Една не сбъдната мечта....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Една не сбъдната мечта....

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 май 2010 21:44

Ванко_Ултраса написа:Мод, може да го сложим до скамейката на ЦСКА...ще се здрависа с футболистите и на двата отбора.Даже предлагам фен-клубовете на Локо и ЦСКА да му подарят по една фланелка на момчето!

Това е идеята.Колкото се може по-близо.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 май 2010 21:52

СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ И ВЯРВАМ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ИЗПИТАШ УНИКАЛНОТО ЧУВСТВО ДА ВИДИШ ЛЮБИМЦИТЕ СИ ЖИВО! КЪСМЕТ ПРИЯТЕЛ !!!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 21 май 2010 21:54

Направо останах без думи...само какви готини хора сте..като писах не очаквах че много ще ми се обърне внимание но съм греша и много ме зарадвахте.Благодаря ви за подкрепата и че искате да помогнете :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Потребителски аватар
tvoqta_lady
Контакти:

Мнениеот tvoqta_lady » 21 май 2010 21:54

Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка

Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg

А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg

Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!

Е слънце значи отиваш на мач :) :) :) Много се радвам че поне една твоя мечта ще се сбъдне :) :) :)
Когато си намокриш прекалено много краката те боли гърлото...
Когато си намокриш прекалено много гърлото не те държаат краката :D

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2010 21:57

Kalofereca написа:Направо останах без думи...само какви готини хора сте..като писах не очаквах че много ще ми се обърне внимание но съм греша и много ме зарадвахте.Благодаря ви за подкрепата и че искате да помогнете :)

Приятелю, в този форум всеки си има някой отбор на сърце, но стане ли въпрос за подобна казуа всички сме единни. Сигурен съм, че ще идеш не на един, а на много мачове на любимия си отбор, и бих те помолил после да пуснеш една тема как си изкарал :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 май 2010 22:00

Супер,много се радвам,че в България има такива хора :) Адаш,пожелавам ти здраве и много положителни емоции с любимия ти отбор.Успех! ;)

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 21 май 2010 22:03

Ей хора,тъкмо се прибирам и сядам и чета съкрушителната житейска история на това момче,останах без думи,въпреки тежката си съдба,то не се предава и има мечти за изпълняване,нека ние да му помогнем,кой с каквото може и много се радвам,че веднага се намери решение на проблема с предвижването му,аз мога само да му пожелая,много воля за живот,никога да не се предава,успех приятелю ние от форума сме с теб.

И наистина нека както каза един колега тази тема да остане в топ 5,които се виждат на заглавната страница,ако не 2-3 дена,поне до утре,мерси предварително и още веднъж,кураж приятелю.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 май 2010 22:09

Нека хората от гонг,които вярвам,че четат форума си да задвижат връзките си с ръководството на Цска!Август почват мачовете за лигата и първенството!Надявам се мечтата ти да се сбъдне.Малко са нещата,които ми доставят повече радост от това да ида на мач на Цска...Вярвам,че ще разбереш за какво говоря ;)

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 21 май 2010 22:15

Много мъчно ми стана за теб приятел ,кураж и се радвам че много хора се отзоваха да ти помогнат.А аз ще се радвам да те видя някой мач до скамейката на любимият ти отбор!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 май 2010 22:16

Стана ми тъжно, като прочетох темата.
:cry:
Ники от все сърце ти пожелавам да си осъществиш мечтата.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Свободна зона”