Закриват телевизия PRO.BG ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Закриват телевизия PRO.BG ?

Мнениеот parvanoff » 23 ное 2010 15:08

max_danieli написа:
Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а :?:
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен. :?

Ще си фен на отбора от чийто град си родом и ти. Щото тоя отбор те представлява тебе. Аз съм пловдивчанин и мен ме представляват пловдивските отбори независимо дали ми харесва или не. Лесно е да си фен на най-силния отбор, ама е трудно да си фен на "твоя си" отбор. ЦСКА представлява софиянците, ти като не си софиянец, къв го дириш там?

Стига с тоя местен шовинизъм! Човекът си е прав-може да си бъде фен, на който си иска отбор. Какви сте вие да му казвате на кой отбор да бъде фен? Нещо много насериозно се взехте май-някакви си пловдивчани и бургазлии. :lol:
По темата-искам да дават мачовете и не ме интересува къде-ще си намеря начин да си ги гледам. А предаването на мачовете едва ли е причината стадионите да са празни! Все едно преди това бяха претъпкани...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 ное 2010 15:10

Владо_ЦСКА написа:И как, да стане тая работа, след като някой от нас, "кибиците" сме от Видин, а и отгоре на-всичко, сме на работа и събота и неделя и почиваме, някой ден през седмицата? Поне има телевизор, на работа.
Защо се обаждаш, неподготвен :?:

Владо ти си лесен, можеш да отскачаш до Калафат и пак да гледаш някакъв футбол на ниво Бдин ;)
Иначе аз Бг първенството си го искам понеже работя на смени и немога винаги да съм на стадиона. Пък си ми е интересно все пак :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 ное 2010 15:13

parvanoff написа:
max_danieli написа:
Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а :?:
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен. :?

Ще си фен на отбора от чийто град си родом и ти. Щото тоя отбор те представлява тебе. Аз съм пловдивчанин и мен ме представляват пловдивските отбори независимо дали ми харесва или не. Лесно е да си фен на най-силния отбор, ама е трудно да си фен на "твоя си" отбор. ЦСКА представлява софиянците, ти като не си софиянец, къв го дириш там?

Стига с тоя местен шовинизъм! Човекът си е прав-може да си бъде фен, на който си иска отбор. Какви сте вие да му казвате на кой отбор да бъде фен? Нещо много насериозно се взехте май-някакви си пловдивчани и бургазлии. :lol:
По темата-искам да дават мачовете и не ме интересува къде-ще си намеря начин да си ги гледам. А предаването на мачовете едва ли е причината стадионите да са празни! Все едно преди това бяха претъпкани...

Казах си личното мнение, не съм го налагал на никого !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sps
Контакти:

Мнениеот sps » 23 ное 2010 15:14

slash1912 написа:
Converse написа:Дано не излъчват българските мачове по телевизията, та има някакъв шанс кибиците да си мръднат задника до стадиона !

Mислиш ли,че това ще помогне?Аз лично имам достъп до абсолютно всички водещи европейски първенства по телевизията,но има ли мач на Ботев съм на стадиона и не ме интересува кой мач предават в момента!
Иначе по темата-тея смотаняци бтв не се наядоха-слагат ръка на всички телевизии и радиа до които се докопат и после им развалят програмата!Най-турската и чалгаджийска телевизия,която в къщи съм забранил със закон!!!

Малката подробност е че Пробг купи БТВ ;)

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 23 ное 2010 15:15

Пречи предаването на чужди мачове. Фен на Пирин например няма да се трогне, че по ТВ Левски се мъчи с Академик. Е, ако дават Ливърпул-Евертън ще е друго. И все си мисля, че най-много пречи това, че вече няма какво да гледаме по нашите терени...няма КОГО да гледаме. Още помня допреди 15-16 години как на Герена ходехме по 18-19000 за мачове с Ботев Враца и Добруджа.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 23 ное 2010 15:25

По ПРО БГ най гледаното нещо е мачовете от А група на първо място , ШЛ и ЛЕ . Някаква шефка на съответната тв е заявила
В обновената програма на новия канал акцентите ще са кино, актуални програми, спорт и други ексклузивни предложения.
Еми мене ме интересува А група , ШЛ и ЛЕ остават ли в програмата телевезията , която ще носи ново име или не !?!?
По мое мнение 90 % от аудиторията на ПРО БГ се интересува именно и само от това , следователно да си обявят позицията , а не да обясняват някакви глубости , които не интересуват никой . Без А група и мачове от евротурнирите тази телевизия не представлява абсолютно нищо . Едни Btv Cinema и Btv Comedy например могат да се слеят , защото от двете заедно няма никакъв смисъл докато ПРО БГ има огромна аудитория според мен по голяма от на tv + примерно .

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 23 ное 2010 15:33

parvanoff написа:
max_danieli написа:

По тая логика не трябва да има фенове на Левски и ЦСКА извън София :o :shock: По голяма глупост не съм чел .
По въпроса с Про Бг ако им падне А група от програмата най добре да е закрият нацяло , защото хората основно това следят по нея .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 23 ное 2010 15:48

А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 ное 2010 15:54

kronos написа:МНОГО ЖАЛКО :cry: :cry: :cry:

ОСРАХА ВСИЧКО :!: :!: :!:

ПроБГ даваше най-хубавите новини, а не пресяти през хиляди филтри за да угодят на този и онзи (особено на власт имащите) :!: :!: :!:

+1 ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 ное 2010 15:56

Converse написа:Спокойно де, какво се наемаш .. Който каквото иска си прави, просто констатирам .. Лично за мен човек трябва да е фен на един отбор и той да е от града в който живее или е роден.

аз пък съм фен на двата бургаски отбора и ако бъда честен като повечето бургазлии по- на сърцето ми е нафтата

Върни се в “Свободна зона”