За или против пушенето на обществени места

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: За или против пушенето на обществени места

Мнениеот ivo1964 » 19 фев 2010 20:24

.cskara. написа:Не може и не бива да е забранено пушенето навсякъде.Всеки собственик на заведение трябва да прецени на кой тип клиенти да заложи-пушачи или непушачи.

Така е - 100% съгласен!!! Но не само заведенията са обществени места. Аз съм пушач, но ми е адски гадно като вляза в обществена сграда, офис, кантора и т.н., където се пуши. Точно за такива обществени места трябва да има 100%-ова забрана. По-рано се пушеше и в самолетите, но забраниха и никой като гледам не скача от тях при полет от "недопушване".

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 19 фев 2010 20:24

Сви пушаче на врбе :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Шегувам се разбира се. Твърдо да се забрани. Не обичам да "кадят" от съседната маса.
Последна промяна от Dobri на 19 фев 2010 20:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: За или против

Мнениеот modor » 19 фев 2010 20:25

iirr99 написа:Който пуши е глупак.

Значи аз приспадам към тази графа :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 19 фев 2010 20:27

hlucho написа:
.cskara. написа:Не може и не бива да е забранено пушенето навсякъде.Всеки собственик на заведение трябва да прецени на кой тип клиенти да заложи-пушачи или непушачи.

В ресторант да забранят пушенето нормално, но в нощен клуб си е пълен абсурд!

Еми ако се спазва забраната те нощните клубове ще са наполовина празни.А нали където има хора там е купона на никои не му се седи в празен клуб
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 фев 2010 20:33

mad butcher написа:
hlucho написа:

В ресторант да забранят пушенето нормално, но в нощен клуб си е пълен абсурд!

Еми ако се спазва забраната те нощните клубове ще са наполовина празни.А нали където има хора там е купона на никои не му се седи в празен клуб
И заради това айде да се пуши в нощните заведения така ли :roll:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 фев 2010 20:33

Единствените заведения, в който има човешка вентилация са елитните чалготеки, навсякъде другаде пестят ток, за сметка на вентилацията ! Какво ще рече заведения за пушачи и непушачи. Излизаш си отвън и си павкаш ! Сравнението алкохол-цигари, пак добре един се изказа, аз като пия не ти наливам алкохол в устата нали ?

ХА-Ха-ХА Нощните клубове ще са наполовина празни и къде ще почнат да ходят хората ще правят купончета и ще си пушат у тях си ли ? Моля ви не се излагайте. Пак ще са пълни заведенията, никои не отива в заведението, за да пуши !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 фев 2010 20:37

Хиляди години се пуши! Не казвам че е полезно но смятате ли че за 1 , 5 ...10 години може да се прекрати този порок и то от корен! Все пак става въпрос и за вид свобода която естествено се простира до там където започва свободата на другия ( не пушач) и все пак е свобода!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 фев 2010 20:40

child in time написа:Хиляди години се пуши! Не казвам че е полезно но смятате ли че за 1 , 5 ...10 години може да се прекрати този порок и то от корен! Все пак става въпрос и за вид свобода която естествено се простира до там където започва свободата на другия ( не пушач) и все пак е свобода!

Да разбира се, че може този навик по-другите страни започва да изчезва. Навсякъде на запад, ако си пушач те третират като втора ръка човек. Все по-малко хора пушат вече по белите държави !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 19 фев 2010 20:41

Твърдо съм против пушенето, обаче със забрани няма да стане. Според мен трябва да вдигнат цените на цигарите сто пъти, като най-ниската цена да бъде 200 лв. Най-грозното е, че почти няма жена или девойка в България, която да не пуши и то пушат, като дърти циганки където им падне. Бях в шейново и останах изумен, като видях,че майки пушат преди и след раждане. Според мен това е престъпление към собствените си бебета.

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 19 фев 2010 20:43

Пак ще са пълни заведенията, никои не отива в заведението, за да пуши !
Прав си никои не отива да пуши а да се весели и аз не искам никои да ме ограничава как да си прекарам вечерта. :evil:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Върни се в “Свободна зона”