Всичко за Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Евровизия 2017
Има ли класиране?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Нашата песен не ми направи голямо впечатление първият път. Дори забравих как звучеше. Вчера обаче слушам песента по радиото, без да се усетя, че е тя и ми хареса.
Викам си, тази песен ми прилича на песента на Кристиан, ама не вярвах, че е тя. Звучеше ми като западно изпълнение. Песента си е хубава и смятам, че трябва да е в топ 5.
Викам си, тази песен ми прилича на песента на Кристиан, ама не вярвах, че е тя. Звучеше ми като западно изпълнение. Песента си е хубава и смятам, че трябва да е в топ 5.
loko1 написа:Има ли класиране?
Пълното класиране и точките от полуфиналите и финала би трябвало да излязат след като завърши финалът в събота.
Иначе от първия полуфинал се класират Швеция, Австралия, Белгия, Азербайджан, Португалия, Гърция, Полша, Молдова, Кипър и Армения.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Според букитата, които знаят какво ще стане, сме трети. Няма да е лош бронза, макар че сме по-добри от италианците и португалците, които ги дават да са първи и втори.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Как португалците ще са пред нас? Въпросните букита слушали ли са песента, видели ли са изпълнителя - човек, който видимо не е добре. Умът ми не го побира как го класираха изобщо за финала, при положение, че никога не са се радвали на подкрепа от повече от 1 съсед. Да не са се объркали с финала на ШЛ? Кой средностатистически източно- , северно-европеец и англосаксонец би гласувал за него? И всичките журита да се наговорят тежестта им е само 50%. На италианеца горе-долу става, но не е нищо особено. От останалите песни само румънската заслужава да бъде отличена.
Иначе 3-тото място за нас би било добре, но защо не и повече, така както се очертава?
Иначе 3-тото място за нас би било добре, но защо не и повече, така както се очертава?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:Как португалците ще са пред нас? Въпросните букита слушали ли са песента, видели ли са изпълнителя - човек, който видимо не е добре. Умът ми не го побира как го класираха изобщо за финала, при положение, че никога не са се радвали на подкрепа от повече от 1 съсед. Да не са се объркали с финала на ШЛ? Кой средностатистически източно- , северно-европеец и англосаксонец би гласувал за него? И всичките журита да се наговорят тежестта им е само 50%. На италианеца горе-долу става, но не е нищо особено. От останалите песни само румънската заслужава да бъде отличена.
Да се класираме за полуфинала, коефициена ни е 1.01 и сме топ фаворита в нашия поток иначе да спечелим май е към 7-8 някъде. Италианците са с около 3 коеф да спечелят.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Кой нормален човек ще гласува за кончита вурст ? Но спечели. Когато става въпрос за евровизия, вече нищо не може да ме учуди.
Момчето е пял в "окупиран" крим през 2014-та. Руснаците питат, дали ще му забранят и на него да участва в "Евровизия" и дали ще може да влезе в Украйна, щом непозволено от тях е посетил Крим.
Украинците мълчат.

Украинците мълчат.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Поредните простотии.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Браво на Кристиан, страхотно изпълнение!
Швейцария трябваше да продължи.
Швейцария трябваше да продължи.