ndrangheta написа:4-5 години бях с Net Is Sat.
От 6 меца съм с Мегалан и съм по-доволен.
И аз съм от 5 години с NetIsSat, от какво си по доволен в МегаЛан ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ndrangheta написа:4-5 години бях с Net Is Sat.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

chrisbosh написа:Каква мъка бре пич...Не можеш ли да приемеш, че щом на теб ти е шибан Вивакома да речем- това не значи автоматично, че и на мен ще е такъв...На едни мои роднини във Варна им беше супер прецакан интернета(бяха на БТК), 100 пъти са сменяли модеми, глупости, оплаквания и така и не върви..Смениха си доставчика....
При мен няма този проблем- и аз съм на БТК във Варна, но с изключение на няколко малки прекъсвания и малко забавяне в последно време съм нямал фрапантни случаи...Въпрос на късмет е явно...
Иначе в София НетисСат не са лоши..
АААААААА ясно. Отиваш и си купуваш хляб на магазина и стискаш палци да не е мухлясал. Долу-горе така излиза.
love_hurts написа:ndrangheta написа:4-5 години бях с Net Is Sat.
И аз съм от 5 години с NetIsSat, от какво си по доволен в МегаЛан ?
Както сикаш така го разбирай- аз лично съм доволен, ти като си попаднал на мухлясълия хляб, аз какво да направя
chrisbosh написа:Както сикаш така го разбирай- аз лично съм доволен, ти като си попаднал на мухлясълия хляб, аз какво да направя
За щастие не ми се е налагало да си купувам от хляба на БТК.
Tогава какво коментираш изобщо...Най- обичам такива хора, дето коментират без да им се е налагало да си купуват от хляба, киселото мляко, шпек салама и други подобни продукти, но дай да нареждат- ей така за спорта....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта