max_danieli написа:Владо_ЦСКА написа:Интересна логика. Значи, не трябва да си фен, на отбора, който ти е на сърцето, а![]()
Конверс, ти ако си роден в Плевен, на две годинки сте се преместили да живеете в Бургас, отрасваш там и на 16 се установяваш за постоянно в Самоков, на кой отбор, трябва да си фен?
Много ме дразнят, такива философствания, за отбор на който "трябва" да си фен.
Ще си фен на отбора от чийто град си родом и ти. Щото тоя отбор те представлява тебе. Аз съм пловдивчанин и мен ме представляват пловдивските отбори независимо дали ми харесва или не. Лесно е да си фен на най-силния отбор, ама е трудно да си фен на "твоя си" отбор. ЦСКА представлява софиянците, ти като не си софиянец, къв го дириш там?
Стига с тоя местен шовинизъм! Човекът си е прав-може да си бъде фен, на който си иска отбор. Какви сте вие да му казвате на кой отбор да бъде фен? Нещо много насериозно се взехте май-някакви си пловдивчани и бургазлии.

По темата-искам да дават мачовете и не ме интересува къде-ще си намеря начин да си ги гледам. А предаването на мачовете едва ли е причината стадионите да са празни! Все едно преди това бяха претъпкани...