Утвърден стандарт "Стара планина"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlive
Re: Утвърден стандарт "Стара планина"
старите боклуци на нови цени,бойко си търсеше повод да вдигне цените ,е намери го.иначе пак ще хапваме кашони с мас и подправки във формата на кренвирши,шунка и колбаси
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
- TPAKTOP
- Контакти:
batmanlive написа:старите боклуци на нови цени,бойко си търсеше повод да вдигне цените ,е намери го.иначе пак ще хапваме кашони с мас и подправки във формата на кренвирши,шунка и колбаси
Ами купувай си от старите тях още ги има

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- batmanlive
TPAKTOP написа:batmanlive написа:старите боклуци на нови цени,бойко си търсеше повод да вдигне цените ,е намери го.иначе пак ще хапваме кашони с мас и подправки във формата на кренвирши,шунка и колбаси
не,мадам баш старите за съжаление отдавна ги няма,те наистина бяха от месо
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Сложете го да ви разпява
Човека има глас като на Боримечката

TPAKTOP написа:Искам да попитам всички колеги във форума какво мислят за колбасите "Стара планина"? От както го изкараха на яве съм пробвал може би почти всичко с логото "Стара планина'. Вчера обаче за първи път опитах кебапчета и кюфтета и останах приятно изненаданЗа първи път от както се помня като се "хвърли" подобен тип продукт на скарата се смаляваше а не да се увеличава. Имаше различен вкус но малко пресолен. Искам да знам дали и на вас са ви харесали или просто си втълпявам че като "знам" какво ям е по-вкусно?
Определено си си го втълпил приятелю.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
emarkon написа:Сложете го да ви разпява![]()
![]()
Човека има глас като на Боримечката
А ти кой мислеше, че разпява досега?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
batmanlive написа:TPAKTOP написа:batmanlive написа:старите боклуци на нови цени,бойко си търсеше повод да вдигне цените ,е намери го.иначе пак ще хапваме кашони с мас и подправки във формата на кренвирши,шунка и колбаси
не,мадам баш старите за съжаление отдавна ги няма,те наистина бяха от месо
+1

TPAKTOP написа:donpacko написа:То и аз съм от малък град където заплатите са супер големи,и това ме принуждава да гледам пилета и зайци,но иначе за друго месо няма от къде да взема освен от магазина.А и това е пак много пъти по месо отколкото във Англия,ако ядем тука техните продукти които те консумират,сегашните кренвирши от 3,50 ще ни се сторят като най-вкусните на света.
Ооо бил съм в АнглияКАто студент бях на бригада и 6 месеце дъвчех гумено домати с вкус на ябълка
когато се качих на полета за насам в самолета предлагаха лека вечеря(но наистина много лека
) която включваха домат. Веднага се разбра че е българско макар не и домашно
Странно, никога не съм бил в Англия и може и да сте прави. За Италия съм чувал, че доматите имат вкус на пластмаса, но и оттам нямам лични впечатления. Обаче имам лични впечатления от съседна Гърция и то много добри. Ходил съм 4 пъти в Гърция и впечатления си остават както първия път. Значи какво да ви кажа - това което съм купувал от магазините е като домашно, без да имат никакви стандарти, т.е. в магазините им се продава качествени месни и млечни продукти. Пробвал съм пилешко месо, бифтеци(нещо като нашите кюфтета), кисело мляко и сирене. Специално киселото мляко и сиренето имат вкус на домашни, както ги правят нашите баби и дядовци по селата. Направо ме е яд, че нямам възможност редовно да отскачам до Гърция и да си пазарувам оттам. При това говоря за най-евтините стоки в техните магазини. Сиренето, което съм си взимал е фета по 4,20 евро за кило. Като го вземеш никаква вода не тече от него и има истински вкус. Киселото мляко им е малко по-скъпо - около 60 цента на МЕВГАЛ за 200 грама, но поне знам, че ям истинско кисело мляко и има вкус на такова. Пилешките бутчета като ги сготвиш си пускат мазнина, както трябва, и имат по-добър вкус от нашите инжектирани с какво ли не бутчета по магазините.
Та не мога да си го обясня. Мислех, че само в България ядем боклуци, но щом и в Англия е така жалко за хората в съответните страни. Новият стандарт Стара планина все още не съм го пробвал, защото преди 2-3 дни се върнах от Гърция, надявам се да има истински продукти с това име, но като знам българския манталитет нашите търговци пак ще се изхитрят и ще почнат да ни продават нишестета и соя. Дано не съм прав.
Последна промяна от friday на 14 сеп 2010 12:05, променено общо 1 път.
Аз опитах някои от продуктите "Стара планина" и съм доволен.
Мога само да ви кажа че имам доста по-голяма представа за марката "Стара планина"- така да се каже нещо вътрешен човек си падам и всичко което се прави е с цел да се подобри качеството на храните. Сигурно ще има злоупотреби /къде ги няма/, но се надявам да са по-малко и хората да оценят труда на тези, които се опитват да въведат ред 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН