Кой е най-добрият интернет доставчик според вас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Кой е най-добрият интернет доставчик според вас

Мнениеот love_hurts » 03 яну 2010 17:43

ndrangheta написа:4-5 години бях с Net Is Sat.
От 6 меца съм с Мегалан и съм по-доволен.

И аз съм от 5 години с NetIsSat, от какво си по доволен в МегаЛан ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 яну 2010 17:44

Някой шопи не могат да приемат,че освен София има и други градове.Хубаво,Мегалан са най-добрите...ама в София.Ние,дето не сме от там какво да правим,да се избесим по жиците на местните кабеларки ли?Айде елате в по-малките градове и като дребните фирми ви нататрузят с високи цени и нет,който ти позволява да дръпнеш един филм за около час и нещо,ще падате по земята в поклони като чуете за БТК.Никой не казва,че те са най-великите на земята,но при положение че са най-добрия вариант почти на всякъде извън София,какво да кажем!?Така че престанете да набивате мнението си,без да знаете за какво иде реч!!!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2010 17:51

chrisbosh написа:
Каква мъка бре пич...Не можеш ли да приемеш, че щом на теб ти е шибан Вивакома да речем- това не значи автоматично, че и на мен ще е такъв...На едни мои роднини във Варна им беше супер прецакан интернета(бяха на БТК), 100 пъти са сменяли модеми, глупости, оплаквания и така и не върви..Смениха си доставчика....
При мен няма този проблем- и аз съм на БТК във Варна, но с изключение на няколко малки прекъсвания и малко забавяне в последно време съм нямал фрапантни случаи...Въпрос на късмет е явно...

Иначе в София НетисСат не са лоши..

АААААААА ясно. Отиваш и си купуваш хляб на магазина и стискаш палци да не е мухлясал. Долу-горе така излиза.

Както искаш така го разбирай- аз лично съм доволен, ти като си попаднал на мухлясълия хляб, аз какво да направя :roll: Това далеч не значи, че цялата хлебарница предлага такъв, нали? ;)

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 03 яну 2010 18:01

love_hurts написа:
ndrangheta написа:4-5 години бях с Net Is Sat.
От 6 меца съм с Мегалан и съм по-доволен.

И аз съм от 5 години с NetIsSat, от какво си по доволен в МегаЛан ?

Ами всъщност преди около 5 години те купиха местната мрежа и момчето, при което бях до този момент, ми каза "от другия месец няма да ми плащаш на мен, а в офиса на Net Is Sat ".Тоест аз не съм избирал да ставам техен клиент, а ми бяха малко или много натрапени. Много дълго време нямаше никакви проблеми. В един момент обаче за много кратък интервал от време попаднах на много кофти обслужване по телефона, когато съм имал проблем с връзката. Наложи се да пращат техници, и те бяха супер селяни (все едно не са в МОЯТА КЪЩА).За капак получавам писмо по пощата, че ми увеличават таксата с 2 лева (тия два лева те са ги дали за хартия за тия тъпи писма, ама както и да е). Така се стигна дотам да стана клиент на Мегалан. Първите три месеца - по 5 лева. След това - по 22. В нетиссат беше 22лв така или иначе. Връзката е осезаемо по-бърза. Проблеми все още не съм имал.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 03 яну 2010 18:01

Както сикаш така го разбирай- аз лично съм доволен, ти като си попаднал на мухлясълия хляб, аз какво да направя

За щастие не ми се е налагало да си купувам от хляба на БТК.

levskarkata23
Контакти:

Мнениеот levskarkata23 » 03 яну 2010 18:04

nai dobriq dostav4ik e bergon..........

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2010 18:12

chrisbosh написа:
Както сикаш така го разбирай- аз лично съм доволен, ти като си попаднал на мухлясълия хляб, аз какво да направя

За щастие не ми се е налагало да си купувам от хляба на БТК.

Tогава какво коментираш изобщо...Най- обичам такива хора, дето коментират без да им се е налагало да си купуват от хляба, киселото мляко, шпек салама и други подобни продукти, но дай да нареждат- ей така за спорта....

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 03 яну 2010 18:15

Tогава какво коментираш изобщо...Най- обичам такива хора, дето коментират без да им се е налагало да си купуват от хляба, киселото мляко, шпек салама и други подобни продукти, но дай да нареждат- ей така за спорта....

В първия си пост казах, че работя в бизнеса с интернет. Сблъсквал сам се не един и 2 пъти с вече бивши клиенти на БТК. Не бяха очаровани от услугите им.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2010 18:34

Добре де, обясниха ти вече- че не са идеални не са, но когато нямаш друга по-добра алтернатива са правилния избор..Да не говоря, че няма иделен доставчик.....
Та не мога д априема твоето твърдение, още повече, че аз досега не съм имал кой знае какви ядове с тях, а вече 4 година съм им абонат.....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 яну 2010 18:58

Който изпозлва интернета,колкото да си провери пощата,да прочете някоя новина или да напише някой пост в някой форум,да се свърже с БТК-то :!:
Който иска високоскоростен интернет,който не му влияе времето и който за 20-25 лева на месец ще тегли един 2.00 ГБ филм за около 15 минути,да се свърже с МЕГАЛАН :!:
П.П Ползвам Мегалан от 2,5 години!Досега НИТО един път не ми е правил проблеми!Който ще да вярва,негов си проблем....
Последна промяна от delqnski47 на 03 яну 2010 19:00, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”