Вече ни следят през интернет, какво мислите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Вече ни следят през интернет, какво мислите?

Мнениеот stannn » 04 яну 2010 19:11

Голям праз като ме следят. Щом им харесва нека го правят. Нямам какво да крия.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 яну 2010 19:13

Откакто се помня все съм следен и подслушван според средствата, с които разполагаха "приятелите". Връстниците ми /и не само/ доскоро носеха служебни обувки в кафяв цвят.
Да не ви пука. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 04 яну 2010 19:19

Еми ако четат сега ги приветствам да ми лапат!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 04 яну 2010 19:29

pomiqrat написа:
Fridtjof Nansen написа:Съгласен съм с известно ограничаване на личните права за сметка на по-голямата сигурност. Естествено контролирано, при необходимост и в рамките на закона. Днес например четох, че американците, които доста си патят от терористи, отново затягат режима по летищата. На европейски летища (Дюселдорф, Будапеща) лично аз, заедно с другите пътници съм бил обект на проверка, много по-щателна, отколкото на Аерогара София. А що се отнася до сравнението с татовото време - тогава нямаше интернет, но имаше доносници :evil: И днес никой не е застрахован от тях :)

Колко доста са си патили? Един 11 сптември и вече доста. Малиий

Надявам се, че ще се справиш с английския :)
http://www.infoplease.com/ipa/A0001454.html
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 04 яну 2010 19:31

San-Jose написа:Имало някакъв нов закон, който разрешавал на полицията да следи абсолютно всички чрез интернета, да влиза по компютрите им, да четат какво пишем в чата и всичко какво правим, когато сме пред PC, според мен това е намеса в личното пространство, но явно ще трябва да свикваме и да внимаваме какво пишем например за новото правителство :lol: да не ни ступат от бой някой път като излизаме от вкъщи :mrgreen: Тъпо е, очаквам скоро и камери да сложат в домовете ни, направо да си стане един Биг Брадър :lol:

EБАТИ ПРОСТОТИЯТА! Четери страници с коментари - Как може да се вържете на подобна откровенна глупост!? Най-малкото погледнете как започва писанието на "специалиста": "Имало някакъв нов закон, който..." т.е. чул-недочул нещо и хоп някой ни е краде, нарушава правата ни и хиляди простотии. Абе как така в цяла Британия ги снимат на 2 метра с камери и никой нищо не казва? Как така в една Испания за неправилен обратен завой след 2км. ни пресрещна полиция и ни написа глобата от камерата!? До колкото съм запознат подобна е и ситуацията в Германия, а и не само там. Като гледате имената на тези държави не се ли питате защо те живеят в "бедност и с погазени права", а ние "специалистите" в "богатство и свобода"? Ами много ясно - ние не разбираме свободата като свободия, демокрацията като анархия и за това ще сме на "дънота на дъната". Разликата мужду нас и сомалийците е, че те знаят колко са зле, докато ние се бием в гърдите, че сме добре! С две думи пак са по-напред от нас, щото осъзнават какви са! И нещо най-вече към автора на темата - спокойно пич, никой няма да ти чете чата и да следи коя песен слушаш. Става дума за съвсем различно нещо, но е безмислено. Безмислено е да обясняваш на човек, който не си е и направил труда да прочете малко по дадената тема преди да напарви изводи по нея!

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 04 яну 2010 19:33

Те гоправят от доста време.
Дори имам приятел на който от БТК му се обадиха и го помолиха да си спре антивирусната защото не можели да му влязат в компа ( нали се сещате по чия поръчка става това ).
Обяснението им беше , че имал огромен трафик и се чудели от какво се получавал( е как няма да има след като той си имаше торент тракер ).
Естествено той им тегли една майна ...
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 04 яну 2010 19:36

mfca написа:
San-Jose написа:Имало някакъв нов закон, който разрешавал на полицията да следи абсолютно всички чрез интернета, да влиза по компютрите им, да четат какво пишем в чата и всичко какво правим, когато сме пред PC, според мен това е намеса в личното пространство, но явно ще трябва да свикваме и да внимаваме какво пишем например за новото правителство :lol: да не ни ступат от бой някой път като излизаме от вкъщи :mrgreen: Тъпо е, очаквам скоро и камери да сложат в домовете ни, направо да си стане един Биг Брадър :lol:

EБАТИ ПРОСТОТИЯТА! Четери страници с коментари - Как може да се вържете на подобна откровенна глупост!? Най-малкото погледнете как започва писанието на "специалиста": "Имало някакъв нов закон, който..." т.е. чул-недочул нещо и хоп някой ни е краде, нарушава правата ни и хиляди простотии. Абе как така в цяла Британия ги снимат на 2 метра с камери и никой нищо не казва? Как така в една Испания за неправилен обратен завой след 2км. ни пресрещна полиция и ни написа глобата от камерата!? До колкото съм запознат подобна е и ситуацията в Германия, а и не само там. Като гледате имената на тези държави не се ли питате защо те живеят в "бедност и с погазени права", а ние "специалистите" в "богатство и свобода"? Ами много ясно - ние не разбираме свободата като свободия, демокрацията като анархия и за това ще сме на "дънота на дъната". Разликата мужду нас и сомалийците е, че те знаят колко са зле, докато ние се бием в гърдите, че сме добре! С две думи пак са по-напред от нас, щото осъзнават какви са! И нещо най-вече към автора на темата - спокойно пич, никой няма да ти чете чата и да следи коя песен слушаш. Става дума за съвсем различно нещо, но е безмислено. Безмислено е да обясняваш на човек, който не си е и направил труда да прочете малко по дадената тема преди да напарви изводи по нея!

A ти прочети коментарите, има примери как вече някои са си патили от интернет следенето, голям специалист се изкарваш ти, сигурно искаш да ти кажа и коя алинея точка и дословно какво гласи закона, откъде да знам, да не съм учил законите наизуст, достатъчно е това, което се говори в обществото
Последна промяна от San-Jose на 04 яну 2010 19:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 яну 2010 19:37

:mrgreen:

Оправданието на това погазване на гражданските ни права, че така по-лесно полицията щяла да се справя с престъпниците са смехотворни ...! :lol:
Всеки, който се занимава с някакви престъпления ще намери начини и ще вземе предпазни мерки, за да не може да бъде следен и подслушван в нета ... Тогава ще останем за следене само ние - наивниците и честните хора ! Това много ми напомня за едни отминали вече времена ... :evil:
Така уж добрата идея ще се изроди в това да се набелязват хора с по-различен мироглед, със собствено мнение или просто такива, които си позволяват да критикуват властимащите ...
Ама, нали всичко това бяха достойнствата на Демокрацията ?!? :shock: Каква става тогава тя работата ?!? :shock: ... Нали затова мръзнахме по митингите и пеехме: "45 години стигат !" ... ?!? ;)
Тогава каква ще е разликата между тоталитарната държава и днешната ?!? :shock:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 04 яну 2010 19:45

San-Jose написа:A ти прочети коментарите, има примери как вече някои са си патили от интернет следенето, голям специалист се изкарваш ти, сигурно искаш да ти кажа и коя алинея точка и дословно какво гласи закона, откъде да знам, да не съм учил законите наизуст, достатъчно е това, което се говори в обществото

Да, прочетох, но не видях нищо конкретно!? Ако това за БТК ти е довода - кротко ще замълча, ще е безмислен всякакъв коментар!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 04 яну 2010 19:48

mfca написа:
San-Jose написа:A ти прочети коментарите, има примери как вече някои са си патили от интернет следенето, голям специалист се изкарваш ти, сигурно искаш да ти кажа и коя алинея точка и дословно какво гласи закона, откъде да знам, да не съм учил законите наизуст, достатъчно е това, което се говори в обществото

Да, прочетох, но не видях нищо конкретно!? Ако това за БТК ти е довода - кротко ще замълча, ще е безмислен всякакъв коментар!

За какви БТК, говоря за фена на Ботев, сега видях, мнението му е изтрито, странно
Последна промяна от San-Jose на 04 яну 2010 19:49, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”