US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
Абе що се занимавате с глупости, те ако са тъпи ние сме двойно по тъпи, то сякаш нашите студенти знаят кой е Бетховен итн,айде бегайте.Хората са си много добре, голяма държава е има и умни има и тъпи както навсякъде, проблема е не че има тъпаци и необразовани, проблема е когато те управляват държавата и бизнеса а това е тук а не там.
Гуу написа:Такива отговори можеш да получиш и от български студенти, дори още по-фрапантни, в това съм убеден на 100 %.
Такива отговори можеш да получиш и от български студенти, НО завършили средното си образование СЛЕД 10-ти Ноември 1989 година ! Защото ПРЕДИ тази дата в България имаше солидна образователна система, която "произвеждаше" грамотни хора, с богата обща култура !!!
Именно механичното пренасяне на Западната образователна система у нас, доведе до това, че нашите младежи станаха неграмотни и тъпи като западните си връстници.
Когато аз завършвах средно образование и ставах студент, такива простотии не можеше да напише и най-големия двойкаджия !!!
Дори слабите ни ученици и студенти бяха по-умни от днешните !!!
Всичко това разбира се, не е случайно, а е направено умишлено.
Умишленото затъпяване на младото поколение е стратегическа задача на масонските господари на света.
Простите млади хора днес, са добри поданици утре !
Те лесно ще бъдат управлявани и манипулирани от Системата.
Така се подсигурява сигурно съществуване на тази система, която всички ние познаваме под името Нов Световен Ред.
Науката е светлина и прогрес !
Илюминати нямат нужда от тях ....
И за да не ме обвини някой в пристрастие към Комунистическата система и носталгия по миналото ще кажа:
Боя се, че една несъвършена и мракобесна система, каквато беше Комунистическата бавно, но сигурно се подменя с друга, още по-извратена и мракобесна наречена - Нов Световен Ред
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52, а кой ти е казал че какъвто и било елемент от западната образователна система е принесен у нас, няма такова нещо и не се очертава, и пак повтарям не се заблуждавайте че хората в западна европа и САЩ са прости и необразовани
Гуу написа:Такива отговори можеш да получиш и от български студенти, дори още по-фрапантни, в това съм убеден на 100 %.
Нищо, важното е да се успокояваме, че сме най-умния народ
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Според мен, не са толкова тъпи, колкото са незантересовани. Живял съм в САЩ и имам известни наблюдения. Те не се интересуват от нещата, които не ги засягат пряко. Например един компютърен специалист не се интересува как да си смени крушката-знае, че за това си има съответния човек, който ще го направи. Смея да твърдя, че в това, с което се занимава всеки е свръх компетентен, другото не го вълнува. Липсва им обща култура, няма спор, но това е поради незаинтересованост, а не защото са прекалено тъпи. Идиоти има навсякъде, но определено не са 99% от населението, както едва ли не си мислим ние.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Според мен, не са толкова тъпи, колкото са незантересовани. Живял съм в САЩ и имам известни наблюдения. Те не се интересуват от нещата, които не ги засягат пряко. Например един компютърен специалист не се интересува как да си смени крушката-знае, че за това си има съответния човек, който ще го направи. Смея да твърдя, че в това, с което се занимава всеки е свръх компетентен, другото не го вълнува. Липсва им обща култура, няма спор, но това е поради незаинтересованост, а не защото са прекалено тъпи. Идиоти има навсякъде, но определено не са 99% от населението, както едва ли не си мислим ние.
+1
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- TSHABALALA
- Контакти:
Не че са тъпи.Въпроса е в информацията която им се подава ,което незнам дали става умишлено или е резултат от порулярната култура.Като се изкара едно понятие или име от оригиналния му контекст така се получава.Все почесто ще чуваме от децата ,че Славейков и Батенберг са площади ,Левски и Ботев футболни отбори , Иван Вазов улица в Пловдив и тн.
[offtopic]Като се замислих за тези неща се сетих и че понятието ,,българска армия``съществува само като стадион[/offtopic]
[offtopic]Като се замислих за тези неща се сетих и че понятието ,,българска армия``съществува само като стадион[/offtopic]
chrisbosh написа:Щото нашите момчета знаят много за Чехословакия и разделена Германия. Питай ги за пРеслава, анелия, на майка им гъза, ще ти кажат. Не се смейте на американците, не се чудят как да си платят тока и водата като нас...
Не се чудят, защото живеят под мостове и приспиват в домове за бездомни хора.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
acmilan написа:Boogeyman написа:това че са тъпи американците чесно да ти кажа си мисля че е градска легенда насаждана от комунягите "тъпите капиталисти" итн. позивите им там и всичките им останали простотии които са говорели , тука в момента остроумието ли властва сега според теб ? или пак за всичко са виновни USA?
Напротив,руснаците не са никак,ама никак по-интелигентни,даже са по-зле.Няма такива свине като тях.Да,ние не сме цвете за мирисане,но нивото на интелигентност съм убеден,че е по-високо.И,колега,за мен няма разлика между руснаците и американците,даже има много сходни неща между тях,макар и повечето хора да ги възприемат като антиподи и задължително да трябва да се прекланят пред някого от тях.
Абе не съм много съгласен.Американците са наляли милиони$ и са им трябвали години за да изобретят химикал който да пише в космоса.Руснаците нямали такъв проблем,те ползвали моливи.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
DmG написа:acmilan написа:Boogeyman написа:това че са тъпи американците чесно да ти кажа си мисля че е градска легенда насаждана от комунягите "тъпите капиталисти" итн. позивите им там и всичките им останали простотии които са говорели , тука в момента остроумието ли властва сега според теб ? или пак за всичко са виновни USA?
Напротив,руснаците не са никак,ама никак по-интелигентни,даже са по-зле.Няма такива свине като тях.Да,ние не сме цвете за мирисане,но нивото на интелигентност съм убеден,че е по-високо.И,колега,за мен няма разлика между руснаците и американците,даже има много сходни неща между тях,макар и повечето хора да ги възприемат като антиподи и задължително да трябва да се прекланят пред някого от тях.
Само ме разсмиваш , вика по-умни хахахах затова Царя дойде и си взе парите и каза ЧАКАЙ малко , ще си взема и горите !
Затова , че сме по- умни Доган ни управляваше и нищо чудно още да ни върти на пръста си !
За това , чв сме по-умни В БЪЛГАРИЯ ВИРЕЕ , ЧАЛГАТА , ЖЪЛТИТЕ ВЕСНИЦИ , ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И ДЕВИЗА " НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ , НЕКА НА ДРУГИЯ ДА МУ Е ЗЛЕ !"
Само да ми кажеш , колко знаеш от историята на САЩ или Канада или Мексико . Колко човека могат да назоват някоя папа ? НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ДРУГИТЕ . НЕКА СЕ ПОГЛЕДНЕМ НИЕ САМИТЕ ! ТОВА КОЕТО ИДВА ОТ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ Е ПАГУБНО !
Не знам дали те разсмивам,но ти определено разсмиваш мен.Разбира се,че знам от историята на изброените от теб страни,нима това е странно?Казах само,че нивото на интелигентност на българите е по-високо от това на американците и руснаците и стоя зад думите си.За някои неща си прав,но те нямат общо с темата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.