нашта мафия сигурно пръсва борсата там на точни резултати
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
аз предполагам че причината са нашите футболни мачове от Първа лига,то няма един чист мач
бетфеър нямат лиценз в момента затова не приемат залози
голяма жътва с тия плейофи 
Заседанието на Комисията по хазарта от 19 Април отложено поради липса на кворум.Очаквано
Феъра ги чакайте най-рано наесен...
А плейофите и снощи ги спраскахме
Феъра ги чакайте най-рано наесен...
А плейофите и снощи ги спраскахме
Баси хората....хич не ви се пише по форуми
играхте ли днес двете двуточкови на асистенции в Евролигата(едната е арбитражна даже) - такова чудо не е било
освен това решавам че борби 4,5 - 7,5 за Ленард е изгодно въпреки коефите - по 1,65
играхте ли днес двете двуточкови на асистенции в Евролигата(едната е арбитражна даже) - такова чудо не е било
освен това решавам че борби 4,5 - 7,5 за Ленард е изгодно въпреки коефите - по 1,65
mizantrop написа:Баси хората....хич не ви се пише по форуми![]()
в кои сайтове е било тва, аз съм леко почивка ама...освен бета и тони няма къде другаде да е било
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:mizantrop написа:Баси хората....хич не ви се пише по форуми![]()
в кои сайтове е било тва, аз съм леко почивка ама...освен бета и тони няма къде другаде да е било![]()
шефе,излагаш се - отгоре ни се излива Рогът на изобилието,ти - почивка....
почивката беше февруари - март,сега е време за максбет
..хич не ми се ще да казвам за тия дупки,ще кажа само че и трите споменати влязоха
е щом е с буина ясно...там повече от 100 лв едва ли може да се сложат, така че все тая...такива малки залози не ме блазнят

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.