Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 22:32

JohnnieWalker написа:
cska_90 написа:Абе моралисти -аре стига сте писали глупости!!! :evil: :evil: :evil: Тия ушаци последните месеци нещо много на серизоно го взеха!!За една факла да арестуваш и съдиш човек!!?? :evil: :evil: :evil: На мача с Академик имаме задържан за хвърлена към терена бутилка-айде стига-да не сме на театър!! :evil: :evil: ACAB!!!

Бутилка :shock: Ти у кой век си мойто момче ? Гледкаш ли футбол по телевизията ? Как в Англия и Германия не мятат ? Или те са на "театър" ? Точно тези малоумни изпълнения изгониха голяма част от хората по стадионите :!:

Къде ми сравняваш Англия, там са като на театър.... Ти това ли искаш?
Аз съм против простотиите, ама извинявай в Англия е другата крайност!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 30 ное 2010 22:33

Нищо лошо за професията "полицай",но в зарата са е*аси комплексарите :!:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2010 22:34

cska_90 написа:Абе моралисти -аре стига сте писали глупости!!! :evil: :evil: :evil: Тия ушаци последните месеци нещо много на серизоно го взеха!!За една факла да арестуваш и съдиш човек!!?? :evil: :evil: :evil: На мача с Академик имаме задържан за хвърлена към терена бутилка-айде стига-да не сме на театър!! :evil: :evil: ACAB!!!

Това е другата крайност. Такива комплексирани жалкари, които се имат за псевдоултраси не само трябва да бъдат задържани, ами да им бръкнат в джобовете по жесток начин и да изплащат глоби към държавата в годините напред, при рецидив - десеторно! Ако за теб да отидеш на мач, това означава да мяташ бутилки ненаказано, нещо не си на прав път!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:34

Dust написа:
slavia_forever написа:
MORSKI написа:Тук съм съгласен, аз съм за задържане, съдене по бързата процедура, солени глоби и лишаване от посещаване на мачове за определен период.

Я кажи на кой стадион има система за фейсконтрол, която да каже това лице има забрана да посещава футболни мачове и ако фена "Х" на ЦСКА който е със забрана да посети мач, как ще бъде спрян да влезе на стадиона на Славия?

Колко сте назапознати-еми като не знаете що говорите!!Има седят с едни снимки и гледат-точно на мача със Славия върнаха един!!Имаш ли забрана-мнооого трудно можеш да влезеш-ама много!!Не е едно време!!А вече нипознават наизуст-не сме 5000?? :(
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:35

slavia_forever написа:

Това е другата крайност. Такива комплексирани жалкари, които се имат за псевдоултраси не само трябва да бъдат задържани, ами да им бръкнат в джобовете по жесток начин и да изплащат глоби към държавата в годините напред, при рецидив - десеторно! Ако за теб да отидеш на мач, това означава да мяташ бутилки ненаказано, нещо не си на прав път!

Както и да е!!Не ми се спори!
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 ное 2010 22:35

JohnnieWalker написа:

Бутилка :shock: Ти у кой век си мойто момче ? Гледкаш ли футбол по телевизията ? Как в Англия и Германия не мятат ? Или те са на "театър" ? Точно тези малоумни изпълнения изгониха голяма част от хората по стадионите :!:

Да точно бутилките ги изгониха. Не са оредените мачове и първенства, мутрите и лица от организираната престъпност, които са собственици и благодетели на отборите, купените и некадърни съдии, нескопосаните примадони, които се мислят за звезди, нулевите успехи в европа, свръх условията по спортните съоръжения, прекрасно изготвените програми, които не те пращат в най-големия студ или най-големия пек на стадиона, невиждано организирания градски транспорт и тн и тн. Прав си! И заради люспите от семките по земята! Те изгониха другата половина!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2010 22:36

Dust написа:
slavia_forever написа:
MORSKI написа:Тук съм съгласен, аз съм за задържане, съдене по бързата процедура, солени глоби и лишаване от посещаване на мачове за определен период.

Я кажи на кой стадион има система за фейсконтрол, която да каже това лице има забрана да посещава футболни мачове и ако фена "Х" на ЦСКА който е със забрана да посети мач, как ще бъде спрян да влезе на стадиона на Славия?

Не става въпрос затова, а за камери, които да установятват в последствие това например.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 22:39

slavia_forever написа:Не става въпрос затова, а за камери, които да установятват в последствие това например.

Посочи на кои стадиони има подобни, защото за да бъде поставено наказание, то трябва да има система за следене дали се спазва.

Снощи тайно се надявах на Ноу камп да видя хиляди димки и ми е много интересно защо нямаше и те на театър ли бяха.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 ное 2010 22:40

McLovin написа:
JohnnieWalker написа:

Да точно бутилките ги изгониха. Не са оредените мачове и първенства, мутрите и лица от организираната престъпност, които са собственици и благодетели на отборите, купените и некадърни съдии, нескопосаните примадони, които се мислят за звезди, нулевите успехи в европа, свръх условията по спортните съоръжения, прекрасно изготвените програми, които не те пращат в най-големия студ или най-големия пек на стадиона, невиждано организирания градски транспорт и тн и тн. Прав си! И заради люспите от семките по земята! Те изгониха другата половина!

+1
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 22:42

Dust написа:
slavia_forever написа:Не става въпрос затова, а за камери, които да установятват в последствие това например.

Посочи на кои стадиони има подобни, защото за да бъде поставено наказание, то трябва да има система за следене дали се спазва.

Снощи тайно се надявах на Ноу камп да видя хиляди димки и ми е много интересно защо нямаше и те на театър ли бяха.

Нали ти отговорих бе!!! ;) ;)
Последна промяна от cska_90 на 30 ное 2010 22:43, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”