Гриша Ганчев пуска китайските джипове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Гриша Ганчев пуска китайските джипове!

Мнениеот Mighty Reds » 08 окт 2010 16:18

Masaba написа:Тук злобата е на ниво.

Като чета темата, и правописа също :mrgreen:

Може да се спори за качествата на един автомобил, само ако спорещите са го карали ;) , а за тия, дето плюват по Хюндайчето - само да спомена за модела "i30", който се продава много добре по Европата и у нас.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 08 окт 2010 16:39

restless написа:Great Wall имат вече завод в Русия - само за пазара в Русия и бившите републики.
Тук ще се сглобя и боядисва за избягване обмитяването при внос в ЕС. ....:D http://www.vbox7.com/play:594551af

За да придобие стоката "български" произход поне 50% от нейната стойност трябва да бъде създадена във България. ;) Нали се сещаш, че едно просто сглобяване и боядисване няма да допринесе за това! :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 08 окт 2010 16:52

Важното е, че един път нещо в тази държава се строи и като гледам върви доста добре :).
Писна ми от крадене и рушене.
Джип няма да си купя, но ако пуснат нещо като Дачията на сносна цена може и да си помисля ;).
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 08 окт 2010 17:23

Mighty Reds написа:
Masaba написа:Тук злобата е на ниво.

Като чета темата, и правописа също :mrgreen:

Може да се спори за качествата на един автомобил, само ако спорещите са го карали ;) , а за тия, дето плюват по Хюндайчето - само да спомена за модела "i30", който се продава много добре по Европата и у нас.

Hyundai i30 1.6 CRDi +autom.Klima/Alu/ZV-
09/07 23500 км EUR 9730 BGN 19.057,67

Dacia Sandero 1,6 MPI Laureate (Klima)- 09/07 25847 км EUR 8990
BGN 17.608,27

големия автомобил за които говориш е на цена колкото Дачията,в Европата го карат емигрантите и бедните,аз лично предпочитам кола на 2 3 години немска, от колкото нова но произведена извън ЕС,Япония,Сащ!карал съм и Киа и Хюндаи на 60 хил км е като москвич алеко!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 08 окт 2010 17:29

Ако стане този завод и заработи, ще е добре. Поне да видят и останалите муотро–комсомили, че може и по този начин да се печели.
Преди 3 години имах възможност да покарам за 10 дни нова Киа Сеед и не мога да кажа нищо лошо за колата. Карал съм и немски коли,а сега френска и сим на мнение, че всичко идава от легендите и внушенията носещи се сред хората и най–вече сред монтьори, и запалени по колите хора. За мен гляма разлика между автомобилите няма– европейски, азиатски и т.н.. Все тая ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 08 окт 2010 17:39

iskren написа:големия автомобил за които говориш е на цена колкото Дачията,в Европата го карат емигрантите и бедните,аз лично предпочитам кола на 2 3 години немска, от колкото нова но произведена извън ЕС,Япония,Сащ!карал съм и Киа и Хюндаи на 60 хил км е като москвич алеко!

Явно не съм се изразил добре. Исках да кажа, че едно Хюндайче, карано от емигранти и бедняци, се продава много, ама много добре, к'во пречи на тия китайски джипове, произведени (сглобени, оборудвани и пр.) в България да се продават поне толкова добре?
А за колите - на вкусе и цвет товарищи нет. Аз лично ползвам Опел и съм хепи (за моите си мащаби) , лошото е, че не е служебна :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”