Борис Касабов !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

7_!_2
Контакти:

Re: Борис Касабов !!!

Мнениеот 7_!_2 » 08 авг 2009 22:20

WestCoast2 написа:Хайде да не говориме за Стефан Стефанов :!:

Тоя киек на мача с Дери ми вика на едно положение за засада, според мен нямаше никаква засада, а след минута дават повторението и се вижда, че е 2 метра засадата, а той ми вика- Ето казах ли ви, че няма засада... :roll: :lol:

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 авг 2009 22:20

track.and.field написа:Не знам за Борето , обаче по - пристрастен от Никола Ибришимов няма . Левскарите могат да си спомнят самият му коментар срещу Удинезе и повечето други мачове .

П.П : Левскар съм ... :geek:

Тка си е ....

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 авг 2009 22:24

Не са ни виновни коментаторите - само `дето са много некомпетентно дразнещи. На моменти имам чувството, че гледат друг мач. Съдията може да сбърка, но един коментатор трябва да е в час и да не говори, все едно обяснява правилата на играта на колежанка, преди да я ....

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 авг 2009 22:26

track.and.field написа:Не знам за Борето , обаче по - пристрастен от Никола Ибришимов няма . Левскарите могат да си спомнят самият му коментар срещу Удинезе и повечето други мачове .

Това наистина беше нещо което ме веселя доста време като стана 2-1 той започна да пищи като девица под гаджето си :mrgreen: , но попринцип щом е започнал човек да се занимава с футбол значи симпатизира на някой отбор.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 авг 2009 22:28

Със сигурност е така. Но не е необходимо да си Професор, за да коментираш мачове по ТВ - достатъчно е да следиш играта и списъка с играчите. Както е нормално да споделяш и мнение във форумите ;)

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 авг 2009 22:32

lisynger написа:

Това наистина беше нещо което ме веселя доста време като стана 2-1 той започна да пищи като девица под гаджето си :mrgreen: , но попринцип щом е започнал човек да се занимава с футбол значи симпатизира на някой отбор.

Е то цяла България се весели на този коментар . Човека явно разбра за какво става дума и от тогава само го чуй как коментира мачовете на Левски , все едно сме на погребение . Никаква емоция , нещо което сега ме дразни . Стария Ники повече ми харесваше . А относно дали трябва да си професор за да коментираш в форумите , поне да пише на БЪЛГАРСКИ език ! Все пак се е родил в България . Няма защо да се срамува от езика си ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 авг 2009 22:54

Борис Касабов е един от най-интелигентните спортни журналисти. Който не го харесва - да слуша Стефан Стефанов от Ринг. Пълен бездарник е Стефчо - толкова неадекватни изказвания съм забелязал от негова страна, че няма накъде повече... Тотален смешник...
А някой спомня ли си коментара на Борката на световното в САЩ '94... Уникален е Борката, кефи много...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2009 22:56

Или ми се трие мнението, или си остава така, както е било!!!
Отговорът ми беше ироничен към един съфорумец, който явно не е учил зоология никога.
Последна промяна от Кашчей на 08 авг 2009 23:41, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 авг 2009 23:05

Заради Борето съм закючил Ринг на моя телевизор. Ако и другите засегнати направят същото, скоро рекламите, а оттам и приходите им ще намалеят драстично и спокойно ще могат да се прекръстят на локална телевизия "Подуене". А както знаем, това гето няма как да издържа телевизия, щото те нямат пари да си плащат и кабелната дори. Той доведе в Ринг и Петя свирката, там такъв и е прякора. Преди време загубил бас от Вальо Михов и трябвало да намери някоя, която да му прави свирки, когато си поиска и Борето довел Кузева. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2009 23:20

!?
Последна промяна от Кашчей на 08 авг 2009 23:43, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”