavrs написа:Така...Аз съм ученик,6 клас, в МГ "Баба Тонка" Русе.През повечето дни от седмицата уча от 8:00 до 15:30,но въобще не се оплаквам...Обаче имам чувството,че 99 % от учениците в училище сякаш работят...радват се на някоя шестица,сякаш са им дали заплатата...В училище,в моя клас, един мой съученик ми каза,че техните за всяка негова шестица му плащат...Това мене ме изуми...Като че ли вече почти всички влизат в часовете ей така,проформа,само и само да спечелят някоя шестица...Много малко са учениците,които влизат в час,за да научат нещо...Така,че според мен ваканцията въобще не трябва да се увеличава и без това всичко е като при възрастните...Нека имаме и 1 месец почивка лятото...Мен не ме интересува,аз искам да уча и не мога да разбера как някои тук казват,че това дете от 2-то видео е "бъдещето на България"...После се чудим защо все повече умни млади хора напускат България...Отговора е прост...Все по-малко осъзнават значението на думата "училище"
6ти клас???Ти изби рибата с това мнение!
- ndrangheta
- Контакти:
Раздвоен съм.
От една страна, децата трябва да бъдат насърчавани да задават въпроси и да се бунтуват срещу несправедливото на тоя свят, а не да навеждат глави и да си мълчат.
От друга страна, конкретно тези деца са неграмотни и невъзпитани селяни без бъдеще. Точно затова ли намериха да протестират? Сещам се за доста неща, които организирана група от млади хора може да постигне с протест,а те решиха да се борят за най-тъпата кауза на всички времена.
От една страна, децата трябва да бъдат насърчавани да задават въпроси и да се бунтуват срещу несправедливото на тоя свят, а не да навеждат глави и да си мълчат.
От друга страна, конкретно тези деца са неграмотни и невъзпитани селяни без бъдеще. Точно затова ли намериха да протестират? Сещам се за доста неща, които организирана група от млади хора може да постигне с протест,а те решиха да се борят за най-тъпата кауза на всички времена.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Браво ,че са се дигнали да искат своето въпреки, че не е начина със пиратки, важното е, че не се примиряват със неща които не искат.
И за скептиците към младите във пирамидата на еди кой си фараон немога кажа с точност е намерен текст със заглавие ''Днешната младеж за нищо не става и когато ние си отидем всичко ще се разпадне''
И за скептиците към младите във пирамидата на еди кой си фараон немога кажа с точност е намерен текст със заглавие ''Днешната младеж за нищо не става и когато ние си отидем всичко ще се разпадне''
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Да,шести клас съм,защо

Малоумните пуберчета като искат по дълги ваканции,малоумният министър да им направи ваканциите така както са във всяка една нормална европейска държава.Повече ваканции,но с по-малко почивни дни.Каква е тази голяма лятна ваканция?!?Никъде го няма това нещо,забравяш какво си учил.И тогава няма да ставаме свидетели на гледки като на т'ва мекере от първия клип,който не знаеше "Аз съм българче".Абе като цяло като гледам какво поколение идва не ми се мисли какво ще става с България.Главаната причина за това е,че няма политика за спорта,който всички знаем,че ражда дисциплината у едно дете.А като цяло за всичко са виновни родителите,обществото в което живеем и всичките правителства след 1989г.Не съм привърженик на Комунизма,но тогава нещата бяха други,не ни оставаше време да учим,защото цял ден ритахме топка,а сега по цял ден кафета,цигари,компютри и "масета".А след 1989 г. всичките правителства досега в стремежа си да лапат повече и повече занемариха най-важното за държавата ни,младежта.Както в един от предните коментари някой беше казал,след време ще ставаме свидетели на новини от сорта на "Ученик уби полицай".Никой не може да ни помогне,ако самите ние не си помогнем!
АААААеееее треашее да им пръснем лешаа...Аре влез ве пубер ти бият два шамара да са крийш на майка ти под полата после